Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #28099 üzenetére
Erősen kétlem, hogy bármi mögöttes cél lenne, kicsi az olvasottság ahhoz, és itt-sem- fogja senki azt mondani, hogy peersze vedd meg itthon, hiszen az egyetlen valós előny a gyorsabb garanciális ügyintézés is azonnal kiesik abban a pillanatban, ahogy elviszi rendbe rakatni
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Márkosi #28098 üzenetére
Drága, az EBB felesleges hibaforrás és gyengíti a konstrukciót. Az akku, töltő leírásában nem szerepel, hogy gyári lenne, akár jó is lehet. A 8,4 V 1.100 mAh teljesen elfogadott ebben a fegyverben.
http://www.taiwangun.com/en/electric/rk-01w-real-wood-boyi?from=listing&campaign-id=21
Fém, fa, ugyanazt tudja, mint az általad linkelt hirdetés 44k-ért kiszállítva. felesleges hibaforrás nélkül.
Akku, töltő nélkül a leírás szerint. Fasza töltő, fasza akku, fasza gumi. Érdemes kérni egy M90, vagy M100 rugót kérni, nehogy kronózáskor sírás legyen.És nem örülök, hogy egy 0 napos újonc hirdetést linkel első hozzászólásában.
-
Márkosi
újonc
Üdvözletem!
Nem találtam nagyon véleményt erről a fegyverről,(http://www.airsoftabc.com/hu/ak47-ak74/4423-1011-jing-gong-jg-aks-74un-acel-fa-ebb-aeg-fegyver.html) szóval érdekelne kinek milyen élményei voltak már vele. Milyen akkumulátort vennétek hozzá (azt hallottam,hogy a gyári annyira nem jó). Első játék előtt átnézessem egy hozzáértővel?+minden egyéb tapasztalat a típussal kapcsolatban.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
degas2428 #28095 üzenetére
Ha már ennyit szánsz rá, akkor Systema, Guarder, Modify full tuning kitet, vagy szerelt GB-ot keress, mindhez kapni hop up kamrát is.
Másfelől vannak olyan fetek, amik önmagukban kerülnek ennyibe és mégis megvagyunk nélkülük.Amúgy van panaszod a fegyverre, vagy csak van egy kis felesleges lóvéd? Érdemes megszívlelni az írást, amit ősi kőtáblára véstek fel a korok hajnalán: Ami működik, azt ne javítsd meg!
-
törölt tag
válasz
degas2428 #28095 üzenetére
"MAY NEED A QUALIFIED TOY ENGINEER TO FIT"
Simán lehet sőt szinte biztos, hogy oda nem drop-in, tehát lehet reszelni kell itt ott pl nozzle lehet a kamrával nem jó, a cseréjét csak gb bontás után tudod megfejteni.
Gondolom szerelni nem igazán szeretnél, de én biztos kérnék ajánlatot pl deadcat-tol vagy bárki más javasolt szereplőtől, fb csoportban sok neve került be (airsoftosok). Sok szivast kerulhetsz el...
-
degas2428
tag
https://www.ebay.com/itm/AIRSOFT-AEG-8MM-GEARBOX-M-SERIES-V2-REAR-WIRE-13-1-APS-QUICK-RELEASE-TOMTAC/371658805339?hash=item568897505b:g
uMAAOSwrklVU3Qk
Ez a gearbox megéri a majd 34000ft-ot? A Cyma CM079-be venném a gyári helyett. -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Jön innen valaki a 15-ei tököli rendezvényre? -
macilaci78
nagyúr
válasz
degas2428 #28092 üzenetére
Azt a kis fém korongot ne felejtsd el... Mármint az a cél, hogy ne a motor tengelyét tolja a markolat aljában lévő csavar, hanem a körülötte lévő műanyag perselyt.
Ha csak egy pici hernyócsavar az állító, akkor a motor segge alá kell tenni egy alátét méretű, de lyuk nélküli fém lapot. Ha az állítócsavar vastag, mint egy ceruza, akkor erre nincs szükség. -
degas2428
tag
válasz
macilaci78 #28091 üzenetére
Gondolkozom, hogy kicserélem a markolatot és leszedtem.
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy Cyma CM079-et. Az lenne a kérdésem, hogy a motorfeszítő csavart mennyire szorítsam be mert kilazítottam?
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Abonyirocker #28088 üzenetére
Ha itthon akarsz airsoft replikát vásárolni az igen ráfizetős lesz. Lengyelektől még a szállítási költséget beleszámítva is jóval olcsóbban megvan a cucc.
-
levy668
újonc
válasz
Abonyirocker #28086 üzenetére
Üdv!
A cyma-k azok rendbetétel után igazi igáslovak.A V3 gearbox ami az AK-ban van az megbízható és rengeteg pótalkatrész van hozzá.
Ha olyan replikát szeretnél mint a képen, akkor arra figyelj, hogy a kívánt szereléksínek már rajta legyenek gyárilag, mert utólag beszerzett, és esetleg rászerelt(fúrás varagás, ha nem illeszkedik) utángyártott sínekkel sokat lehet cumizni.
pl ez igen hasonló ahhoz amit te szeretnél: http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-076-full-metal-cyma?from=listing&campaign-id=19
Mivel ezen már M4 rendszerű tus van, azt könnyebb lesz kicserélni az általad kívántra.
Nyugodtan nézelődjél Lengyel webshopokban(gunfire.pl, taiwangun.com stb) is kb 10-15 eur a szállítás, nincs vám, és 3-5 nap alatt itt van.
A fegyót úgy is itthoni szerelővel kell rendbe rakatni(igen a zsír újat is érdemes) -
Abonyirocker
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdenék airsoftozni, sokat olvasgatok a témában.
Egy a képhez hasonló ak-t szeretnék építeni( ez amúgy egy magyar cég AK-63 as modernizációja) és ezt a fegyvert néztem ki alapnak: http://www.airsoftabc.com/hu/ak47-ak74/1164-cyma-cm039u-ak47-full-fem-ris-taktikai.html
Szerintetek ehhez a modellhez könnyen lehet alkatrészt kapni? Gondolok a tusra, szereléksinekre. Valamint ha esetleg később tuningra kerülne sor, bírja-e?Vagy van e valami másik tipus, amit ajánlanátok? Ami nekem egy külön igényem még, hogy fontos hogy fém legyen, a súly nem lényeg, nyilván nehezebbel nehezebb mozogni, de jobban emlékeztet az igazi ak-ra. Válaszotokat előre ia köszönöm -
drzozo
senior tag
Csapatszinten sikerült az imént 104 ezerért rendelni Taiwangunról.
Nincs benne fegyver. 144 tétel. Mondjuk abból 120 co2 patron 9 db Thunderbe.
-
molnartibor
tag
válasz
macilaci78 #28082 üzenetére
Kiégtem így kedd reggel fél 7 kor!
-
macilaci78
nagyúr
-
inteltunder
tag
csááóó hülye kérdés de lehet Magyarországon ghk-t kapni airsoft plázán kívül? meg Tokyo-t se találok sehol
-
macilaci78
nagyúr
Igen, természetesen. A polaritásra figyelni kell, de egyrészt a B6 nem hülye, másrészt cellavédelemmel ellátott akkut illik vételezni.
Amit linkeltem, az csak egy cellatartó, hogy ne neked kelljen faragnod. A kanóc vége szabad, vagy csípteted, vagy teszel rá az airsoft akkuddal azonos csatit. -
Salmi
tag
válasz
macilaci78 #28078 üzenetére
ha egy ilyenbe beteszem az aksit, akkor ezt ráköthetem a B6-ra, ugye?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
b0bcat #28077 üzenetére
Ugyan már, nehogy egy meglévő imax B6 mellé töltőt kelljen venni! Ha flancolni akar, rendeljen ilyet!
-
Salmi
tag
Azon gondolkodám, hogy a fegyveremhez rendelt Ultrafire 501B Cree XM - L-be tervezett 18650 aksit lehet-e tölteni az a fegyver aksijához rendelt imax b6 töltővel esetleg? Nem szeretnék csak egy 18650 aksihoz egy másik töltőt rendelni... Szerintetek?
-
tuta1975
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék. Tudtok ajánlani olyan embert aki Fegyver tuningolással foglalkozik.
Egy well mb03 -at szeretnék kicsit rendbe rakatni.Köszönöm előre is.
-
macilaci78
nagyúr
A tekergetéssel először megfeszíted a rugót annyira, hogy a tárajaknál megjelenjen a BB. Majd ezt követően jön az edzés a csiklóbűvölésre, egyenletes, racsnis hangot ad, míg meg nem feszül teljesen, ekkor egy jóval élesebb hanggal jelzi, hogy készen áll a bevetésre.
CA Aug high cap egy rendes tekeréssel a teljes tárat kivitte nekem, 330 bb, M16 tár is a bő felét, kb 100 bb-t. A G36 high captől is elvárható valahol a kettő között.
-
Salmi
tag
Szerintetek mennyi az a BB mennyiség, amit normál esetben egy fegyvernek ki kell tudnia lőni, mielőtt a tár alján újból tekergetni kell? (A fegyver amúgy JG 608 - G36C.)
-
gabe_
őstag
válasz
molnartibor #28062 üzenetére
A normál M14 menetnek 2 a menetemelkedése, az M14x1 a finommenet.
Még azt kell megnézni, hogy jobbos vagy balos-e. (Már nem nagyon emlékszem, de mintha úgy rémlene, hogy balmenet)Van mindenféle szabványos menetemelkedés amúgy:
http://invitel.hu/fektiforg/metricf.html -
molnartibor
tag
válasz
macilaci78 #28061 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, csak ha megnézed a tracer linkjét alatta dobja fel az adaptert amire meg M14x1 van írva ami kb nem létező dolog a szabvány szerint. Szóval elbizonytalanodtam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
molnartibor #28060 üzenetére
Ha meg van nevezve, hogy M14, akkor szabványos metrikus menetről van szó. Mást nincs is értelme gyártani, mert az éles és airsoft fegyvergyártók is ezt használják.
-
molnartibor
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy airsoftban a tracer-nél leírt M14-es menet az milyen menet emelkedéssel van?
pl ez: Lighter
Üdv:T
-
Sir81
aktív tag
Hali! Gyors kérdés. Jg full fém sig552. Semi működik, full auto-nál meg se nyikkan, ravasz húzásánál kattogó click hang! Megoldás? Köszi!
-
törölt tag
-
törölt tag
Van értelme, csak nem hangtompításra. Egy része ugye eleve a játéknak a "pöffeszkedés", hogy esztétikailag is megfelel neked a replika. Praktikus haszna akkor van inkább ha hosszabb belső csövet teszel be, és így el tudod rejteni.
És rengeteg humorfaktor forrása, legutóbb egy játékos végighisztizte cqb-n a kört, hogy senki nem adja meg, majd a pihenőben rájött, hogy a szivacs hengerek amik belül voltak begyűrődtek, és egy fél hi-cap tár tartalma csörgött már ott, jó hogy lőtt, csak a "tompit" nem hagyta el egy bb se
Jó van a Tokyo Marui MK23 SOCOM pl ami drasztikusat halkul a gyári "tompítóval", de az egészen más téma. Ha halkabb aeget akarsz akkor ott a gb-be kell rendesen belenyúlni hézagolással megfelelő dugattyú, sorbo esetleg, és akkor sem lesz a filmes putyputy hangtompított kamuizé, de jelentősen csöndesebb lehet.
A p90-et pl próbából körbeszivacsoztam, viccesen eltűnt a magas freki belőle, és még cqb-n is kerestek közelről is, hogy ez honnan jött...
-
Salmi
tag
Sziasztok, a hangtompítónak van értelme, vagy tényleg nem tompít semmit, csak dizájn-elem? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest