Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz lugosi #58782 üzenetére
Én még úgy tanultam, hogy mindegyik ott tárolja.
Bár lehet, hogy azóta fejlődött a tudomány.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne.
Ha az 530-asra már 9 európai országban elérhető a Denim, de itthon még nem, és állítólag nem is fog kijönni, akkor a Preview for Developers segítségével mégis felrakhatom?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
air
nagyúr
Ezekre már eddig is rájöttem, és egy kis guglizás után a többire is.
Azért köszi.
Egyébként a PfD-vel az Update1-et akkor fel tudom tenni, és lesz Alkalmazástéka is, ha jól gondolom.
Vagyis ez olyan, mintha a nyers, alap Androidot bármilyen készülékre fel tudnám tenni, még akkor is, ha a gyártó az adott készülékre nem készíti el azt a verziót.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Zsoleszhun #61357 üzenetére
Most akkor ez hogy is van?
PfD-vel lehet váltogatni FW-ek között?
Tegnap mintha mást mondtak volna. Hogy a PfD-nek semmi köze az FW-hez.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz baggio0721 #61372 üzenetére
A kapcsolathoz nem lehet alapértelmezett számot választani vagy megadni?
-
air
nagyúr
Jól érzékelem, hogy az értesítési és a csengőhang erejét még a 8.1-ben sem lehet külön állítani?
-
air
nagyúr
válasz Plazmacucci #61640 üzenetére
Vagyis mindkettő felejtős?
Hát öööö, khm, mit is mondjak? Szánalom? Röhej? Vicc?
4 év alatt nem jutottak el még idáig?
Na, majd talán a 10-ben, ha lesz 530-ra.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61643 üzenetére
Szerintem én nem ezt kérdeztem.
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61645 üzenetére
Kösz, de ez nem megoldás. A beszólást pedig inkább nem minősítem.
-
air
nagyúr
válasz #42308056 #61699 üzenetére
Ebben ugyanúgy nincs semmi értelmes logika, mint a fentebb, általam feltett kérdésekben.
Nem jutottak még el odáig, hogy felnőtt, önállóan dönteni képes embereknek nézzék a felhasználóikat.
Hülye idiótának néznek minket, és még a gumicukrot is helyettünk rágják meg.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz kolosanyi #61707 üzenetére
A csempékkel nincs semmi baj. A rendszerből adódó kötöttségeket is el tudom fogadni. De amikor olyan dolgot nem csinálnak meg, aminek semmi akadálya nincs, csak lusták, vagy direkt kib...sból, azt nem értem.
A logika hiányzik, de nem csak náluk. Én találkoztam már IBM-es termékben is olyan kitekert logikával, amit európai ember nem érthet meg.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz kolosanyi #61710 üzenetére
Sajnos/Szerencsére nem vagyunk egyformák. Neked nem hiányzik, másnak igen.
Lehet kompromisszumokat kötni, - kell is - csak értelmes magyarázat nincs rá, hogy miért nincsenek ezek a funkciók, vagy ami van, az miért úgy van ahogy. Lásd Cortana.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #61752 üzenetére
Erre én is rájöttem. Ezt írtam én is. De akkor a MS Térkép alkalmazása honnan származik? Saját fejlesztés, vagy mi?
-
air
nagyúr
válasz zsoltzsolt #61769 üzenetére
Milyen kis nyílra? Nincs kis nyíl a térképen.
És Map options - Live Sight opció sincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
IMAP fiókomból (SSL-en) nem tölt le semmit a telefonom.
Hibaüzenet nincs. A szerveren login és disconnect látszik.
Hol lehetne valami logot nézni?
MetroMail még csak nem is csatlakozik.
Valami ötlet?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61802 üzenetére
Nem csak a mappákat nem látja, hanem semmit.
Dovecot-ról van szó. Ezek szerint szerver oldali a "hiba"?
Érdekes eddig semmi másnak nem volt vele gondja.
Viszont sajnos nincs másik IMAP-os fiókom, amivel tesztelni tudnám.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61805 üzenetére
Másik Lumiáról működik, minden gond nélkül.
Adalék: a mappákat látom, leveleket nem.
A módosítás után a log tele lett ezzel:
Jan 30 13:19:35 mailx dovecot: IMAP(operation@*******.hu): Fatal: Namespace initialization failed[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61825 üzenetére
Maildir
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61835 üzenetére
Persze, minden eszközön működött eddig, de most már a telefonon is megy.
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61850 üzenetére
-
air
nagyúr
Ha nem használsz mobilnetet, akkor nincs 4G. Az csak adatkapcsolat alatt van. Ilyenkor WCDMA-n működik a rádió modul.
Mivel a GSM hálózat minden szolgáltatónál jobb lefedettségű, erősebb jelű és stabilabb, ezért ott nem kell olyan gyakran tornyot keresni és váltani, mint a 3G. Ezért merül kevésbé a készülék GSM módban.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz bluemirage #61964 üzenetére
Egye
nlőre!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz captainnemo #62044 üzenetére
Akkor ez végül is nem bug, hanem fícsör. Más logika szerint működik mint WP alatt.
De semmiképpen nem igaz, hogy logikátlanul, össze-vissza működik.(#62048) sheratan
Azért mert valami nem úgy működik ahogy te megszoktad, vagy elvárnád, még nem biztos, hogy feltétlenül rossz vagy hibás működés. Szerintem. Én Androidon kezdtem ~3 éve, most lett WP-s készülékem. Nekem egy két dolog a WP-n tűnik kifordított logikájúnak.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #16820480 #62048 üzenetére
"rendszerfunkciónak érdemes lenne fixen és kiszámíthatóan működni."
A vissza gomb nem rendszer funkció.
"Milyen lenne már, ha Win alatt megnyomod a start gombot és mondjuk az éppen aktív app menüje jön elő"
Én ebben is látok logikát, csak szokás kérdése.
Majd meglátjuk, hogy például milyen változások lesznek W10 alatt. Főleg az MS szokott ilyen újításokat bevetni, az Apple mellett. Az Android még kicsit konzervatívabb is ilyen értelemben, szerintem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Vajon egy kikapcsolt telefon honnan tudja, hogy mikor kell ébresztenie? Sehonnan. Vagyis amelyik tud "kikapcsolt állapotban" (szándékosan van "" között) ébreszteni, az valójában nincs kikapcsolva. Hiszen minden percben le kell ellenőrizni az időt, hogy kell-e ébreszteni. Ehhez egy programnak folyamatosan futnia kell. Tehát az ilyen készülék "kikapcsolt állapotban" sincs kikapcsolva, csak egyes részei - kijelző, GSM rádió - éppen inaktívak.
-
air
nagyúr
válasz lugosi #62986 üzenetére
Tényleg nálad lehet valami hiba, mert nálam is csont nélkül megy a vállalati OneDrive.
Mondjuk hiába adtam hozzá az o365 fiókomat, és írta ki, hogy SharePoint (Vállalti OneDrive) hozzáadva, ez nem jelent meg sehol.
A OneDrive alkalmazásban is hozzá kellett adni a vállalti fiókot, és onnantól már megy.Szerk.: Feltölteni csak most próbáltam. Sajna az nem megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest