Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milos136
csendes tag
válasz
macilaci78 #28899 üzenetére
Cyma cm.048A. Igaz drágább mint az előbbiek, de talán megéri. DNReNTi is írta hogy neki .048 van (ami ugyan ez szerintem csak fa kivitelben) ezért biztos nem nyúlok mellé
Fix puskatussal van ellátva és alsó felső tactical rail
Találtam is egy európai webáruházat, ami viszonylag jó áron adja, lehet a héten meg is rendelem. [link]
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek -
macilaci78
nagyúr
válasz
Milos136 #28896 üzenetére
Az aláhajtós válltámasz az airsoft AK-k esetében egy betegágy. Van egy kb gombelemnyi alkatrész, ami spiáter, hamar kopik, ha kibírja addig törés nélkül és a válltámasz sem épp szerszámacél. Persze ezeket lehet cserélni komolyabb anyagból készült darabokra, de drága.
Az oldalra hajtható keretválltámasz már stabilabb, de továbbra is elmarad tartósságban a fix tustól és nem is olyan kényelmes.
A behajtható válltámasznak amúgy csak szállításnál van értelme, kisebb táskában is elfér. Lövésnél sokkal stabilabb, pontosabb lövést tudsz leadni vállgödörbe szorított válltámasszal.
Cyma AK kiváló választás kezdésnek, olyan, mint a rally világának a Lada: elsőrangú élmény, olcsó, alkatrész szarásig és gondos gazda kezei közt tartós is.
-
Milos136
csendes tag
válasz
DNReNTi #28897 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor a .04X-es vonal lesz a nyerő
Kicsit jobban utána néztem és mindkettőnek oldalra hajtható a puskatusa, mint az eredeti éles testvérének
. Ami különbséget találtam, hogy az összeállításnál az egyik modellnél szegecseket, míg a másiknál csavarokat használnak. Ez talán csak a belső mókolásoknál játszhat szerepet, de nem nagyon tervezek átalakításokat benne
Taiwangun-ról hogyha megrendelem, arra ha minden igaz rájön még a VÁM is, így is érdemes lehet onnan rendelni, vagy keressek inkább egy európai boltot? Láttam valahol ajánlották a lengyel webshopokat, de nyelvtudás híján (magyar/angol és kifogytam
) tartok a megrendeléstől.
Illetve olvastam, hogy célszerű a gyári akksit (8,4 v, 1200 mAh NiMH) és töltőt kicserélni egy lipo akksira és okos töltőre. Ez még manapság is így van, és ha igen mennyivel nyomná meg a végső árat?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Milos136 #28896 üzenetére
Jo uton jarsz.
Az airsoftos AK-k konstrukcioja jellemzoen eleg jo, ami azt jelenti hogy "olcson" is hozza lehet jutni a jo minosegu cuccokhoz. A Cyma pedig egy tobbnyire jonak mondhato gyarto ebben az ar es tipus kategoriaban.
A CM.5xx sorozatot azt keruld, okkal beszeltek le rola, nagyon budget megoldasok vannak benne kivul belul.
A CM.028 egy tipikus beszallo replika, olcso, a kulsosegei nem tul realisztikusak, viszont a belso pariban van a 2x dragabb replikakkal is (egy rendberakas utan).
A CM.04x vonal mar egy kulsosegekben is minosegi cucc - ha lehet en ezt ajanlom neked, de semmikepp nem a behajtos / alahajtos valtozatokat. Nekem egyebkent egy CM.048-am van, mind kulsoleg, mind belsoleg egy igaslo - igaz belul mar nem teljesen gyari, de gyarilag is maximalisan kielegito.
Barmi kerdesed van, dobd be.
-
Milos136
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok az airsoft világában, párszor voltam már játszani és most szeretném megvenni az első fegyveremet. Vásárlás előtt örömmel fogadnék néhány tippet a veteránoktól
AK platformban gondolkodom és a CYMA gyátó fegyverein akadt fent a szemem. Először a cm.520 modellt nézegettem (talán a legolcsóbb a kategóriájában), de lebeszéltek róla az anyaghasználat miatt. Használt fegyvert szeretnék venni 30-40e Ft-ért és a következő modellek tetszenek:
CM.028A ->[link] 3 közül a legolcsóbb, ABS és alu. Ezek miatt tartok tőle, de a rail-ek alul felül nagyon tetszenek.
CM.040C-> [link] Egyik nagyobb befutó, egész jó minőségnek tűnik. (Talán ugyan az, mint a 0.47c, a behajtható puskatus kivételével?)
CM.047C-> [link] Ez áll legközelebb a szívemhez, de ritka mint a fehér hollóA behajtható puskatus nem tudom mennyire strapabíró.
Fém és fa kialakítás nem jön szóba, a fekete designe jobban tetszik.
Ha tudnátok rám szánni néhány percet a témában, iszonyú hálás lennék -
DNReNTi
őstag
A multkori cso vagos beszelgetes margojara:
Modify Hybrid 6.01-es 550mm-es cso 510-re konvertalasa Lidl-os 'Dremel'-el:
Sulyesztes belevagasa marofuro bit-el, sima kezi akkus csavarozoval:
Polirozas, a meg mindig Lidl-os cuccal:
Alapos takaritas kivul-belul es voila':
Hat CNC-vel biztos szebb lenne, de teszi a dolgat igy is a jo oreg Cyma 048-ban.
-
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi #28891 üzenetére
Egy kis frissites a korabbihoz:
Megjottek az alkatreszek a rovid verziohoz, szoval nekiugrottam atszerelni. Amit erdemes eszben tartani, hogy a rovid kulso csovel nem jon sem spacer, sem 'endcap', ezeket at kell szerelni. Na nem mintha ez akkora drama lenne, illetve amugy sem hiszem, hogy barkinek ez gondot jelentene. A rovid belso cso gyari ML csomagolasaban erkezik, kivul belul szep tiszta.
Csinaltam egy kepet a kamrarol, semmi extra, elso ranezesre egy barmilyen VSR kamra, viszont a lenyomora es a lenyomot kozpontosito alatet szeru alkatreszekre erdemes vetni egy pillantast. Jo hogy ez gyarilag igy jon, illetve jol megtervezettnek tunik a lenyomo is, hatalmas es szeles stabil lenyomast biztosit, nem is csoda, hogy mar fel beallitason elemeli a nehez BB-t a Holdra.
Osszeszereles utan egy ilyen nagy rakas szerencsetlenseg lesz a replikabol, ami egyreszt baromi viccesen nez ki - kb, mint egy shotgun - masfelol meg iszonyat effektiv vele a mozgas pl epuletben, raadasul meg valamivel konnyebb is, mint gyarilag.
Ami dobbenet, hogy az uj alig 30 centis belso csovel mit lo. A pontossag semmit nem valtozott, ugyan olyan szepen, egyenesen lo, mint gyarilag. Egyik ismerosom kertjet hosszaban atlovi. Ez a kert 110 (!!!) meter hosszu. Nyilvan ekkor mar ra kell tartani felfele es a pontossag mar leginkabb szerencse kerdese, de ne felejtsuk el, meg mindig egy 300€-os replikarol van szo. Az effektiv lotav annyi amennyit saccoltam is, a 80-85 meter sima neki.
A rovid csohoz kapott egy M180-as rugot is, ezzel pont annyit mertem rajta, amennyit szerettem volna: 575-585 FPS a .20g-os BB-vel, ez ~3.8J es ~420-425 FPS a .46-ossal.
Anno a sarnehez A&K S24 utan ugy ereztem, hogy az SSG24 pehelysuly es egesz nap elmeny vele szaladgalni... No most ugyan ezt erzem, csak ebben az osszehasonlitasban az SSG24 a nehezsulyu versenyzo.
