Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28614) #56573440 válasza macilaci78 (#28613) üzenetére


#56573440
törölt tag

Csak neked tiszta szívből :D

Tactikai Varázsló: valójában miért utálja mindenki nagyon a PolarStar-t

Ohh helló nem is láttalak!
Biztos a nullás számot tárcsáztad, mert AZ OPERÁTORT kapcsolták (nem a telefonos, hanem a katonai bevetéses kontextus ugye, negatív felhanggal benne)
Ki vagyok? A Taktikai Varázsló! Ha ennél többet mondanék, meg kéne öljelek. De nem erről akartunk beszélni.
Haladjunk. Anyukám lepukkant bérlakásából jelentkezek, hogy egy olyan témáról beszéljek, ami közel áll a szívemhez. És ez a téma, a miért utálja mindenki a PolarStar-t. És miért kéne neked is!

Ne foglalkozz a daytona fegyverekkel, mert Tony egy profi (ő tervezte-tervezi őket részben-egészben, és a videós ismeri is) a Wolverine-ről meg nem akarok rosszat mondani, mert félő hogy Hugh Jackman le fog vadászni.
De mindenki tudja, hogy a PolarStar a legrosszabb, és megegyezhetünk abban, hogy mindenki aki használja egy csaló köcsög.
De én egy Operátor vagyok, aki a logika mentén működik nem az érzelmek vezérlik. Így ma srácok elmondom nektek az összes infót, amiket mindenféle facebook csoportból, fórumokról, és masszívan leszavazott Reddit, yt kommentekből szedtem össze nektek, hogy megértsétek, valójában miért utálja mindenki a PolarStart.

Először is: mi az ami a polarstar rendszerekben van és neked nincs? Így van egy tank.
Nem most gyerekek nem tudom mennyire emlékeztek a történelemre, de ha visszatekintünk láthatjuk, hogy a Tiananmen téren történtek megmutatták a világnak, hogy a tank mindig nyer, és ez ezért csalás. El tudjátok képzelni mennyivel jobban jártak volna a tüntetők ha a kínai kormánynak nem tankjai hanem aksijai lettek volna???

És egyébként is ki akar egy tankot rákötni a fegyverére??? A tank a fizikai megtestesülése annak a rabláncnak, ami távol tart a randizástól. Az operátorok félnek az elköteleződéstől. Késznek kell állnod, hogy bármelyik pillanatban eldobd a fegyveredet, ha egy csinosabbat látsz meg. Ha a fegyvered egy acél tartályhoz van kötve, akár hurkot is köthetsz a tömlőre és fel is akaszthatod magad rá. Magadhoz kötöd a fegyvert, vele leszel örökre, az életednek vége is.

Tudom mire gondoltok! Varázsló! ha az Operátorok félnek az elköteleződéstől, miért venne bárki polarstart?
Nos a válasz egyszerű de sokkoló lehet számodra. Az emberek akik polarstart vesznek nem operátorkodnak. Valójában a polarstar használók nem is nevezhető embereknek, mert akik nem operátorkodnak nem emberek. Nevezzük is őket inkább levegőfejűeknek.

A levegőfejűek létezésének egyetlen egy oka van, hogy a te milsimedet tegye tönkre. Ezek az emberek egyáltalán nem élvezik az airsoftot, az egyetlen élvezetük, hogy tönkreteszik a te tévképzetedet, miszerint egy navy seal vagy Afganisztán közepén, ahol rátok támadnak, nem szabványos öltözetben, táskával a háton, a fegyverből meg egy vastag cső lóg ki. Ez tönkreteszi a napodat!

Ezeknek az istentelen pogányoknak fingjuk nincs mennyit költöttél a cuccodra, és nem képesek megérteni, hogy a puszta tény, miszerint jól tudják magukat érezni anélkül, hogy vagyonokat költöttek volna nejlon darabokra tönkreteszi a te szórakozásodat! Arra se veszik a fáradtságot, hogy hogy aprólékosan megszemélyesítsék azokat az embereket akiknek te képzelni szeretnéd magad! És ez a trehányság vonzza őket eleve a polarstarhoz.

A polarstar nem olyan mint egy aeg. Nem kell felsőfokú kínai mérnöki végzettség hogy működjön. Annyit kell tenned, hogy feltöltöd a tankot, rácsatlakoztatsz egy tömlőt, meghúzod az elsütőt, és varázslat jön ki a csőből.

Összefoglalva azért utálod a levegőfejűeket, amiért a bárban a csávót aki megkapja a jó csajokat, de jól láthatóan nem is gyúr. Ugyan az az eredmény, erőfeszítések nélkül. És ez baromság.

Persze ez így kevésbé szórakoztató, és nem is igazán adja ki a nüansznyi szóvicceket, és a hangsúlyozás sem szerkeszthető bele, de mindegy is:) Tudom, szerinted nem vicces. Szerintem meg egy görbe tükör picit, és pont ezért, meg az előadásmódért nekem tetszett :) A formázatlanságért meg esetleges magyartalanságért bocsi, ennyi telt szinkronfordítva, fel kell kapni a paintballos mezt, mert főnixben jelenés van :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.