Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem kiabálom el, de egyelőre úgy tűnik, hogy az új frissítéssel mintha javult volna az üzemidő.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
A viber fanyalgóknak: Lehet tesztelőnek jelentkezni
We’re looking for individuals who want to help improve Viber for Windows Phone!
Hátha jobb lesz
Romanes eunt domus
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #45410 üzenetére
Nagyon túl van nálatok spilázva ez a VPN kapcsolat. Müxik vagy nem. Egyáltalán az Exchange-hez minek vpn? Kell csinálni egy OWA-t és azon keresztül bárhonnan eléred a levelezést. Titkosított csatornát kell használni és nincs semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Воланд #45414 üzenetére
Hát igen... Én már ott elakadtam, hogy a levelek nem töltődhetnek le a telefonra és az Exchange-hez csak eltérő platformú mobileszköz kapcsolódhat. Ez mekkora lámaság már. A kártevők akkor is fertőzhetnek ha más platformról jönnek.
Kell egy normális viruskergető, tűzfal, spamszűrő. Be kell normálisan konfigolni az Exchange-t a mobileszközökre és hagy szóljon. De VPN kapcsolat pptp-vel? Könyörgöm 2014-et írunk..[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #45421 üzenetére
Bocs, de egy külső OWA elérésnél nincs semmilyen kockázat. A kockázat abban van, hogy mit csatolsz a levél mellékleteként és ez pedig platform független. De ehhez meg kell lennie a szerveren a megfelelő védelemnek. Ennyi. Ha ezzel nincs tisztában a nagy multi, akkor le kell cserélni az egész IT-t.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz viewdetails #45679 üzenetére
+1. A windowsos eszközön használjuk a jól bevált windowsos megoldásokat. Az Outlook.com minden tekintetben jobb mint a gugli terméke. S legalább kevésbé gyűjti rólad az infókat.
Na ez egy kicsit marketing szagúra sikerült.
Romanes eunt domus
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
Látom már megelőztél. Ez van mikor nem olvas az ember csak ír
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hülyegyerek #48019 üzenetére
Tudom h.ulye kérdés de másik kábellel nem próbáltad meg?
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz gyurkikrisz #48456 üzenetére
Én Pfd-s voltam / vagyok. Nekem az első napokban kijött az update. Gond nélkül felkúszott, (mondjuk nálam nem volt bitlocker a meghajtón). Utána visszaraktam a Pfd-t. Semmi gond nincs vele.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Látom tegnap téma volt a WP appok minősége. Egy app van ami számomra hulladék. A Spotify. Miért nem tudják úgy megcsinálni mint pl. az androidost? Állítólag szinkronizál. Csak azt nem tudom mit. Ráadásul kinézetre is igénytelen.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Akinek 8018830f hibakóddal leáll a GDR1 telepítése és nem tud várni amíg javítják (ha egyáltalán javítják) akkor a következőt kell tennie:
NSRT-vel 8.0, utána 8.1-re OTA-n felpatchelni, majd PfD és mehet rá a GDR1. Nálam csak így sikerült telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azt vettem észre, hogy az időszinkron majdnem 1 percet késik. Nálatok is késik az óra?
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz btudos #50910 üzenetére
A WP-vel egy baj van, hogy nem tartalmaz egyedi megvalósításokat, a csempétől kezdve a fícsőrökig mind máshonnan vesz át dolgokat. Amit át vesz azt is néha bénán csinálja meg (pl: értesítési felület) A többi piacvezető után kullog egy-két évvel lemaradva a fejlesztésekben. Semmi egyedi újítás, amire elmondhatnák, hogy ők találták ki. Ha meg valamit bevezetnek, akkor Joe Belfiore befésüli a séróját és diadalittasan jelenti be, mintha tényleg hatalmas újítás lenne.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
King County Metro
Microsoft's design team cites as an inspiration for the design language signs commonly found at public transport systems; for instance, those found on the King County Metro transit system, which serves the greater Seattle area where Microsoft has its headquarters.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ez nem cáfolja a másikat.
Inkább arra kéne koncentrálni, hogy mi az ami egyedi fejlesztés a WP-ben és a többiek koppintják? Most így hirtelen nem jut eszembe semmi, pedig volt már sok WP-s telóm.
(#50928) Tomyyy93
Az nem, mert G2 sztem előbb tudta. De a jedi mozdulat lehet, hogy egyedi.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Lehet. Az Amber meg a G2 kb egyidőbe esik. Symbianom nem volt. De utána néztem és az N9-en volt ilyen fícsőr. A lényeg amit akartam mondani, hogy valami nem kóser az MS-nél. Amikor egy MS mérnök kolléga azt mondja nekem, hogy csak akkor lesz WP-s óra mikor az Apple is kijön ezzel, akkor valami nagyon nincs rendben az MS háza táján.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz btudos #50950 üzenetére
Szerintem nem. Max annyiban, hogy jól ötvözi a csempéket a svájci tipográfiával. De egyiket sem ők találták ki. Csempés dizájnt a közlekedési vállalat dizájnere a svájci tipográfiát meg az 50-es években alkották meg.
A leírtakon kívül nagyon jól harmonizál a rendszer, de nem érzem azt, hogy mégis túlmutatnának a többi fejlesztőn. Volt már sok WP telóm (Omnia 7 től kezdve 625 át 925-ig bezárólag), sőt egy WM Omnia még a mai napig meg van (imádtam, a legjobb rendszer volt), minden nagyobb rendszerfrissítésnél veszek egy WP telót, hogy hát ha....De nem. Még mindig úgy érzem nagyon le vannak maradva a többiektől.
Sajnos fanokkal nem tudok vitázni, mert a kognitív disszonancia ellen még nem találták meg az ellenszert.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz cellpeti #52280 üzenetére
Mind hárommal van tapasztalatom.
625 a kijelző felbontás, fekete szín megjelenítése nem jött be.
630 most ez van. Kisebb kijelző, de jobb minőségre. csak 512 GB RAM. Bővíthető. Gyors, ha nincs extra igényed akkor megfelelő lehet.Kicsit szifonra hajaz, legalábbis egyik kollégám hirtelen azt hitte.
920 ő már régebbi, viszonylag újat nehezebben találsz. Valszeg rövidebb ideig lesz támogatva mint a többi.Nem bővíthető, de van Glance, Qi töltés, jobb a fényképező és a kijelző.Ha ezek számítanak akkor 920, ha nem, akkor 630. De a 625-öt nem tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz cellpeti #52285 üzenetére
A 635 ugyanaz mint a 630 csak 4G van benne. A 820-at tudnám még ajánlani. Egy kicsit kisebb kijelzője van de gyakorlatilag az összes extra ficsőr elérhető( glance, qi töltés) és bővíthető. Persze attól függ mekkora a kereted. Egy kicsivel drágábban de találhatsz jó állapotú 925-öt is. Legutoljára az volt.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz junior11 #52389 üzenetére
Valami olyasmi, hogy ha ki akarjuk emelni a felkiáltójeleket akkor sokat rakunk. De ugy a != shift + 4 és néha nem nyomják le rendesen a shiftet és 4 lesz belőle. Erre valami pihentagyú kitalálta hogy már direkt írja be a négyest, sőt még fonetikusan is, mert úgy gondolta hogy ez marhára vicces.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest