Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49782) granini válasza Bird (#49781) üzenetére


granini
őstag

Hurkamadar egykomam, hat az endgame es az uj kontent lenyege azert csak az volna, hogy hosszu idore lekosse es motivalja a nepeket. Mikozben mohon vagyom egy 2000 dps-es gyonyoru 650 dexes socketes ijra, addig kozben en is azt gondolom hogy hosszutavon jot tenne ha nem marcius 29-en talalnam meg..

A top craft igenis legyen (nyilvan a szerencsesek.. ) de legfokepp azon kemenyen jatszo, kitartoan farmolo uppercasual reteg kivaltsaga aki tesz energiat, strategiat, meg csapatmunkat abba hogy legyen goldja, materialja, planje, meg ami kell a crafthoz..

Eddig mi volt..? Jott SenkiAlfonz ujonc, belinkelte az armorit hogy ittamonkom, aztan ott volt 60 ora jatek utan egy 200k dps 750k eph monk amivel mp10-en tolta.. szuper.. eljen az AH meg a VISA. Most viszont nem ez lesz.. helyette lesz majd siras hogy nemesiksemmi.. ja ha nem farmolsz szombaton ebed utantol hajnal 4-ig mig ki nem dolsz akkor nem is lesz..

En pl eros casulakent fel vagyok ra lelekben keszulve hogy sokaknak itt elobb lesz brutaljo lootja mint nekem, de ez igy is van rendjen, jatszom hetkoznap 1-2 orat este meg hetvegen mondjuk 4-5-ot aztan ennyivagyok. Irigykedni biztos fogok de valahol igazsagosabb lesz a rendszer..

Szoval egyet ertek.. nem aprilis elso heteben fogok zsiruj seven sins vallas craftolni magamnak.. :N

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.