Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100301) SQX_Barto válasza Muton (#100298) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Ha az a Diablo-s achi, akkor az bugos, haver is valahol egy random elitnel kapta meg, koze nem volt Diablohoz.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#100302) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Na, végre megvan nekem is az utolsó láda. Remélhetőleg a következő szezonra kitalálnak valamit azok számára is, akik már megszerezték mindet, mert magáért a portréért nem éri meg ennyit kínlódni. Részemről ennyi volt a szezon, köszönöm proci985 kollégának, hogy segített a T10 két perces riftben, valamint SQX_Barto kollégának a T13 5 perces riftben való segítséget, nélkülük aligha jutottam volna idáig egyedül. Köszi szépen. :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#100303) reelc válasza Vistaboy (#100302) üzenetére


reelc
veterán

Gratulálok.

A Blizzről beszélsz, ezek nem találnak ki semmit. :)
Akik az első alkalomtól szerezték meg a + ládahelyeket, azoknak szezonok óta már csak a kozmetikai dolgok vannak.
Nem fogja megerőltetni magát a Blizz még + tárhellyel, nem érdekük. Ugye szezon exkluzív tárgyak ezer éve nincsenek már. Nem fogják visszavezetni.

Így is vonz rengeteg embert a szezon minden extra nélkül is.
Az újrakezdés varázsa, esély az LB-re, nem vagy hátrányban a 2000-3500 Paragonosokkal szemben, stb. kit mi vonz az állandó újrakezdésben, szezonozásban. Vagy csak az, hogy ott vannak többen.
Én azt tapasztalom, hogy aki már elért kb. P2000-et az már nem nagyon megy szezonba, mert nincs értelme. Ekkora Paragonnal már olyan DPS karit is tud építeni, ami jó csapatban magasabb GR-re.

(#100304) LélekVándor


LélekVándor
tag

Korábban volt szó a primal cuccok esélyérôl. Elôzô szezonban viszonylag sokat játszottam, olyan 400 órával lett 60 primal cuccom, striguláztam szezon eleje óta. Azt még ehhez el kell mondani, hogy kb. 80% ban 3 perc körüli speed run-okat toltam 80-89 közt wizarddal. Szóval ebből könnyű kiszámolni, hogy effektív játék mellett hány óránként lehet pancira számítani. Nálam ez 6-7 óra / primalra jön ki.

[ Szerkesztve ]

(#100305) JohnyMilan válasza LélekVándor (#100304) üzenetére


JohnyMilan
tag

Én csak kb. 100 órát toltam bele, de eddig 0 darab primal esett, de hát ilyen az én formám. :D

10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284

(#100306) faragojof válasza JohnyMilan (#100305) üzenetére


faragojof
senior tag

Te 100 órával az elmaradó panciért aggódsz. Én 109 órával azért, mert a dokimnak nincs ancija. :((( 609-es paragonnál.
Ilyenkorra nosesonban már több karakternek is megvoltak fullancis szettjei. Komolyan mondom, már az is megfordult a fejemben: ha van nekród, mindön klafa. Ha nincs, opni fogsz.
Amilyen ütemben dobálta a gép a legendary ancikat az elején, úgy nincs setes. Hazudok. Minden setből dobálja az ancikat. Sisakot meg kesztyűt. De nem azonosból, ááá nem. Amelyikbe sisakot dobott, oda mást nem. Ahová meg kesztyűt, oda mást nem. :( Mindegyikhez ugyanazt...

Pihentetem is, mert csak felidegesít...

"Formicate Under Command of the King,,

(#100307) AnginaP válasza faragojof (#100306) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Farmolj mellé matit, aztán convert set item. ;)

Indítok egy Skyrim szervert.

(#100308) persil válasza faragojof (#100306) üzenetére


persil
nagyúr

Ez azert reszben(inkabb foleg) egyeni szerencse kerdese, nalam az egyik karakteremnek circa 700 ora alatt 5(ot) ancient esett osszesen, amibol 2 masik kasztnak valo! :D Primalt meg csak kepen lattam! :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#100309) reelc válasza faragojof (#100306) üzenetére


reelc
veterán

Tudom ez nem jelent semmit, de én 65 óra alatt végigvittem a Season Journeyt. Ez elég sok idő, de NSben nem nagyon foglalkoztam a Nekroval, ki kellett tapasztalnom.
Átlag 3-5 Ancient tárgyam van ami használható Nekro buildenként.
A játékidőm kb. 90+%-ában egyedül voltam.
Pl. a Set Dungeont Masterre és ha jól rémlik a GR50-et is még Grandfather fegyverrel hoztam le (szép darab volt, Ancient), mert az volt a legerősebb, és a + sebzést adó gyűrű kivételével minden ékszerem sárga volt még.
Rathma set dungeon élmény volt egyesével idézett mágusokkal.

A bountyt javasolom, és reforgeolj. Jobb eséllyel lesz ancient, mint ha sárgából upolnád, vagy ha várnád mikor esik ki.
Amúgy az is jó, ha nem Ancientben vannak a megfelelő statokkal, skillekkel a cuccaid. Sokat számít. Jobb, egy jó statos normál, mint egy hulladék Ancis (amin akár 2-3 dolog nem stimmel).
Talán eredményesebb leszel, ha pl. a fegyverre hajtasz rá, egy ancient fegyver több plusszt ad, mint 1-1 ancis ruhadarab.

(#100307) AnginaP: azt nem mondta, hogy szet gondja van. Hanem azt hogy ancient szet gondja van :) erre a convert nem megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#100310) rumkola


rumkola
veterán

S11, P900, 6-7 PA amiből 1 kivételével mind betörve. Az is egy Goldwrap amin van egy healt regen meg valami másik szemét, de annyira jól néz ki :)
A convert set itemmel meg sikerült az egyetlen dolgot beajánlani, amivel tutira nem lesz sem anci sem pa.

[ Szerkesztve ]

(#100311) AnginaP válasza reelc (#100309) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Igazad van! :R

Indítok egy Skyrim szervert.

(#100312) faragojof válasza reelc (#100309) üzenetére


faragojof
senior tag

Sajnos én ennyire még nem láttam át ezt a játékot. Valószínűsítem, hogy ez így is marad.
Csak egy csomó kérdés van bennem. Pl: Miért erősebb valami 19%-os colddal, mint 39%-os fire skillel. Csak WD-ről beszélek, a wiz mellett a másik kedvenc karakter. A buildemet, nem a mostaniról beszélek, hanem csak általánosságban olyanról ami megtörtént velem. Szóval saját agyból építem a buildet. El is jutok T10-ig, aztán tovább az istennek se. A fétisek mérgeznek, zombi kutyák égetnek, garga meg üti vágja az eliteket. Én lassítom az ellent a hullamocsárral, fagyasztom őket piranyákkal. Elementál gyűrű fent. De T10 fölé nem tudok menni sehogy. Nézegetem a buildeket a diablo fanson. Feltűnt, hogy a karakteren nincs csak +cold%, az is a karpánton. +Garga vállas, testpáncél, meg mojo :F Se +fetish se +zombi dog se semmi. Átalakítom a látottak szerint a karakterem, és láss csodát, meg sem állok GR59-ig. 60-nál már egy rossz gondolatától is hal a karakter, játszhatatlan számomra..
Ezek után izé. Arra jutottam, ha nem tudsz rájönni, hogy hogyan járt a fejlesztő agya mikor megalkotta az ideálisan pusztító karaktert, akkor marad a másolás.
Nekem a legutolsó gondolatom lett volna alapból, hogy egy átkokkal, mocsári szörnyek idézésével, lélekszívással operáló karaktert jégsebzéssel :F ruházzak fel a magasabb szintek eléréséért. Ezek után nem csodálkoznék rajta (nem foglalkoztam még velük), ha a nekromanta isteni segítséget kérne, a crusi hullákat meg csontvázakat idézne. Hangsúlyozom, csak azért, hogy a magasabb szinteket elérje.

Én is bountyzom, bár ami eddig esett az a katasztrófával egyenlő csak. Fentebb valahol már írtam, addig tolom míg tele nincs egy stash az öt act hét-hét bauntyjával. Bocs a helyesírási hibákért, de már nem szeretnék szigorúan ügyelni rá, annyira azért nem szeretek gépelni... Aztán amikor tele a stash, bontok. Aztán egy kicsit káromkodok, és kezdem elölről. Vagy pihentetem a játékot, mint most. Ez így már nekem nem játék, inkább hasonlít a félkarú rabló függők háromszori BAR kereséséhez. Csak nálam "soul harvest ancient kris" vagy mi a fene van BAR helyett. :DDD

"Formicate Under Command of the King,,

(#100313) havri1


havri1
félisten

Több hete tolom folyamatosan most megint a játékot, próbálom behozni a sok lemaradást . Bounty-k, GR-ek stb.
Farmolom össze a ruhákat, abból már az ancikat keresem, és feltűnt, hogy gyakorlatilag egy darab fegyverlyukasztós kockát se dobott sehol semmi. Változott valami? Hol lehet találni? Ellőttem már 3-at a 4-ből, amit még tavaly farmoltam össze. Utolsót nem merem elhasználni.

Illetve a Tasker and Theo kesztyű hiányzik nagyon. Nem dob. Kadalázni kell, vagy eshet ugyanúgy bárhol?

:R

[ Szerkesztve ]

havri

(#100314) AnginaP válasza havri1 (#100313) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Mindkettő eshet bárhonnan, csak ritkák, pár napja kaptam Ramaladni-t GR végén.

Indítok egy Skyrim szervert.

(#100315) reelc válasza havri1 (#100313) üzenetére


reelc
veterán

Csinálj egy új karit, vidd LVL60-ra, és az összes BS-t költsd nála kesztyűre.
LVL60-as a Tasker, így jobb eséllyel adja majd be.

(#100316) havri1 válasza reelc (#100315) üzenetére


havri1
félisten

Köszi, kiprbálom

havri

(#100317) defede


defede
tag

Srácok segítsetek kicsit lsz.! Trag settel hogy kell játszani? Megvan minden de összecsuklok mint a szarospelus, megölöm magam ahogy észrevettem. Nem tudom olyan gyakran használni a hullaevést mint ahogy kellene hogy felgyógyítson. Csak és kizárólag akkor szabad vele sebezni amikor a land of the dead aktív? A rathma jól megy viszont magas gr-ben valahogy mindig kint találom magam a partyból :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#100318) need válasza havri1 (#100313) üzenetére


need
addikt

nekem is nagy szívás volt mert ez kellett a kockába és a seggemet a földhöz csapkodtam se adta..
míg nem LV71 kidobta.. de azóta se... én is mindent próbáltam amit csak lehetett..

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#100319) hokuszla válasza defede (#100317) üzenetére


hokuszla
aktív tag

+1 :DD
Lehet rá kell érezni, de nem volt türelmem, ismét déházok.

10400 16GB 1660s 4.5TB

(#100320) noblem1983 válasza defede (#100317) üzenetére


noblem1983
senior tag

Azt én is próbáltam de még nem volt annyi cdr-em ahogy összehasonlítottam az lb-s figurákkal így aztán nem megy a vérteleport annyira

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#100321) GabN73 válasza need (#100318) üzenetére


GabN73
addikt

Nekem wiz-dh duónál dobott egyet, ment is a kockába... :D

(#100322) need válasza reelc (#100315) üzenetére


need
addikt

csak félig meddig tudok veled 1et érteni

én LV 70-töl csak Kadaláztam és csak kesztyűt semmi mást olyan P590 környékén lett meg az GR 70 szint kesztyű nélkül és GR71 dobta ki azt a x*art! ebből Kadala egy kesztyűt sem dobott vagy is dobot de nem olyat vagy is annyit hogy elért volna a holdig meg vissza :O

a másik érdekes vagy inkább bosszantó dolog Publikba megy nálam a Rift-ezés szó szerint fossa a legendary cuccokat a saját szett cuccok azok elvétve dobja vagy ha dobja akkor a másik 3 necro cuccból valamelyiket
persze csak alap cuccokat no nem gond akkor Kadala és persze persze 2 napig csak öv 2 napig csak csizma 2 napig meg sisak persze semmi!

Persze azt is mondhatja bárki mit sír itt a szám.. ;] random minden nem...?!
Van egy másik oldal ennek az egésznek még pedig hogy P670 már lenyomtam a GR77 szintet is amit álmomba nem gondoltam volna..
Nsben csinálgattam a Barbárral aminek már azért viszonylag jó statokkal bírt és volt hogy simán megakadtam már GR75 akár mit csináltam ez a kis necro meg szárnyal..

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#100323) reelc válasza need (#100322) üzenetére


reelc
veterán

Akkor leírom másképp, mert úgy vélem nem értetted.
Egyáltalán nem érdekes a Paragon szint, vagy GR.
Itt most a 70-es szint alatti karakterről és a 70-es szint alatti tárgyról szól a dolog.

Csinálsz egy új karit. Elhúzod addig, hogy az ő szintje 60-as legyen. Nem kell több.
A régi kariddal játszol tovább, és minden Blood Shardodat a kisebb karirnál versz el, kesztyűre. Azért adhatja be jobb eséllyel, mert (ahogy a linken is van) lvl60-as a Tasker szintje. Pl. a szetek és egy halom leg már 70-es.
Ha 60-on vagy, jobb eséllyel adja be a 60-ast és azalattit.

Az arányok: csinálj olyan karit aminek nincs saját kesztyűje. Pl. DH. lvl60-on 6 féle kesztyűt kaphat. A többi kaszt specifikus/bountyból esik/lvl70-es, ill. szet. Ez már jó arány, nem?
A kesztyű úgyis a Kanaiba megy, szóval mindegy a szintje.

[ Szerkesztve ]

(#100324) need válasza reelc (#100323) üzenetére


need
addikt

hozzá teszem teljesen logikus amit leírtál és van benne ráció.. :R

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#100325) reelc válasza need (#100324) üzenetére


reelc
veterán

Ez annál több, én mit gondolok. :)
Ez így van.
Sokan alkalmazzák ezt a dolgot, ha van rá lehetőség.
Ebben a topikban is sokszor felmerült már 1-1 tárgy esetén a módszer. Ha lvl70 alatt van a tárgy szintje.

[ Szerkesztve ]

(#100326) need válasza reelc (#100325) üzenetére


need
addikt

annyira nem régen olvasgatom ez a topikot kb. 1 éve..
de nem rémlik ez a dolog..minden esetre megjegyzem ezt :R

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#100328) rumkola válasza reelc (#100325) üzenetére


rumkola
veterán

Sosem sikerül, 70alatt kéket vagy sárgát ad....

(#100329) havri1


havri1
félisten

Na, ahogy beírtam ide, bounty kockába mi vár?
A kesztyű :) Ment is a kockába. Viszont nem tudom, melyikkel járok jobban, a task 50% attack speed-el a peteknek, vagy a Mask of Jeram-nak a 100% increased damage-vel?

No meg valakinél láttam olyan kardot, ami a peteknek adott szintén valami nagyon brutál %-ot, nem tudja valaki véletlenül mi lenne az?
Tehát melyik lenne a legjobb fegyvert keresnem a karakternek?

Illetve láttok valamit, amit érdemes lenne most lecserélni? Akár passzív aktív skillekben, akár gemekben stb?

:R

havri

(#100330) rumkola válasza havri1 (#100329) üzenetére


rumkola
veterán

hétköznapra ez:
[link]

farmolni meg ez:
[link]

(#100331) havri1 válasza rumkola (#100330) üzenetére


havri1
félisten

És az nem gáz, hogy a sisak hiánya miatt nincs meg a 6 sett bónusz?

Megpróbálom összefarmolni, köszi

havri

(#100332) GabN73 válasza havri1 (#100331) üzenetére


GabN73
addikt

Azért kell a kockába a gyűrű.

Más:
csináltam egy wd-t, megtetszett, viszont a játék nem engedi hogy haladjak vele ;]
Egyszerűen amikor desolate sandsbe érek /ancient path/ kifagy a játék. Megáll a kép, és ennyi. WTF. Át van állítva minden, eddig nem volt probléma egyszer sem. Mostanában kezdte el, hogy toltőképernyőnél is simán kifagy.
WTF?

(#100333) Argos válasza GabN73 (#100332) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Fura, hogy megint előjött ez a bug.
Ha, azóta nincs más okosság, akkor keress rá a gugliban Desolate sands bug fix-re, két dll-t ( atiumd64.dll; atiumdag.dll ) be kell másolni a D3 mappa gyökerébe.

...elmúlik...

(#100334) GabN73 válasza Argos (#100333) üzenetére


GabN73
addikt

Koszi, műkodik :K

(#100335) reelc válasza rumkola (#100328) üzenetére


reelc
veterán

Hányat próbáltál?
Elérte a karid a lvl60-at?

Ha már próbálkozol: sárgából upgrade működik lvl60-on? Próbáld ki. Ha működik, annak leget kell adnia.

(#100336) Argos válasza GabN73 (#100334) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Nincs mit. :)

...elmúlik...

(#100337) havri1 válasza GabN73 (#100332) üzenetére


havri1
félisten

Mármint a ring os royal grandeur? Az visszaadja azt a plusz 1 bónuszt? hm...

[ Szerkesztve ]

havri

(#100338) AtHoS válasza havri1 (#100337) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Az a gyűrű 1 szett tárgyat helyettesít, de minimum 2 darab szett cuccnak rajtad kell lenni, szóval az összesen 2 darabos szetteknél nincs hatása

read-only mode on the forum

(#100339) havri1 válasza AtHoS (#100338) üzenetére


havri1
félisten

Értem, köszi. Valami egész mást fordítottam magamnak amikor ezt a kockába betettem :DDD
Szóval akkor eddig feleslegesen volt bent, mert mind a 6 cucc rajtam volt. Ameddig nincs meg a másik sisak, addig mit érdemes a kockába rakni a gyűrű helyére?

Más: Esett egy ilyen kard végre, de nincs bónusza semmilyen skillre. Volt egy másik, aminek volt, de nem a gargantuanra vagy a Wall oft death-re adta, viszont valami brutális százalékban, talán 54%. Létezik ebből olyan, ami erre a kettőre ad? (vagy vagy persze).
Most még nem érdemes lecserélnem igaz?

No meg az angry chickent hogy kell használni, valaki elmagyarázná? Szerencsétlenkedek vele keményen harc közben . Aktiválom, csirkévé változom, ki tudok szaladni a harcból, ez oké. Viszont ha közbe rányomok valamit, egyből visszaváltozok. Ez így rendben van?

havri

(#100340) rumkola válasza havri1 (#100339) üzenetére


rumkola
veterán

Felejtsd el a wall of death-et és a többit, neked csak a garga kell és a cold dmg. Megtévesztőek azok a +xx%, valójában azonban semmit nem érnek, csak a garga a lényeg.

(#100341) rumkola válasza reelc (#100335) üzenetére


rumkola
veterán

fél napig szopattam magam vele amikor manaldnál, és más is panaszkodott már erre, hogy nem működik többezer BS-nél sem
nyilván egyszer beadhatja, de kisebb a valószinűsége mint a lotto 5-nek
:)

(#100342) Gorneck válasza havri1 (#100339) üzenetére


Gorneck
titán

A csirke közlekedésre van...Én HT-val használom...csirke - elit - átváltoz - pirannnya - WotD - Garga teszi a dolgát...majd uez előlről. Védelemre vagy SW vagy SH kinem mi a szimpi.

Gorneck#1239

(#100343) faragojof válasza GabN73 (#100332) üzenetére


faragojof
senior tag

"csináltam egy wd-t, megtetszett, viszont a játék nem engedi hogy haladjak vele... "
Hehe! Nem mondod?!4! :DDD
Ja, bocs! Bug! Akkor nem szóltam... :B

"Formicate Under Command of the King,,

(#100344) reelc válasza rumkola (#100341) üzenetére


reelc
veterán

Csak az a baj, hogy ha kivették ezt a lehetőséget bizonyos tárgyaknál, az elég aljas húzás. Egyrészt patchlogban nem dokumentálták, másrészt elveszíti az értelmét hogy bizonyos legek eshetnek lvl70 alatt.

1 hónapos bejegyzés. Lvl 27-28-on beadhatja a Manaldot. Kisebb szinten neki sem ment.

(#100345) rumkola válasza reelc (#100344) üzenetére


rumkola
veterán

szerintem nem éri meg a fáradtságot meg az időt, hogy közben másik karival farmoljak ennek bs-t
régebben a monk-nál is szétszopattam magam a crudest bootsal /LVL 7 asszem/, az sem jött ki így

én azt mondom játszogatni kell, aztán majd esik/kadala/upgrade, kár ezen ennyire agyalni meg trükközni
peace
:R

(#100346) reelc válasza rumkola (#100345) üzenetére


reelc
veterán

Te tudod.
Szerintem jó tudni az ilyen dolgokat.

Másoknak még hasznosak lehetnek az infók.

[ Szerkesztve ]

(#100347) faragojof válasza rumkola (#100345) üzenetére


faragojof
senior tag

Ott a pont! :R

reelc: Amikor a játékot megkaptam, a legelső tárgyak között esett. Később, sokkal később tudtam meg, hogy mekkora kincs.

"Formicate Under Command of the King,,

(#100348) GabN73 válasza rumkola (#100345) üzenetére


GabN73
addikt

szerintem nem éri meg a fáradtságot meg az időt, hogy közben másik karival farmoljak ennek bs-t

Miért, egy 70 speedrun megvan 4 perc alatt, ha ketten megyünk, akkor 2,5. Mentek 4-et, megvan az 1300 BS, amit el lehet gyorsan verni a másik karira. Alap szetteket szerintem így lehet legegyszerűbben, soloban kiszedni.

(#100349) rumkola válasza GabN73 (#100348) üzenetére


rumkola
veterán

70 oké, de itt arról beszéltünk, hogy a gearelendő kari huszonakármennyi
nem fogok 70 alatti karit öltöztetni, pláne nem bs-t és matit elszórni rá

nyilván ha van egy fullos 70esem és egy másik meztelen 70esem, akkor előbbivel gyűjtöm utóbbinak a bs-t

(#100350) Delávégá


Delávégá
tag

Valaki tud mutatni egy értékelhető nekró pestilence set buildet t13 riftre? Kicsit meguntam a másik 3 set-et és kellene egy kis változatosság. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.