Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz btudos #11068 üzenetére
Nyilván nem így, hanem úgy, hogy "alternatív keresőszolgáltatók is elérhetőek lesznek az Internet Exlporerben" gondosan kerülve a Google említését, a fícsörre helyezve a hangsúlyt.
Mintha emlékeznék arra, hogy 7.8 megjelenése előtt mentek erről pletykák, csak nem tudom, hivatalos bejelentés, vagy csak bizonytalan értesülés volt ezeknek az alapja. -
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11116 üzenetére
Automatikusan bekerül, ha ringtone a műfaja (tagben).
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Teljesen új emailt tudsz elvileg hozzárendelni, nem csak @hotmail.com - @outlook.com csere a dolog.
Telefonon úgy tudod megoldani, hogy A Microsoft account legyen az alapértelmezett, de B cím emailjeit kapd meg, hogy új accountot adsz hozzá a beállításoknál, és a leveleket arról szinkronizálod.
-
Psychonaut
veterán
Az átnevezés. Én is panaszkodtam az Answers fórumon, hogy ez tarthatatlan, hogy a világ egyik legnagyobb IT cége képtelen egy ilyen funkciót biztosítani, és az egyetlen hely, ahol panaszt lehet tenni, egy fórum(!!!).
December 21-én írtak 2-3 hetet, ami...khm...egy ideje letelt. Próbáld meg, hátha működik már, de nem hinném.
exileee: ha jól emlékszem, ha magyarra állítottad, akkor a desktop Bing jött be, amin "rendkívül kényelmesen" lehetett keresni...
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Így már egy fokkal elfogadhatóbb, de még mindig nem értem, hogy miért csak az Answers fórumon lehet egyáltalán érdeklődni, segítséget kérni, és miért adnak ott látszólag hasraütésszerűen időpontokat, amiket nem tartanak be. Kommunikáció terén azért lenne még hova fejlődni.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11176 üzenetére
Már kaptál választ délután is. Talán olvasd el ahelyett, hogy ismét felteszed ugyanazt a kérdést.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11183 üzenetére
Ezt a magyar nyelvű útmutatót kell követni. Ennél egyszerűbben sajnos nem lehet elmagyarázni.
-
Psychonaut
veterán
Nekem működött mobilnet nélkül is, szerintem semmi logika nincsen benne. Olyat is csinált, hogy kiírta a telefon, hogy van frissítés (meg a Zune is), majd miután ezt úgy fél óráig nem tudta letölteni, kihúztam, erre eltűnt a menüből az üzenet, és mikor visszadugtam gépre, a Zune is tagadta, hogy frissítés elérhető lenne.
-
Psychonaut
veterán
"Hi,
This is a member of the Viber R&D Team!
The full version of Viber for WP8 is in development and hopefully will be ready soon. Please stay tuned."
2012/11/28
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz B4l!nt #11626 üzenetére
Rádugod a telefont USB-re, Zune-on rányomsz Settingsnél az Updates-re, majd pár másodperc után (mikor még keres) megszünteted a netkapcsolatot, és ha szerencséd van, kiírja úgy fél perc után, hogy van elérhető frissítés, ekkor újra bekapcsolod a netet, letöltöd, telepíted, örülsz. Ha nincs szerencséd, próbáld újból.
-
Psychonaut
veterán
válasz MasterMark #11842 üzenetére
Nem a Microsoft/Google fiókod névjegyzékében vannak? Mert ha igen, onnan gyakorlatilag bármilyen okostelefon le tudja hívni őket.
-
Psychonaut
veterán
válasz MasterMark #11845 üzenetére
Talán iPhone topikban lenne érdemes próbálkozni ezügyben...
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #11925 üzenetére
Navival nincs tapasztalatom, de semmi pénzért nem raknám rá vissza a 7.5-öt.
-
Psychonaut
veterán
Nagyon meggyőzőnek hangzik ez az Xbox Music ( ), de szerintem maradok a jól bevált MP3 gyűjteményemnél.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #11964 üzenetére
7.8 alatt nem működik a Now Live Tile-ja sajnos. A Samsung meg láthatóan nem tesz semmit ez ellen.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #11986 üzenetére
Magyar keresési nyelvvel nincs mobilos Bing, legalábbis 7.5 alatt biztosan így volt, 7.8 alatt nem is próbáltam a magyart pont emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Marketplace-ben ugye nem lehet a Purchase historyt törölni? Ott vannak csak egyszer letöltött, rég nem használt appok, és halálra idegesítenek (azt hiszem, OCD-m van...).
-
Psychonaut
veterán
WP7.8-on playlistet nem lehet módosítani sehogy? Összekirakóztam a kedvenc ~100 számomat, de valamiért belekerült vagy 7, amire rá sem nyomtam, ezeket meg nem tudom belőle kivenni...
-
Psychonaut
veterán
Amúgy van egy dolog, amit már régen észrevettem, de sosem jutott eszembe megkérdezni. Ha nem írom be indításnál a PIN-kódot, valahogy ezt megtehetem a telefon újraindítása nélkül, vagy nem? Mert lehetőséget nem találtam rá, de fenntartom a lehetőségét annak, hogy én vagyok a béna.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #12840 üzenetére
Igen, az Samsung-only.
Más: Samsung telókon 7.8 alatt nem működött az egyik gyári alkalmazás (Now) live tile-ja. Na, ezt a legutóbbi update megoldotta...de egyidőben kivették a nagyméretű (teljes szélességű, 4x2-es) csempe opciót is, mostmár csak 2x2-es (tehát nagy négyzet) méretben létezik az alkalmazás. Komolyan mondom, ekkora b@lfaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest