Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69615) pluhi válasza DaveNo1 (#69611) üzenetére


pluhi
tag

Ez így ebben a formában nem áll meg, nem igaz :D

Nekem van 2HXbow 2.84-es frostfire buildem, jelenleg ez a legerősebb nem lightning cuccom, ráadásul beájulósan lehet vele menni.
Lightningra sem kötelező a Hellfire, sőt. Egy fasza Ess of Johan szép CCt ad. Lightningnál nincs akkora jelentősége az 5. passzivnak, mivel általában az arcában állsz a népnek, a polar sentryk detto, a steady nem sokat csinál. Archery nem rossz, de el lehet lenni nélküle, ha normális crited van gearből.
CDR-ből 3x már elég, az meg gearből megvan, vállas+tegez+paragon+kő.
A Gogok amúgy is szar, mert a Sentryk nem váltanak maguktól sebességet csak normál bolt lövésekor, abból meg ugye nulla van, ha elementált is lőnek. Ergo újra le kell rakni őket, miután felstackelt a kő. Persze ha nem vagy meg nélküle, nincs más opció.

Mostanában Krider lightninggal próbálkozom, nincs olyan DPS, mint Trapperrel, de azért nem is vészes és nagyságrenddel könnyebb vele menni. Nem kell a hatredre figyelni, kapsz Focus Mind-os prepát, terjedő Markot mortal enemy helyett és nem kell görcsölni az IASon se. Így is elég bajom van megszokni a smoke nyomogatását 1.4 másodpercenként :DDD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.