Eszmeletlen mennyire konnyu lett az SSG10 es mindemelle eszmeletlen, hogy lenyegesen olcsobban siman hozza azt a teljesitmenyt, mint az SSG24 - bar szerintem az egy jobban atgondolt robusztusabb konstrukcio, igy osszesegeben meg mindig azt tartom jobbnak.
Vegezetul egy kep a csoportbol, amikor rossz iranyba akarod levenni az endcap-et:
Aki ugyan ezt megcsinalja egy SSG24 csovevel, az vendegem egy sorre. -
DNReNTi
őstag
Szevasztok,
Gyors osszefoglalo Novritsch SSG-10 A1-rol, ugy hogy meg jatekon nem volt:
Hetvegen volt egy kis idom mokolni vele, szoval szetkaptam az egeszet, kitakaritottam es megnezegettem mit is tud most egy sniper replika ~100k HUF alatt. 0.46-os Nov BB-t hasznaltam a tesztekhez.
Kezdjuk a hideg vizzel.
A henger gyarilag ugy lotyog a receiver-ben, hogy az eszmeletlen. Miutan szetszedtem kiderult, hogy hianyzik belole az elso guide ring, masok pedig arra panaszkodnak, hogy meg ha ott is van, akkor is tul nagyra van szabva a belso atlero - maga a nagy Novritsch irt ram Facebook-on, hogy a guide ring problemakra is kiterjesztik a 25 eves garanciat, fel fognak tenni a boltba egy szukebb modelt es a garancias problemak eseten ezt ingyen adjak. A hozzaallas dicseretes egyebkent, rendszeresen valaszol a problemas posztokra hasznos tanacsokat probal adni az embereknek.En atmenetileg eleg trogerbe' oldottam meg a henger stabilizalasat. Lasd foto:
Mukodik? Mukodik.Na haladjunk a jobb dolgok fele:
Kulso:
A replika massziv, nem recseg, nem nyeklik, jo megfogni es cserebe meg marha konnyu is. Az A1 tuson semmi nem allithato, de engem ez pont nem zavar, mert kb tokeletesen illeszkedek ra.FPS/J:
A replika egy kellemes 365-370 FPS-t (2.85-2.9J) lo a gyari ~M160-as rugoval, beallitott hopup-al. Ez nemileg meg jobb is, mint amit iger. Ez ugye a 2.8J verzio a dobozbol. Az air-seal 100% egyebkent.Tarak es adagolas:
Ellottem 4 tarat a kertben, ez 100-110 BB volt nagyjabol. Tokeletesen adagolt, nem volt vele gond. A Facebook csoportban tobben panaszkodtak adagolasi gondokra, ez nalam nem jelentkezett, illetve elvileg orvosolhato a tus csavarjainak allitasaval.Hang:
Az egyik promocios szoveg az, hogy halkabb mint az SSG-24. Nos en ezt nem tudom alatamasztani, szerintem kb egyforman hangosak, de nyilvan ezt nehez lenne bizonyitanom. A jo hir, hogy van hozza air-break, amitol sokkal halkabb lehet, a rossz hir az, hogy szerintem az egy rossz design.Pontossag:
Lusta voltam, szoval a tavcsovet nem szereltem at a masik replikarol, de igy is siman meglottem vele kb ~55 meterrol egy fa kb ~50cm szeles agait 8-9 alkalommal 10-bol, ami szerintem eleg korrekt eredmeny egy dobozbol kivett replikatol. Gyakorlatilag tok egyenesen lo, es ezen a tavon a BB el sem kezd emelkedni meg. Az effektiv hatotav (emberalak 5-bol 3-4x) szerintem siman ~80 meter lehet egy erosebb rugoval. Ez jatekon tobb, mint eleg.Elsuto szerkezet:
Hat ez a kedvencem. A Bulltrigger gyartja bele az elsutot ha jol tudom, es valami eszmeletlen faek egyszerusegu full acel szerkezetet kell elkepzelni. Kivalo cucc. Javasoltam is, hogy az SSG-24-hez is csinaljanak egy ilyen Gen2 trigger box-ot, mert sokkal-sokkal jobb, mint ami abban van. A flat-trigger meg szerintem jol nez ki. Az meg nagyon paraszt, hogy az M220-as rugot elbirja, amivel 750+ FPS. RIP.Hopup:
No itt mar vannak furcsasagok. Egy masik marketing fogas, a 20-click-es hopup szerkezet, ami annyira finom, hogy feleslegesse valik vele a TDC. No. Nem egeszen.A szerkezet siman megporgeti a 0.46-os BB-t mar kb 40% lenyomason, 50%-on mar elszall a Holdra. Ez mondjuk kiraly. Viszont a kb 15. klikk mar akkora lenyomast gyakorol a gumira, hogy ki sem tudja lonni a BB-t. Nem olyan eget rengeto a dolog, mert szerintem a .50-es BB-t is kepes tulporgetni a 15. kilikk alatt is, de akarhogy is nezem a beallitasok 25%-a itt hasznalhatatlan. Ezzel egyutt lehet elni ugy gondolom.
A gyari belso cso felulete kivul-belul szep, egyenes. Megolszlanak rola a velemenyek, hogy a Maple Leaf gyartja e a belso csovet - szerintem nem. A rovid verziot viszont igen, annal a boltban ez fel is van tuntetve.
Na, de tenyleg jobb e ez, mint az SSG-24?
A kerdest nehez egyertelmuen megvalaszolni. Roviden: szerintem nem.Az SSG-24 egy masszivabb, nehezebb joszag, bozonyos reszei jobban atgondoltak, epp azert, hogy ne legyenek meg a kalsszikus VSR betegsegei. De vannak vitathatatlan elonyei az SSG-10-nek is, az elso ilyen az ara. Ennyi penzert nehez lehet jobbat epiteni - meg azt is megkockaztatom, hogy lehet elviszi a legjobb ar/ertek aranyu replika cimet az A&K S24-tol. Abbol egy csomo taknyolassal lesz ilyesmi fegyver, kb ugyan ennyiert. Az elsuto szerkezet is egyertelmuen jobb az SSG-10-ben, a hopup szerkezet meg a kis sarkitasaval is jobbnak (de legalabb olyan jonak) mondhato.
Kiveszed a dobozbol 'oszt jatszol?
Ugy is lehet, de en azert itt javasolnek egy kis indulo apolast, mert ez mar tomegben gyartott termek (a legenda szerint ott keszul ahol a JG replikak). Belso cso takaritasa, hopup es nozi kozpontossag ellenorzese, guide ring-ek ellenorzese, legzaras es ilyesmik.Megeri az arat?
Hatarozottan IGEN. Ez egy igen kiraly (de nem hibatlan, es nem a legjobb) replika ennyi penzert. Es a hangsuly ezen van. Ennyi penzert, igen nehez lesz jobbat osszerakni, es raadasul ez mar ossze van rakva. Ha en most kezdenek 'sniperkedni', akkor ez lenne a minimum beszallo.Sajat terveim vele:
Megrendeltem hozza a rovid kulso-belso csovet, kap egy izmosabb rugot, aztan hasznalom kisebb epuletesebb palyakon, ahol elonyemre valhat, hogy konnyu es rovid a replika. Az SSG-24 pedig marad a nagy jatekokra, milsimekre, meg olyan palyakra, ahol van eselyem 70+ meterre lovest leadni. Abba meg btw jon az Rhop, flat gumi, 3D nyomtatott szeles lenyomo, TDC, szelesebb giude ringek.Na ennyike.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hundai #28889 üzenetére
Én Guarder infinity torque up motort és és fogaskerékszettet használok 14 cellás Ni-Mh akkuval (8,4 V, 2,6 Ah), M100 rugóval. Ennek van 15 RPS-e.
Ettől kicsit több az M90 rugóval és Marui EG1000-es motorral, CA helikális fogaskerékszettel, 9,6 V, 3,3 Ah Ni-Mh akkuval, 17-18 rps.A 18 rps 1080 rpm-et ad. Ez valós karabélyoknál már kimondottan magas érték, géppisztolyoknál átlagos. Én feleslegesnek érzek feljebb vinni. Tán a P90 az egyik leggyorsabb fegyver 1400 rpm-mel.
-
hundai
aktív tag
Használ valaki / van mért értéke high torque vagy high speed motorral(nem szeretnék varrógépet, ezért lenne jó mért érték.)?
Jelenleg 18RPS 100-as rugóval, 11.1-es akkuval, gyári áttétellel és motorral az SA-E11ben.
Ezekre a variációkra gondoltam:
-Sima motor csere egy shs high-speed-re
-Motor csere shs high-torque esetleg mellé 16:1 vagy 14:1 gear (itt nem jönne rosszul a nyomaték) -
DNReNTi
őstag
SSG-10-es csoportba felraktak ma egyet 755 FPS-re merve...
OMG
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kovacszk #28885 üzenetére
Jöhetne egy-két link... Örülnék a fém lowernek és szánnak. CO2-t nem szeressem, idegenkedek tőle.
DNReNTi: simán tolhatod blognak, de mehet akár címlapos logout-nak, korrektúrát megoldjuk és modi segítségével a bloghoz tartozó topikot is át lehet ide irányítani.
De akár youtube videók, gifek is jöhetnek egy aeg, vagy gbb működéséről. -
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #28884 üzenetére
Ez szerintem kiraly lenne. Csomo anyagunk van mar itt. Ha van idom, szivesen at is dolgozom akar a sajat irasiamat, hogy blog-poszt kompatibilisek legyenek.
-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78 #28875 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DNReNTi #28883 üzenetére
Lehet akár logout is belőle. Vagy beteszem az összefoglalóba azokat a hozzászólásokat a topikból, amik elég összeszedek legalább egy tessék-lássék review-hoz, vagy leíráshoz.
Volt itt korábban szó szemvédelemről, akkukról, adott típusú fegyverről. Ha valamelyik hozzászólásra visszaemlékeztek, jelezzétek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DNReNTi #28876 üzenetére
Ó, hagyd el... 560 €-t fizettem, van még mellette Holo, lipo töltő és akku, tisztítóvessző, stb.
ESS szemüveg, a fém alkatrészek, stb-re is kértem értesítést.
A gyári Marui GBB tár 31$, a szelep darabja 26$. Azért vettem Marui G18C-t, mert ahhoz már vannak táraim.Taknyol, persze, használat után el lesz pucolva legalább a cső. A taknyolástól jobban aggaszt, hogy a méretpontatlan, tojás alakú BB megszorul a csőben. Ahhoz nem lenne humorom.
Ha meglesz a CQC tok, akkor az 5.11 tok megy le övre a G26Ad-el tartaléknak.
Összerakom az M4-et, megvan már hozzá az M120 Modify GB és a FET, kényelmes markolat, benne Guarder Infinity Torque Up motor. Jön hozzá a fix tusba a 3 cellás lipo.
Az AUG-ba átmegy az M4-ből a Guarder fogaskerékszett és abba is egy 11,1 V-os akku. -
drzozo
senior tag
Mentek ti a... Oda.
A high output valve konkrétan mire jó?
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #28875 üzenetére
Belehuztal battya. Amugy szerintem mindenkepp taknyol a BB, takaritani kell gyakran.
Btw - nekem mar meg is jott a rendeles
-
macilaci78
nagyúr
Na, megrendeltem a Marui Glock 18C-t. Van vele kompatibilis táram még 4 darab, mindhez rendeltem high output valve-t, meg egy PDI gumi, 6.01 mm-es preccső.
Rendeltem még két célt is gyakorolni. Ááá, el fog gurulni a gyógyszerem.
Van átfejtő colemann gázpalackhoz, elleszek.
Majd még egy CQC tok molle mellényre, fém szán és lower, belül ezt-azt kicserélni... Ilyesmit hol lehet kapni a Red Wolf-on kívül EU-ban? Na meg kellene pár tárfenék és tárajak tartalékba.6.01-es csőhöz milyen bio BB vált be, ami nem koszol?
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #28872 üzenetére
Minden feltunes nelkul, gyorsan es halkan
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78 #28870 üzenetére
Nincs mas kulonbseg, csak a rugo. Nekem van itthon egy plusz M170-es, majd beledobom azt, aztan meglatjuk mennyit fuj.
Amugy ja, eleg lehet feltepni azt a 220-ast.
-
macilaci78
nagyúr
-
DNReNTi
őstag
válasz
#56573440 #28868 üzenetére
Amugy el tudom kepzelni hogy az M220 azoknak kell, akik ki akarjak maxolni air-break-kel is. Nem tudom mennyi FPS-t eszik meg az air-break, de gondolom ugy bent van 600FPS alatt. Bar ez a bedugos air-break pin nekem kicsit meredek, ha 300 loves utan az leesik a hengerben, aztan rabaszol az M220-al ... az minimum dugattyu csere.
-
törölt tag
válasz
DNReNTi #28866 üzenetére
A maxos megy majd annak aki játékra nem megy csak otthon a kertben akar puttyogtatni, és légpuskát valamiért nem akar, ellenben van pénze lóvéra. A nagy igalomra való tekintettel azért én megvárom inkább az Action Army féle aap 01-et aztán azt veszem meg most tavasszal inkább
Nyáron meg ha jó áron jön, csak a poén kedvéért a G&G SSG 1-et
-
törölt tag
válasz
DNReNTi #28864 üzenetére
Nem rejtették el a linket. Úgyhogy ez lesz
De ahogy látom közben már éles is lett...
-
-
DNReNTi
őstag
Holnap uj NowRich replika gyun. Mindenki izgul man'?
-
hundai
aktív tag
válasz
macilaci78 #28856 üzenetére
Gondoltam esztergára is csak utána kell néznem hogy van e valaki a környéken és hogy vállalja e.
Kjw m9-be 106mm-es van gyárilag, a cső végét a külső cső tartja belülről,így sajna kiesik hogy rövidebb kerüljön bele. -
hundai
aktív tag
válasz
macilaci78 #28854 üzenetére
Sziasztok! Próbált már valaki levágni / reszelni gbb csövet? Nem találtam 106mm es csövet csak 113-ast, gondolom a cső kimenetének belső felét is "ferdére" kellene csiszolni. Érdemes egyáltalán belemenni?
-
macilaci78
nagyúr
Én lehet, de még nem tudom, mit akarok.
Li-Po akkut, töltőt AUG-ba, M4 előagyba és M4 fix tusba.
Mellények közt nem találtam magamnak Molle alapot, amilyet szeretnék.
A TM Glock 26 Ad-emhez nincs műanyag gyorstok, sima Glock 17, 18C, 19 nincs a kínálatban, P226-ost nem veszek, Baretta, .45-ös meg nem kell. -
Atke
senior tag
válasz
bigrob #28851 üzenetére
Google első találata a GBB Hungar magyarnyelvű videója
https://www.youtube.com/watch?v=oBOWf2bGQDgFebruár elején rendelnék gunfire-ről, valaki becsatlakozik?
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Well G74A GBB-s puffkával van valakinek tapasztalata? (keresőben nem találtam semmi használható infóra)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest