Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
HR és backup visszaállítás után ez az aljas g*ci összekeverte az összes kontakt fényképeit. Ráadásul ha szerkesztem, nem állítja vissza a régit, hiába mentek rá. Wat?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
muzli1963
csendes tag
Másnál működik a Gmail fiók? Nálam kb. egy órája nem és nem is tudom újra telepíteni.
-
Imi1981
veterán
Itt is megkérdezem hátha előbb választ kapok.Ha szeretném vissza tudom rakni a 8.0-át 520-on?És ha igen hogyan mivel?Kösz előre is!
-
latyak89
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni. Úgy adódott hogy lecserélném az L620-amat. S olcsón tudok L920-at szerintetek megéri megvenni ( Támogatottság lesz e rá, pl w10?) 45-ért. Karcmentes állapotban.
-
Levwi
aktív tag
válasz latyak89 #64059 üzenetére
Ha addig nem változtatnak akkor meg fogja kapni a win 10-et maximum nem minden fícsört, de magát a rendszert igen. 620 után előrelépés biztosan. Gördülékenyebb rajta a rendszer. Mondjuk nekem csak 625 a viszonyítási alap de annál a 920-am gördülékenyebb. Meg szebb a képe, és a kamera se hátrány.
Xiaomi 14
-
latyak89
csendes tag
válasz Zsoleszhun #64062 üzenetére
1 év garival 50-ért dobozban. 0 perces. Vonzónak tűnt az ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
Levwi
aktív tag
Akkor nem gyári garis. Én augusztusban vettem 1 év gyári garival 50-ért
igaz nem 0 percesen[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a Magyarország térképet Here Maps-re,de ez messze nem a legfrissebb térkép. Ráadásul pl ha beírom a szabó erin könyvtárat akkor sok sok könyvtárat kidob találatként,de pont azt nem! Hogy lehetséges ez? -
joccadoki
senior tag
válasz cattus #64040 üzenetére
Ez számomra nagy hír, hogy rengeteg mindent javítottak a wp8ban, DE!
Ja és szakadj már le arról, hogy WP7 = Windows Phone. Akkor mi a búbánat, ha nem Windows Phone?
Ilyen Nevű rendszernek, szerintem alapvető lenne a kompatibilitásnak, mint ahogy az asztali verziók esetében felfedezhető (a driverelés az más tészta, de ugye van kompatibilitás futtatás ugye). Egy ilyen hardverrel rendelkező készülék képes lenne windows 8at futtatni, ha egy 620 képes rá. Kernelt teljes telepítéssel megoldható lett volna a cseréje, de ezt nem tette lehetővé az MS. Gyakorlatilag a 7-el rendelkező telefonokat, úgymond majdhogynem téglázta.
Jó dolog szifonnal példálózni ilyen esetben, csak meg kéne nézni, hogy mit is kapott meg ténylegesen az i4S a 8-ból (nameg hogy hogy is fut rajta). Igen, írtam is, hogy nem a legjobb rajta, de megkapta, ezzel egy új iclouddal is, kb 2 évig friss alkalmazásokat is letölthet az illető aki ilyet vesz. De lássuk a 4 esetét, ahol 7.1.2 van, és kap frissítést.
Én továbbra is azt mondom, hogy a microsoft szoftver óriás, megtudott volna írni egy mobilszoftvert, úgy hogy az asztali verzióval teljesen kompatibilis, frissíthető legyen, de erre a kezdetek óta képtelenek. Szimplán üzleti politika. Lehet most egy okoskodónak tartasz, de jussak eszedbe, ha esetleg nem vagy tele pénzzel, és netalántán kiadják a 10et, és a microsoft mégis úgy dönt, hogy nem kapják meg a jelenlegi wp8as telók, és minden támogatás megszűnik, és haverod vesz egy újabb készüléket, ő tud bizonyos programokat futtatni, te nem, pedig a te telód hardverileg jobb mint az övé. Azért megnézném bárki arcát, szerintem azt látnám, mint az enyémen."A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
cattus
addikt
válasz joccadoki #64068 üzenetére
Arra értettem, hogy a WP7 már egy nem támogatott rendszer, és hiba, ha kollektíven lehúzod a WP-t, mint rendszert, holott mint említettem, a WP már korántsem a 7-esről szól.
A WP7-es telefonok hardware-es korlátok miatt nem kapták meg a WP8-at (ugye utóbbinál alapkövetelmény volt a két magos SoC). A kernelcserét sem 2 perc lekezelni. Egyszerűen nem érte volna meg a ráfordított erőforrást.
Attól, hogy esetleg nem lesz frissíthető a jelenlegi telefonom 10-re (a jelenlegi helyzet szerint frissíthető lesz), a mostani appok egy ideig még biztos futni fognak rajta (7-nél is ez volt, mostanság kezdték el beszűntetni a támogatottságot az appok terén). Az, hogy a "haverom mit vesz", meg teljességgel hidegen hagy. Az amúgy érdekes lenne, ha az újabb szériás telefon azonos katgóriában gyengébb HW-t kapna, mint az előző (és nem is ez látszik a bejelentett low-end telefonok alapján).
Do the thing!
-
gemini
aktív tag
Tud valaki olyan appot, ami képes a DS-es telefonon a második kártyához tartozó telefonon és sms csempéjét személyre szabni? Nincs olyan alapszín, amihez normális másodlagos színt rendelne a telefon és ezt szeretném megváltoztatni, vagy átlátszóra, vagy más színűre.
-
joccadoki
senior tag
válasz cattus #64069 üzenetére
Én jelen esetben kérdeztem, hogy létezik e megoldás, normális alkalmazások/játékok letöltése a jelen esetben lumia 900as típusú készülékre (ami nem alsó kategóriásként került a piacra, ha jól tudom), vagy a wp8 updatelése, ami kiderült, hogy nem lehetséges egyik formátum sem, ahogyan azt a fórumtársak leírták, erre leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban a windowsról, hogy egy ekkora méretű szoftveróriástól többet vártam, mintsem hogy, nem lesz egymással kompatibilis, és a driverelés is idegesítő. Ennek ellenére stabilabb rendszernek tartom az androidnál.
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz kolosanyi #64074 üzenetére
Természetesen meg is tettem. Maradok az iOSnél. ezek meg tarcsi telók lesznek a nokia 5000 helyett, vagy cserélem egy n8/n9re
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
félisten
válasz joccadoki #64073 üzenetére
S Advance telefonnal sem akar senki S5 élményt. Csak annyit kell felfogni, hogy a Wp7 telefonok gyorsabban avultak el mert foltozott, butított Wm 6.5 volt az egy új felülettel. Amugy a 620 vagy tízszer erősebb mint a 900 soc szempontból.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Fogjátok már fel, benézett egy telefonbeszámítást, és most be kell bizonyítania, hogy ezért a gyártó a hibás. Amennyiben ezt elfogadjátok, végre továbbléphetünk.
-
jockas
senior tag
válasz Plazmacucci #64076 üzenetére
Nem fogja felfogni... Hasra ütésre vett egy Lumiát és csodálkozik, hogy elavult. Mintha ismeretlenül megvenné a legelső iPhone-t és azon problémázna, hogy a jelenleg legfrissebb iOS-t nem lehet rá telepíteni vagy utána használhatatlan a készülék... Előbb vásárol, aztán kérdez...teljesen logikus, nem?
-
őstag
válasz Partyface007 #64080 üzenetére
alig 1 hetes a teló, és a legfrissebb reajt a atékép (ebből kifolyólag,hisz még vétel napján letöltöttem rá,csak kipróbálva nem volt)
Eddig senkinek fel se tűnt hogy több éves helységnevek vannak?
-
Pearce
aktív tag
válasz joccadoki #64068 üzenetére
User error, ennyi.
Mellesleg jó lenne már, hogy ha 2-3 éves hírek /merthogy a 7.8-as telefonok 8-ra NEM frissíthetősége is már ennyi éves/ is eljutnának a kevésbé tájékozottabbakhoz. 2-3 év, basszus, nem fél év! Vicc, hogy manapság még ez felmerül egyesekben...de azért látatlanban telefont szerezni az megy. -
Zsoleszhun
addikt
Hoppá! Jött reggelre 8.10.1423.375 -alatt egy frissítés a független 535-re (már denim volt) és mintha javult volna az érintő. Este kipróbálgatom mert a páromé és megyünk dolgozni.
Update: frissült a zene a készülékközpont és a lumia creative stúdió is.
¯\_(ツ)_/¯
-
Tom5
addikt
Lumia 520 Prev Dev-ben benne vagyok. Kb három hete a Facebook messenger tönkremegy. Elszürkül az ikon és nem működik. Ez heti rendszerességgel. Ilyenkor újratelepítés segit csak. Messenger nélkül nem tudok üzeneteket váltani, más app-ot én nem találtam. ötletek?
-
félisten
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Szeretném újra megkérdezni, hogy a mobilos Office-val miért nem látom a dokumentumokba beillesztett képeket?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tom5
addikt
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #64087 üzenetére
Nem, ez nem az. Nekem is többször volt ilyen, először én is azt hittem, hogy backup, de csak elszürkül és úgy marad. Fene tudja mi ez. Ja de, minőségi alkalmazás cukrosbácsiéktól.
-
StLui
veterán
válasz ciceroo #64094 üzenetére
Ő azt írta nem kapja ezt a találatot, nekem meg fogalmam sincs hol kéne lennie, de nem is ez volt a kérdés, persze ha rossz helyre teszi az nem oké, de nem ez volt a felvetett probléma.
Szerk: most megnéztem, ha a térképet nézem bead vagy tizet, de pont azt nem amelyiket a google, lehet azok is Szabó Ervin fiókkönyvtárak, csak pont a központi nincs benne a találatokban
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Na megnéztem a google-n még egyszer, beadja az is a többit is ha Szabó Ervin Fiókkönytár-at írsz be. Tehát gondolom jók a találatok, csak pont az nincs benne amelyiket emlegetted.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Devas
őstag
Szevasztok!
Valaki tudná nekem linkelni a Lumiák frissítési stádiumát, régiókra lebontva, azt a nagyon hosszú listát?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zodes
aktív tag
Ezt a listát mennyi időközönként frissítik? Ezek szerint, ha jól látom a 730-as függetlenek még mindig nem kapták meg nálunk a frissítést. Ez csúcs! Kíváncsi vagyok egyáltalán megkapjuk-e?
Ja és már az sem igaz, hogy a függetlenek előbb kapják, mint a szolgáltatósok. Kérek mindenkit, hogy ezentúl ezt a félrevezetést mellőzzük! Most jelenleg 4 független és 1db Vodafonos nem kapta meg a frissítést.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest