Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Redneck #64599 üzenetére
Nalam az updatek nem visznek el helyet, kivetel talan az asphalt overdrive volt, az egyre csak hizott, de vegul toroltem . A facebook hizott fel nalam majd 1 gigara, de toroltem az appot , majd ujra teleputettem , es ezzel vissza is allt normalis mereture. A onedrivnal emlekeim szerint amikor belepsz az alkalmazasba , mutatja a feltoltesre varakozo fileket, ha ott torolsz emlekeim szerint az is vissza allitja a normal allapotot.
Amugy a lumia szoftver recovery toolal egy ujra rakas normalizalja a helyzetet, de ezzel erdemes megvarni a w10-et, akkor en is nyomok majd egy hr-t.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
pushalias
addikt
Értesítési LED van elrejtve a Lumia 735 belsejében, ezek szerint nem tegnap óta tervezik a funkció megjelenését.
-
F.B.I.
veterán
Valaki vett már 532-t? Látom már több helyen is forgalmazzák.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
félisten
-
gg72
veterán
Most jött meg a Lumia 635 mobilom, hol tudom leellenőrizni, hogy tényleg az 1GB RAM-os verziót kaptam-e?
A másik pedig, hogy a telefon belső tárhelyére 4GB-ot ír (ebből már alapból is csak 3,64GB szabad), ennek nem 8-nak kellene lennie?
-
Melack
veterán
A 830 a 920hoz képest miyen? Fotó és akkuidő kapcsán?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Bukk900
őstag
8 GB-os a tárhely, ezek szerint ebből szabad 3,64. (nekem is 4GB a rendszer)
-
Bukk900
őstag
Extrák+infó írja, frissítsd!
-
gg72
veterán
válasz Bukk900 #64618 üzenetére
Na, az már biztos, hogy 512 MB RAM-os és nem 1GB, ahogy az állították... Valamint nem egy év gyártói + 1 év forgalmazói garit adtak, hanem 2 év forgalmazóit. Amúgy EU-s és független készülék (olasz Wind szolgáltató logója jelenik meg induláskor és van két appjuk is telepítve). Éljek a 14 napos elállási joggal?
[Ők azok.] -
gg72
veterán
[Itt] nem panaszkodtak rájuk, azért mertem tőlük rendelni, ill. mert kb. 15X kérdeztem rá írásban, hogy 1GB RAM-os változat-e (a rendelési megjegyzésbe is beírtam) és mindig az volt a válasz, hogy persze, az.
Na, de ha tényleg egy sufni GSM, akkor kíváncsi leszek hogyan élek én a 14 napos elállási jogommal...woland_y2k: Voda flottás vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Pirostank
csendes tag
Sziasztok, tudna valaki erre megoldast, kinlodok a samsung omnia w-mel, szeretnem lecserelni, de a telefonkönyv adatait illetve sms-eket nem tudok sehogy se leszedni, tarolni pc-re . Kepet videot a zune kezel, de a telokönyvet semmi. Pl Kies, SamPcstudio... Köszönöm.
Üdv : Tankok
-
no1r
őstag
szerintetek a 735nek jobb kamerája van a 820nál?
esetleg van olyan akinek mindkettővel van tapasztalata?a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
gg72
veterán
Kösz mindenkinek a segítséget, majd beszámolok a fejleményekről.
Amúgy eddig tetszik a telefon. -
tothjozsi96
addikt
Aki ismeri a Zbox névre hallgató zenelejátszót az tudna nekem segíteni.
Képes valahogy arra ez az app hogy borító képet állítsak be manuálisan?
Az rendben van hogy automatikusan tölti be elvileg ... -
taip
senior tag
Persze, hogy küldd vissza. Ha nem azt kaptad, amit rendeltél, akkor nem is a 14 napos elállás vonatkozik rá (ugyanis akkor indoklás nélkül visszaküldheted a jó telcsit is, de 30 napjuk van a visszautalásra). Szerintem ez jogilag a hibás teljesítés kategóriába tartozik, amikor is azonnal vissza kell adniuk a pénzt.
A tárhelyet pedig le tudod ellenőrizni a tárterületsegéddel, ahol a "telefon" alatt látod a foglalt és szabad helyet. A kettő összege 8GB kell, hogy legyen.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
gg72
veterán
Már utánaolvastam a némításnak, ez megy is, de arra van lehetőség, hogy a némítással együtt ne is rezegjen a telefon? BB-n van többféle üzemmód, pl. teljes némításnal se nem rezeg, se nem cseng.
-
Hadeska22
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A helyzet a következő: Windows Phone fejlesztéssel foglalkozom, így a szakdolgozatom is erre a platformra írom.Egy új fejlesztői készüléket szeretnék vásárolni,lehetőleg minél olcsóbban.
Nem szívesen dobnék ki sok pénzt, így egy olyan telefon után nézek, amin közepes grafikai játékok akadás nélkül elfutnak. L435-t néztem ki elsőre, de félek, hogy az a snapi 200 nem sok mindenre lenne elég. Tudom, hogy egy L730/735 már bőven elég lenne, de új hűséget nem kívánok kötni, a független árat pedig jobb dolgokra/-tanulmányaimat elősegítő célokra fordítanám.
Természetesen, ha minden kötél szakad, akkor L735 lesz.válaszaitokat előre is köszönöm.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz FіkuszKukіsz #64638 üzenetére
Tudtam hogy valami kimarad, ez most a "kezdő ár" kifejezés volt
Amúgy hardveraprón is körül lehet nézni, 45-50 körül mennek a 735-ök, vagy ha csak fejleszteni kell, nem feltétlen rendes telefonnak, van pl 35-ért telenoros (persze ha telenoros vagy, akkor pláne)
Illetve egy megtekintést ez a wifis töltős darab is megér.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
air
nagyúr
válasz ZavaBalazs #64637 üzenetére
A 640-es hogy lehet alternatívája a 435-nek, ha valakinek szempont az ár?
Várhatóan közel, vagy több mint a duplája lesz az ára.
A 435-tel egy 25-30 ezres sávot lőtt be.
Leírta, hogy fejlesztési célra kell, és egyetemista ezért fontos a költséghatékonyság.
Miért ajánlasz 45-50 ezres kategóriát?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ZavaBalazs
őstag
-
félisten
Észrevettem hogy amikor elmegy a telefon összes rendszerhanga, visszajön ahogy szállítom a Facebook értesítési hangját... Szamomra felfoghatatlan ez az egesz.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
NGA
addikt
735 vagy 640xl ?
-
Wildpath
tag
válasz Plazmacucci #64643 üzenetére
Volt már valaha is hogy pozitív dolgot posztoltál a telefonoddal kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest