Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Van egy Nokia Lumia 630 Dual SIM telefonom, amit 2 SIM-mel használok. 2 névjegyzéket szeretnék használni, de nem jöttem rá, hogy lehetne az egybe ömlesztett névjegyeket valahogy különválasztani. Kár, hogy nincsen 2 külön telefonkönyv, ahogy külön kezeli a híváslistát és az SMS-eket is.
Szóval: van valami módja, hogy legalább szűréssel meg lehessen különböztetni, melyik névjegy magán és melyik munkahelyi? Jelen állapotban a céges telefonszámokat is beszinkronizálja a magán MS fiókomba és ez így nem jó. Jobb lenne, ha hozzá lehetne rendelni, hogy a magán telefonszámok az MS fiókomhoz tartoznak, a céges számok meg pl. az Exchange-hez (de lehet máshoz is, csak különbözzön).
Az is jó lenne, ha az egyes telefonszámoknál meg lehetne adni, hogy alapból melyik SIM-ről indítson hívást, így elég könnyű eltéveszteni...
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz JamesHun #46541 üzenetére
Hol lehet beállítani? Én nem találtam ilyen opciót.
És továbbra is érdekelne, hogy lehet fiókhoz kötni vagy másképp szétválogatni a névjegyeket.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Még mindig azon a problémán agyalok, hogyan lehet kettéválasztani a névjegyeket magán és cégesre.
A Windows Phone hivatalos honlapján a következő szerepel:
Új névjegy létrehozása Windows Phone 8.1-es telefonon
1. A kezdőképernyőn Start ikon koppintson a Kapcsolatok Kapcsolatok ikon ikonra.
2. Pöccintsen a Névjegyek lapra, és koppintson az Új Hozzáadás ikon ikonra.
3. Ha több fiók is be van állítva a telefonon, választhat, hogy melyikbe szeretné menteni a névjegyet. Következő lépésként az alábbi lehetőségek közül választhat:
- Ha először hozott létre névjegyet a telefonon, koppintson a kívánt fiókra. Ez lesz az alapértelmezett fiók, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve a telefon ebbe fogja menteni az újabb névjegyeket.
- Ha nem először hoz létre névjegyet, akkor lehetősége van másik fiókot beállítani alapértelmezettként, és abba menteni a névjegyet. Ehhez csak a Mentés helye lehetőségre kell koppintania, és kijelölnie a kívánt fiókot. Az ekkor választott fiók válik az új alapértelmezett fiókká, amíg ismét másikat nem választ.Szóval nekem az a problémám, hogy van a telefonon egy MS fiók és egy Exchange fiók, de a névjegy hozzáadásánál (vagy szerkesztésénél) nem tudok fiókot választani, mindenképp az MS fiókot használja, nincs Mentés helye lehetőség sem.
Most akkor ez nem minden 8.1-en működik, nem jó hozzá az Exchange fiók, hibás a leírás, ez egy bug vagy mi van?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz btudos #46622 üzenetére
Pont az a problémám, hogy nem látok Save to: / Mentés helye opciót...
Az Exchange névjegyzékkel az a gond, hogy a telefonon van a jó állapot, de ő a céges Outlookban lévővel felül akarja írni, ezért most nem szinkronizáltatom. Ez befolyásolhatja?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Köszi, akkor ez lehet a gond.
Már csak azt kellene megoldanom, hogy a telefonról szinkronizáljon az Exchange szerverre, ne pedig fordítva, mert addig nem tudom bekapcsolva hagyni.
-
taip
senior tag
Na lassan csak rájövök mi van.
Mivel minden névjegyem az MS fiókomban van, ezért az Exchange névjegyzékemet a telefonon üresnek látja, így természetes, hogy a szerverről húzza le a névjegyeket.
Akkor még valahogy át kell varázsolni az MS fiókomból az Exchange fiókomba a megfelelő névjegyeket.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Van valami módja annak, hogy a telefonkönyvben (kapcsolatok) tárolt bejegyzéseket másoljam?
Két fiókot használok, az egyikből szeretnék átrakni névjegyeket a másikba, de nem jöttem rá hogyan kell.Köszi.
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz Azazael #46906 üzenetére
Végül számítógépen keresztül sikerült, Outlookba importáltam az MS fiókomból, ott átmásoltam az Exchange fiókba. Ekkor 2 fiókban megvolt a teljes lista, a magán fiókból kitöröltem a céges névjegyeket, a cégesből a magánt. Innen már automatikusan visszaszinkonizált a 2 fiókba és az MS fiókba most a magánt szinkronizálja, az Exchange-be a cégest.
Öröm, boldogság
-
taip
senior tag
Eléggé szerencse meg ügyintéző kérdése. Én 2 hete cseréltettem, az ügyintéző azt mondta, hogy a 15 évnél régebbieket cserélik automatikusan ingyen. Mivel az enyém ilyen volt, ezért nem kellett semmilyen trükköt meg egyebet bevetni.
Egyébként tényleg röhej, hogy mennyit kérnek érte.
-
taip
senior tag
Nekem ezt mondták, én meg nem akartam belemerülni a részletekbe.
ÁSZF szerint 4500 Ft a csere, ami irreálisan sok. Ha 1000 Ft alatt lenne, akkor azt mondom, rendben. Így persze hogy mindenki meg akarja úszni és trükközik meg imádkozik hogy jó ügyintézőt fogjon ki.
Amúgy jó, hogy a -T- honlapja nincs összhangban az ÁSZF-ükkel...
-
taip
senior tag
Sziasztok!
El lehet érni valahogy, hogy a Kapcsolatok csempére ne pakoljon ki mindenféle fényképeket? Engem nagyon zavar.
Persze ha a legkisebb méretre állítom akkor nem rak rá fényképet, de kíváncsi vagyok, hogy az eggyel nagyobb méretet lehet-e valamennyire testre szabni. Attól tartok, hogy nem.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Melack #47450 üzenetére
Nekem az írja ki, hogy becsült hátralévő üzemidő: 1 nap 19 óra. Ami mondjuk érdekes, mert 76%-os töltöttséget ír. Ma reggel vettem le a töltőről, L630.
-
taip
senior tag
válasz btudos #47456 üzenetére
Kár.
Legalább azt figyelembe vehetné, hogy milyen névjegyeket jelenítek meg a telefonkönyvben. Ugyanis a hagyományos névjegyekkel nincs gond, ahhoz nem rakok fel fényképet, csak a Skype-ról meg FB-ról szívja le a fotókat is és rögtön beforgatja a csempére akkor is ha a telefonkönyvben nem látszanak.
Na mindegy, akkor kis méretű lesz, csak így meg ki kell tölteni a felszabaduló helyet, rendezkedhetek.
-
taip
senior tag
válasz kolosanyi #51954 üzenetére
Szerintem ezért a pénzért teljesen korrekt készülék a 630-as. Vannak hiányosságai, de akinek nem tetszik, vegyen jobbat 2 vagy 4x-es áron.
Amúgy nem tudom, hol láttad ezt akadni, szerintem teljesen gyors.
-
-
taip
senior tag
válasz Hegyirabló #52005 üzenetére
Hát amennyiben hallottál már a Microsoft nevű cégről, kitalálhatod.
-
taip
senior tag
Optimus F6 45-ért? Hol? Mostanában inkább 60-65-ért láttam ha rákeresek.
A Lumia 630 meg 40e, 635-ös 45e, szóval rögtön nem egy kategória árban.
-
taip
senior tag
Egyébként is könnyen lehet, hogy nem Net&Roll díjcsomagod van, legalábbis a telefonban nem ilyet használsz, mert az csak adat díjcsomag, nem lehet vele beszélgetni.
-
taip
senior tag
Ha kiegészítő netről beszélünk, akkor az NetPlusz lesz és nem Net&Roll.
És ebben az esetben a 4G hálózat igénybe vehető. Már amennyiben az ÁSZF-nek hiszünk és nem a remekül felkészült ügyintézőnek.
-
taip
senior tag
Akkor esetleg idézz nekik az ÁSZF-ből:
"Minden havidíjas díjcsomag mellé igénybe vett NetPlusz adatdíjcsomag/opció LTE1800 hálózat igénybe vételére teszi képessé a díjcsomagot. Így az adott díjcsomagban foglalt teljes adatforgalom leforgalmazható a 4G/LTE1800 hálózaton."
Mondjuk nekem mindegy, ha neked nem kell 4G, akkor jó úgy ahogy van...
-
taip
senior tag
válasz sereeff #53656 üzenetére
Csak először azt írtad, hogy otthagyod a WP platformot, mert a 930-ashoz nem adnak fülest.
Aztán, hogy valami 5"-nál nagyobb készülék kellene, amit felfedezhetsz.
Aztán meg hogy megjelennek appok iOS-re meg Androidra. (Feltételezem, ez azt jelenti, hogy WP-re kevesebb az app.)Ha azt írod, hogy ott akarod hagyni a WP platformot, mert van egy rakás funkció, program, amit nem kapsz meg, az világos beszéd. De hogy jön ide a füles, meg a T-Mobile?
-
taip
senior tag
válasz valaki_xy #54012 üzenetére
A függetlenül 85e-ért árult telefont sikerült a Telekomnak 91e-re beárazni függően.
Tényleg lesz olyan marha, aki náluk veszi?
Na jó, ha 2 évig fizetsz nekik havi 9-10e-be kerülő csomagot, akkor "csak" 57e.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Vagy nem érdekük, hogy normális áron adják a telefont, mert nincs rajta elég hasznuk, vagy tudják, hogy lesz elég 1 bites user, aki bután bemegy és így is megveszi, mert azt sem tudja, hogy ez jó ár-e vagy sem és nem tudja, hogy máshol mennyi.
-
taip
senior tag
válasz Assdak #54541 üzenetére
Attól függ, milyen a végzettséged.
Nekem egyetemi, de az én munkahelyemen nem osztogatják az ingyen csúcstelefonokat.De akkor legalább kiderült, hogy nem ingyen van, csak nem te fizeted.
-
taip
senior tag
válasz Assdak #54547 üzenetére
Az volt félreérthető, hogy "letelt a 2 év, lehet új telefont választani". Azt hittem, szolgáltatónál telt le a hűség és úgy tudod elhozni ingyen, kötelezettség nélkül.
Ha a munkahelyed fizeti, az más tészta. És most abba ne menjünk bele, hogy a tanulás mennyisége hogyan áll arányban a fizetés nagyságával, mert az már nagyon off itt.
-
taip
senior tag
válasz kolosanyi #56812 üzenetére
Nekem nincs 2 mp sem...
Az igaz, hogy nem Lumia, hanem Nokia Camera v.4.8.4.3 a névjegye szerint. Lehet, hogy ez még régebbi változat.
-
taip
senior tag
válasz nobela #57601 üzenetére
Ez a Facebook app. fejlesztőjét minősíti, nem a WP rendszert.
Legalábbis gondolom, hogy nem a rendszer akadályozza meg ennek a beépítését.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz gyurkikrisz #57724 üzenetére
Azért azt kifejthetnéd, hogy mi köze van a Tisztaszoftver Programnak a telefonodhoz, mert pl. nekem ez teljesen sötét.
-
taip
senior tag
válasz Creed23 #57936 üzenetére
Hú bakker, ez komoly.
Simán összemossa az androidos és WP-os telókat. Belépő szint nem jó, mert kevés a RAM, rossz a kijelző, elavult Android verzió, stb. Mint pl. Lumia 630.
-
taip
senior tag
válasz AMD Power #58063 üzenetére
Nálam úgy van, hogy Mo-n Waze-t használok (de az androidos verziót), külföldön Here Drive.
A WP-s Waze-zel az a gond, hogy Google termék, ezért nem frissítik, a legújabb verzió februári.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz zsamiatt #61753 üzenetére
Amikor hívnak, akkor megjelenik, hogy ki hív és az oldal alján egy színes háttéren a felirat, hogy "Húzza felfelé". Ha felhúzom, akkor jelenik meg a gomb, amivel tudom fogadni, vagy elutasítani.
-
taip
senior tag
válasz Croft-21 #62264 üzenetére
Nem igazán értem, mi köze van a SIM kártyának az adatokhoz... A telefont aktív SIM nélkül is be tudod kapcsolni.
Amúgy a régi SIM-et lehet hogy el sem kérik, hiszen úgyis letiltják.seneca07: a névjegyeket az Adatátvitel alkalmazással viheted át. Bluetooth-nál pedig vigyázni kell arra, hogy ne legyen a láthatóság korlátozva a párosított eszközökre.
-
taip
senior tag
820-szal
730-calMagyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Szerintem az iPhone-ok a mai napig nem tudnak csomó dolgot, amit a WP igen, sőt elvárják hogy tudja. Pedig az iPhone 150-250 ezres telefon, WP meg már 20-30 ezerért is van. És mégis az iOS az elterjedtebb és arra van több alkalmazás. Lehet, hogy mindenki őrült csak én vagyok villamos
-
taip
senior tag
válasz polonic #63031 üzenetére
Nem ástam bele magam nagyon az iOS-be, de pl.:
- Sokan követelik az értesítési LED-et a 30 ezres készülékre, miközben iPhone-on sincs (persze mindkettőn lehetne)
- iPhone-on tök jó, hogy van hardveres hangerőszabályozó, meg némítógomb, ami hat a csengőhangra, de a zenére, multimédiára, Siri-re, stb. nem.
- Androidon van normális magyar billentyűzet ékezetes betűkkel, WP-n ugyan nincs direktben, de könnyen elérhetőek az ékezetes betűk és jó a predikció, iOS alatt nem tudok róla, hogy bármelyik is lenne, csak a hosszan nyomvatart, listából kikeres van.
- Androidon van widget, WP-n élő csempe, ilyesmit iOS alatt nem láttam még.
- A gyorsgombok is nemrég jelentek meg iOS alatt, de nem is testre szabhatóak.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest