Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41581) Raymond


Raymond
félisten

Megjott az Air Link a Quest1-emre. Lattam hogy v30 a Quest, a PC-n alapra allitottam mindent az ODT-ben es bekapcsoltam a PC-n az AL-et (az is v30 mar), a Quest-en az Experimental-nal szinten aktivaltam es utanna elinditottam. Parositottam a PC-t es kapcsolodott. Siman ment minden, miutan lattam hogy a Quest v30 talan nem egesz 2 perc mulva mar a theBlu-ban voltam :)

A Performance Monitor adataibol par dologot most mar szemelyesen is igazolva lattam es par masik vilagos lett:

1) Az Air Link HEVC (a Link H.264), ez latszik a decode latency 11-14ms ertekeibol, a Link-nel ez 8.5ms korul es valamivel stabilabb, kisebbek a kilengesek
2) Az Encode Latency olyan 3.4ms (3.2-3.6), ez is majdnem 1ms-el tobb mint a Link
3) A bitrate amit az Archer C6 meg bir tartani az olyan 70-80Mbps, felette mar nemcsak hogy novekszik a kesleltetes, de latszik a grafikonon hogy akadozik az atvitel is. A 200Mbps maximum teljesen hasznalhatatlan Quest1-el, slideshow az egesz stream ugy.
4) Nagyon jo hogy a bitrate allitas ott van az Air Link beallitasoknal es live lehet valtoztatni a bitrate-et es az auto/fix beallitast is, ar perc alatt le tudtam tesztelni mik a hatarok mindenfele restart nelkul

Jatekokat komolyabban nem probaltam, csak a theBlu es az Oculus Dreamdeck amiket neztem mert ezek standart tesztek nalam. Nem igazan tuzetesen nezegetve azert ugy tunt hogy a magas bitrate Link azert jobb minosegu kepet ad meg ezeknel is, majd kivancsi vagyk mi lesz AC vagy DR alatt :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.