Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz) #5206 üzenetére
Én is most kezdtem el tolni a Kan&Linch-et nekem bejön a joy-os irányítás, igazából nemis nagyon kellett megszoknom mivel pc-n se nagyon játszottam eddig FPS-el vagy TPS (érts.. ahol csak lőni kell semmi más).
ami tény, az az, hogyha pölö érzem, hogy hátulrol lőtt rám valaki egy óra mire hátrafordulok, egérrel meg csak egy rántás lenne.
Tudom-tudom lehet állítani a sebességen, viszont akkor a precizebb mozdulatoknál meg ha kicsit akarnám arréb mozgatni, nagyobbat ugrana a célkereszt és nem lenne jó.Na mind1, lényeg a lényeg, hogyha ha valaki NEM AKARJA, hszeretni a joy-t, az soha nem is fogja...
Én szeretem
Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tesla topik
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB 2 év Garancia + Ajándék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Ps dualsense edge controller
- Xbox one 500 gb + series X S controller hibátlan állapot
- Lenovo Legion Go 8APU1 - Type 83E1 512 Gb, garanciás, ajándék JSAUX és Legion Go dokkolókkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest