Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz dejaris #12651 üzenetére
De én pl ennek nagyon örülök. Droidon az operát használtam, és ott ugye szinkronizálta az asztali operával mindent, és utáltam... Mondjuk kint volt kedvencnek a 9gag.com, mobilon a desktop oldal nézhetetlen volt a sok reklám miatt, oda az m.9gag.com kellett, de ha mobilon átírtam, akkor átszinkronizálta az asztalit is... plusz van egy néhány olyan könyvjelzőm vagy kedvenc oldalam, amit nem akarom hogy a mobilon is ott legyen, mert ott nem használom.
Persze ki is jelentkezhettem volna mobilon a felhőből, de az túl egyszerű lett volna[ Szerkesztve ]
:-)
-
dejaris
addikt
-
marcusa
addikt
válasz dejaris #12658 üzenetére
Hát, az tényleg nem
Én már nyár óta használom, Chrome-ot váltottam le, azzal az volt a bajom, hogy folyamatosan hajtotta a winyómat, míg az fent volt folyamatosan villogott a piros visszajelző led, és akkor kaptam a tippet, hogy váltsam le Operára, azzal ez a gond megszűnt.
Facebook-on nem vagyok, viszont a technet oldalt rendszeresen követem, azzal nem tapasztalok hibát:-)
-
greggggg
aktív tag
áhoj!
wp8ban a keresőt bingről át lehet állaítani googlera? hol-hogyan? köszönöm szépen!
htc 8x
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
illetve ki milyen beállításokkal használja a telon a fényképezőt? hdr van ezen? van külön gomb a kijelzőn ami meg kell nyomni mikor képet készítek?
htc 8x
-
greggggg
aktív tag
hmm kell a kompromisszum bőven ehhez a platformhoz, sebaj.
-
nicu71
addikt
válasz greggggg #12672 üzenetére
kell,de vannak megoldások is.pl a google keresőre:megnyitod az IE-ben a google-t,majd jól kinagyitod,hogy a g logo jó nagy legyen,majd"kitűzés a kezdőképernyőre" és voila,már van is g kereső...áruházból is lehet letölteni,de azt valahogy nem szeretem,ez jobb.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
greggggg
aktív tag
thx, persze van sok egyedi megoldás de pont a stílus hiányzik belőle.
de pl ez a message ikont hogy ki hagyta jóvá?!greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
catroot
veterán
válasz Psychonaut #12677 üzenetére
Na ja. Vannak dolgok, amiket hiányolhatnak a wp-ből, de az nem a stílus.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! most váltottam lumia 800-ra, 7.8.
két gyors kérdésem lenne... olyan FB app van, ami teljes értékű, hogy van chat is?
ill. a beszélgetések között, ha vki a kontkajtaim közül online FB-on, miért nem tudok csatolni, pl. képet? nem lehet rákattintani arra az opcióra.valamint üzemmódot hol tudok váltani, hogy néha csak rezegjen, vagy legyen teljesen néma, stb? köszi!
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Psychonaut #12681 üzenetére
ááá, köszönöm!
többit esetleg tudod?
ill. a Viber is szarakodik.. ha írok valakinek és visszaválaszol, külön jelenik meg, de a kapottra nem tudok válaszolni, csak sima SMS-ként akarná elküldeni.. ez mitől van? hogy lehet egy beszélgetésbe vinni ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
Hali sracok, itt is.
Kerdes: ha lejar majd a 30 napos Music Pass-om, akkor mi tortenik a zeneimel amiket letoltottem?
Valamint most keri, hogy melyik bankkartyamat akarnam majd hasznalni...esetleg onkenyesen fognak levonni penzt, vagy hasonlo dolgok?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #12694 üzenetére
Azokat bizony nem fogod hallgatni többet, ha nem újítod meg az előfizetést.
(#12696) gzbotii
Tudtommal nem törlődik, csak nem tudod lejátszani.
Mackó, látszik, hogy szakértőből modi lettél. Olyan segítőkészen válaszolsz!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Magnum_
nagyúr
srácok! képernyőképet nem lehet wp 7.8-al készíteni??? azt hogy? de a 7.8 bemutatóban is vannak képernyőképek...
(#12699) adam014 : sejtettem, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz gzbotii #12694 üzenetére
nem tudod oket lejatszani. ha adtal meg kartyaadatokat vagy paypalt, akkor automatikusan levonja az egy honapnyi elofizetes dijat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest