Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77793) Jazz válasza Edge (#77786) üzenetére


Jazz
veterán

Normál Tal set:
Senki nem mondta hogy nincs értelme.:) Hasonló fegyóval hasonlítottam össze, és a showeressel jobban lehetett haladni mint a hidrással. De lehet anci ss-el megfordul a szitu, meg lehet nem volt meg az AS breakpoint. Legyen úgy. Kívánom hogy essen ki.:)
Nyilván összevetve normal tal build + cinder + meteor shower-el, hasonló normál fegyverrel. Nem a 3000-es ancit hasonlítottam a 2000-es SS-hez.;) (majdnem perfect T&T is van). -ok. A hidrásohoz csak az anci SS hiányzik. Minden más meg van.
Ha anci a ring akkor igen, avg. (lásd amit linkeltem conv.)
Az ok hogy a két hydra lávafolyama stackelődik, de a saját lávafolyamuk is stackelődik egymáson? Gondolom igen. Akkor Op.

DelRasha set:
A +AS a partytagokra is hat. Supp wd-vel, perma fear-el igen a többi majdhogy nem felesleges. De azért sokszor jól jön.
A DelRasha nem terminátor build :), de nagyon jó. Solora, vagy gyengébb partyra ahol nincs ideál supp wd...stb, nagyon jó. Nem kel/fekszik a banda sem 50 fölött ha bad roll a Gr.

SS anci híján a fenti Normal Tal set Meteor shower cinderrel elég erős volt. Elhiszem hogy a perf. hydrás erősebb, ok. Csak azt mondom, hogy az a set (nem a DelRasha, hanem a fenti), majdhogynem kiváltja a hydrásat. Felsteckelt állapotban wd által összegyűjtött kupacra rázúdítani a showert vég nélkül...nem gyenge.

(#77753) Sárpac: A blizz nem csak belenyúl, hanem be is vagyunk drótozva.:D Két körből kétszer egymás után SS drop.Hónapok után az első, és egyből kettő.:)

[ Szerkesztve ]

free your mind

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.