Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz F.B.I. #46820 üzenetére
A leírtak alapján (adottságok, 5colos vékony droid párhuzam) nem fog menni az egykezes kezelése a 1320-nak a 620-al szemben. Az 1320 már nem telefon, hanem már majdnem tablet amivel lehet telefonálni is... Ahogyan az 1020 fényképezőgép, amivel lehet telefonálni is.
Meliora sunt bono inimica
-
Polllen
nagyúr
Nekem kis kezem van, kb. a 65 mm szélesebbnél készülékeket már problémásan tudom egy kézzel vezérelni. (Igaz wp-nél a nagy csempék miatt az L925-l elvagyok, de a széle necces pl. evernote-ban)
Használtam galaxy note-t, ~83mm, esélytelen volt az egykezes használat. Néha nagyon zavaró tud lenni (nehéz szatyor a kézben és próbáld meg felvenni és egyebek), de netezni nagyon jó volt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dirteen28
csendes tag
Szia
Nekem 1520 van. Kisseb művész kezem van. Egy hétig szokatlan volt még azon is gondolkoztam, hogy eladom de most viszont nem válnék meg tőle. Imádom Sokat utazom rengeteget olvasok baseball-t nézek rajta, viber állandóan de nem tűnik már nagynak. Valóban van amit nem lehet róla megoldani egy kézzel de ennyi komprumisszumot megér nekem Én ajánlom neked a 1320-at szerintem nagyon meg lehet szokni
[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
válasz F.B.I. #46825 üzenetére
Sziasztok!
Most - a phabletek korában - lesz igazán értelme ennek ( és általánosságban a kijelzős ) headseteknek. Kár, hogy a gyártóknak szinte alig - vagy inkább egyáltalán - nincs már a kínálatában ilyen! Remélem ez a jövőben változni fog!
Nekem is lumia 1320.-am van, bár én nem is próbálkoztam egykezes használattal, mert nekem is kicsi,kezem van és rövid vastagabb újjaim - de nekem így is nagyon bejött. Felüdülés a 2,5 évnyi überfos androiddal való szenvedés után! A kvázi nagysága miatt azért kerestem, és találtam a német ebay.-en találtam egy ilyen Nokia BH-902.-es OLED kijelzős headsetet. Így a klasszikus telefonhasználat esetén elő sem kell vennem a telefont, látom ki hív, mennyi a töltöttség, stb... !
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
-
félisten
-
this is life
Ármester
válasz F.B.I. #64809 üzenetére
Telepitsd a music stop appot es azzal kiloheted a lejatszot. Vagy restart a telefonnak.
Pilu
Egyenlore nem , mert az otg-t nem tamogatja a rendszer, magy w10 alatt mar lesz ez a ficsor.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kolosanyi
veterán
válasz F.B.I. #65109 üzenetére
Awesome Lock. Gyors 630-on is, nem pöttyöz feloldásnál.
-
Giovan!
addikt
válasz F.B.I. #65447 üzenetére
Attól még hogy te nem igényled,igenis sok embert tart vissza a Windows Phone vásárlástól az,hogy bizonyos játékok egyszerüen nem jelennek meg,mert nem éri meg.De ha meg is jelenik,akkor sem frissül,lásd például a Dungeon Hunter 4-et,ami tavay nyáron frissült utoljára,míg droidon azóta kapott legalább 3 fő frissítést.
De a lényeg az,hogy a fejlesztők tesznek a WP-ra.[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
viewdetails
addikt
válasz F.B.I. #65447 üzenetére
"Visszakanyarodva egy kérdésem lenne: mekkora az igény a 20 vagy inkább 30 feletti embereknél a telefonon való játékra? "
Lehet, hogy a válasz 0, de ha a "fölnőtteknek" pozicionálják a rendszert, akkor kérdezzük meg azt is, mennyire lenne igény egy olyan gyári naptár alkalmazásra, ahol a csempén több sorban jelennek meg a naptárbejegyzések? Mióta nincs ilyen...?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai