Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22584) Thrawn


Thrawn
félisten

A DH-mat egy időre pihentetem és összeraktam egy monkot. A használhatóbb cuccokat megkapta róla, de craftoltam neki újakat is. A többi magatalálós, egyedül a most nála lévő furyt kaptam kölcsön tegnap. Van helyette egy kb ugyanolyanom, csak sajnos socket nélkül. A build egy ezer éve monkkal nyomuló srácé (kösz Balu! :) ) és nekem is használhatónak bizonyult.

A skilleket egyelőre megtartanám, de ha valakinek van javaslata jobbra azt szívesen meghallgatom. Gorneck összehúzós buildje is tetszik, de még nem próbáltam. Attól tartok (és ez játék közben érződik is), hogy magasabb MP-re (7+) a jelenlegi gear kevés, de eszetlenül nem szeretnék goldot költeni rá. Ti mit javasoltok, mit cserélnétek első körben? Szeretnék vele stabilan állni mindenféle zöld trutyiban, 1-2 arkán sugárban vagy 2-3 desecrator tócsában, mert most sokszor ki kell belőlük állnom ha már nagy a katyvasz.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.