Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49156) Raymond válasza fatal` (#49155) üzenetére


Raymond
félisten

Nekem par hete a v39-rol update-elt v46-re. Emlekszek amikor kijott a sharepning probalgattam de nem lattam semmi difit. Most egyertelmuen latok igy tuti hogy be van kapcsolva es mukodik ha a Default van az ODT-ben. A mobile ASW nem is volt meg amikor utoljara hasznaltam PC-vel, legalabbis nem emlekszek ra.

Most hogy Air Link-el probaltam kikapcsoltam mindkettot, levittem a bitrate-et 20-ra es minden sima volt. Aztan felraktam 40-re, 60-ra es vegul 80-ra es meg mindig minden OK volt. Aztan megprobaltam bekapcsolni a sharpening-et es azonnal ment minden a levesbe, kikapcsoltam a sharpening-et es az ASW bekacsoltam, ugyanugy kuka. Mindketto kikapcsolva szepen megy az Air Link 80Mbps fixed beallitassal es utanna a Link-et is kiprobaltam az is megy szepen a default 200Mbps-el. Igaz a transfer latency ott 3-5ms most ami regebben 1ms alatt volt, de legalabb nincsenek akadasok es kepremeges most.

A masik dolog viszont hogy OLED ide vagy oda, nem igazan jo hasznalni igy par nap Pico 4 utan mert a sulya es a kep se az igazi.

A Pico 4-el az a problemam hogy miota kiprobaltam a facecover nelkul ugy hogy az orromon ul mint egy szemuvel ott is nehez visszaterni a a parnahoz. Viszont csak az orromon ulve nem tudom hasznalni mert nyom. Valamit ki kell talalni es eszkabalni hozza mert nekem most ez igy a paradicsom ami a kepminoseget es a sulyelosztast illeti.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.