Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #62177 üzenetére
Felül a termék kategóriák, nem szokott más lenni
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #61490 üzenetére
Nem most változott, már elég rég a bruttó összeg van kiírva. 2021. aug. Ha nem EU-ból jön akkor a fizetéskor (a következő oldalon) price adjustment tételként levonja az áfát, ha ha a termék nettó ára meghaladja a 150 €-ot, mert akkor a szállító fogja vámoltatni és áfáztatni. EU-n belül meg nincs vámolás, csak áfafizetés.
-
fairi
addikt
válasz HornedReaper #61490 üzenetére
Lengyelből rendelted? Akkor kifizeted Alinak.
-
w.miki
veterán
válasz HornedReaper #36500 üzenetére
nem, az a GearBest volt, aki letiltott
Itt még nem volt gondom, néha 1-1 vásárlásom Closed lett a rendelés után, de azt írták, néha csinál ilyet, ha egy kupon-t több termékre használsz.
Egyelőre még nem tudom le vagyok-e tiltva, még nem vásároltam.
Bár ha rámegyek egy termékre Loading error üzenetet kapok, de lehet ez most valami általános hiba...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz HornedReaper #30321 üzenetére
Eu-express küldte a bolt, először a svédekhez ment és onnan ide, így nem kellett vámot fizetni.
Jó fej egyébként a boltos akitől vettem (future life store - Wenmu Liu), beszélgettem vele whatsapp-on mert először rosszul adtam le a rendelést, más szín jött volna, és írtam neki... Szóval ha nagyobb értékű cuccot vesz valaki érdemes eu-express kérni a szállítást, mert akkor nincs vám!
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #29134 üzenetére
Mindegy, így jobban megjegyzik.
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #29132 üzenetére
Most aztán nagyon jó, 3-szor ugyanazon tartalmú hozzászólás azon az oldalon egyébként megköszönték neki, nem lopták.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #29129 üzenetére
Kösz, már volt 5-én. Nem gondoltam hogy hetente be kellene írni.
Az eredeti szöveg meg nem Facebook, hanem rendeljkinait[[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #19893 üzenetére
Nem csökkentik az érétkeléseket, 6 hónapig vissza látható a szöveges, afelett meg a pontérték. A nem láthatóság az meg hiba. Vásárlóknak évenet újkraindul de a megszerzatt rang az megmarad az addig elértnek.
Nem érdekes, csak van egy kis hibája az értékelést kiíró rendszernek.
Ezt látod:
Ha kiválasztasz egy értékelkési mutató akkor ez jön elő, itt látható az összes értékelése:Majd ezután kiválasztva ugyanezt az eladót akkor meg látszik ami az első alkalaommal nem
A második képen látható táblázatos kezelhető jobban ha kiváncsi vagy a konkrét értékeléséseire.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz HornedReaper #19893 üzenetére
Ja, gyakran cserélik a bannert, hogy nullázzák az értékeléseket. Nagyon kevés cucc van többezres értékeléssel.
Gyakran már 1-2 hónappal azután, hogy megvettem a terméket, nem elérhető a terméklapja.
És ugye az értékelések sem teljes körűek, hiszen ki az, aki tudja rögtön a kicsomagolás után, hogy meddig lesz jó?
-
Breki
veterán
válasz HornedReaper #18243 üzenetére
Még itt volt róla szó korábban csak visszakerestem a rendelési előzményeimből a linket.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz HornedReaper #18241 üzenetére
Utóbbit én innen vettem.
Kicsivel több mint fél ár.
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #13602 üzenetére
Az első termékkel kapcs az eladó ezt is írta:
2016-10-28 00:03:55 Dear, Because recently the customs closed 15 days,so a lot of parcels have delayed, we also let then send out your parcels soon,please do not worry ,i have extend the delivery time, so please can you waiting patiently,if you finally have not received it, we will back your money,thanks
Nem tudom, a vám 15 napig miért nem működött.. Megint volt náluk ünnep?!
-
Topikgazda
válasz HornedReaper #13615 üzenetére
Ezek szerint látják ha a postai konténer repülőn van. Amikor a kínai posta szerint Magyarországon már átvett postai konténert több napon (9 nap) keresztül nem bontották fel, egészen véletlenül nem volt tudomása az Ügyfélszolgátnak arról, hogy jegyeznék a repülőgépeket és lenne ilyen információ a megérkezésről.
Eltelt 1 hét és mekkora fejlődés történt. -
Topikgazda
Nekem is ugyanekkor 2016-10-13 03:24 Shanghai Pudong, to leave indult el, de semmi nyoma, még van 16 napom a védelemből, még várok.
És ezt ki mondta neked: Azt mondták, nincs a tracking repülőgépjárat-számhoz társítva,?
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Sikerült elérnem a postát.. Azt mondták, nincs a tracking repülőgépjárat-számhoz társítva, így Kínában elakadhatott.. Egy másik trackinggel ugyanígy jártam, arra is rákérdeztem. Egyik nagyobb doboz, ÁFA-köteles, másik apró csomag, 1200Ft értékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest