Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha...
Egyik napról a másikra eltűnt az új mappa létrehozása lehetőségem. Mappán belül az új mappára kattintva nem történik semmi és jobb egérgombra nyomva nincs az 'új' menüpont. Ctrl+shift+N-re sem történik semmi. Meg lehet ezt oldani win újratelepítés nélkül? -
tibike8
őstag
Sziasztok!
Mi lehet a tapasztalat, ki jöhet novemberben még a novemberi nagy frissítés mindenkinek? Nálam még semmi nem látszik a PC-n. Az ultrabookomon már ráment. -
tibike8
őstag
Sziasztok!
Az normális lehet, hogy a win10 pro-m nem talál semmilyen frissítést 11.11. óta? 10.0.10240 a jelenlegi verzió. Igazából nekem nem hiányzik feltétlenül a frissítés csak azért kérdem, hogy nehogy valami port blokkolódott ki vagy valami egyéb hiba miatt nem talál frissítést a gép. Hibaüzenetet sem kapok, csak egyszerűen nincs újabb frissítés. Másik gépem pár hete állt át win 10-re és az már a novemberi nagy frissítéssel települt így azon a 10586-os verzió van és azóta is jött rá frissítés a napokban. Szóval a másik gépem fura a fentiek fényében. -
tibike8
őstag
válasz qantum #29885 üzenetére
Biztos már más is leírta a választ, de nincs időm végigbogarászni most így inkább én is leírom.
Szóval nekem is 32-es win7-em volt az egyik PC-n és most 64-es win10 van. A win7-et felfrissítettem 32-es win10-re ahogy a rendszer felkínálta, ezzel win10-es regisztrált gép lett, majd tiszta telepítéssel ment fel a 64-es win10. Ennyi. -
tibike8
őstag
válasz Surda- #30013 üzenetére
Ezek szerint a driver miatt hagyod, de azért leírom, hátha kell a jövőben.
Szóval itt intézed a telepítőket. Én leszedtem az összes win10 verziót iso-ban, hátha valakinek kell a környezetemben és nem kell ezzel már akkor foglalkozni. Na most ahogy te is írtad, a 32 bites win7-ről frissítesz a 32 bites win10-re. Legalábbis én nem csináltam itt még tiszta telepítést, nehogy az legyen, hogy valami dirver gondom legyen és maradnék a win7-nél, könnyebben állítom vissza a gépet és nem kell a win7-et is nulláról visszaraknom. Na most miután rendben találtam mindent a 32 bites win 10 alatt, jött a 64 bites win telepítő és tisztatelepítésként feltettem a 64 bitest a 32 bites helyett és belaktam a gépet. Ilyenkor ugyebár már nem kér kulcsot a win10 telepítésekor mert már a regisztráció megtörtént amikor a 32 bites win10-re frissítettél. -
tibike8
őstag
válasz Neil Watts #30163 üzenetére
Itt a megoldás.
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy az egyik gépemen amit pár hete frissítettem 8.1-ről 10 home-ra, a legtöbb játék app amit az áruházból települt, nem indulnak. Elkezd indulni, felugrik pár mo-re az ablak és kilép. De van ami simán elindul. Újratelepítés nem segít. Merre érdemes elindulni alapra állítás helyett? Bocsi, ha korábban már lett erre írva javaslat. Akkor elsiklottam felette. -
tibike8
őstag
válasz Poplacsek #31088 üzenetére
Nálam meg a Comodo Internet Security Premium van évek óta freeben ugyanazzal a verzió számmal ami nálad is (ez ugye nem csak tűzfal) és most mindkét Win 10-es gépemen és bár először hibás működéssel , de települt, de aztán a következő frissítés után rendben megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz vagabor #31648 üzenetére
A win7 alatt nekem az egér és a billentyűzet csinálta, win10 alatt meg a hálókártya jött hozzá harmadik ébresztőnek. És ahogy mások is írták az ébresztést letiltva ezeknél, nem lesz gond később.
Hibrid alvást vagy más egyebet nem kellett piszkálni ezzel kapcsolatban nálam.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz t72killer #34075 üzenetére
Sziasztok!
Van nálam egy win-es tab. Gyári win8-al lett véve. Majd win10-re frissült és aktiválódott is persze. Ezután tiszta telepítéssel fel lett megint rakva a win10 ami meg nem aktiválódik. Home lett felrakva tiszta telepítéssel. Ha eredetileg pro volt, akkor lehet, hogy így nem aktiválódik? Nem tudni már, hogy pro vagy home win8 volt rajta... -
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #34080 üzenetére
Na közben felment a megfelelő win és be is aktiválódott. Látszólag minden működik, de a C meghajtó mellett van egy figyelmeztető felkiáltójel sárga háromszögben. Ez mire figyelmeztethet? De mint írtam, minden működik, za eszközkezelőben sincs ismeretlen vagy megjelölt eszköz.
A fenti jelenség akkor jelentkezett amikor a home helyett pro-t tettem fel, ezúttal nem tiszta telepítéssel.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Ha nincs hw mögötte, nem tudom, hogy hogy mutatja, hogy keres? Mindenesetre az eszközkezelőben nem lehet letiltani, ha látszik esetleg? Bár ha nincs benne hw, akkor ott sem kellene látszódnia mint az enyémben sem, de ha egyszer látszik, hogy keres akkor valaminek lennie kell ott is...
Más: A win10 óta van egy ismeretlen eszközöm az eszközkezelőben. KI lehet valahogy deríteni, hogy ez milyen hw lenne? Elvileg működik minden, de win7 alatt mindennek fent volt a drivere és nem volt ismeretlen eszköz itt. Gondolom valamelyik direvert nem raktam fel, de nem tudom melyiket.
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz laccczka #40587 üzenetére
Jól van na... Felületes voltam az olvasással és az agyamban egy lan kábeles switch/routeres kapcsolat volt...
A hálózat elfelejtés: Wifi beállítások kezelése majd rányomsz a felejtős kapcsolatra és elfelejteted.De az jutott még szembe, hogy a HGW wifi off annyira jó lehet esetleg, hogy amíg a HGW-n nincs wifi, látja a jelerősítő jelét, fel tud csatlakozni rá még ha nincs is adatforgalom mögötte majd ha a HGW-n on lesz megint a wifi, hátha megtartja a jelerősítő jelével a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Hm, jó ez a nagy frissítés... Az egyik gépen 0x80070057 hibával elszáll, a másik meg a letöltés máris 7%-on van 1 óra után. Az elszállt frissítés viszont vagy 10 perc alatt leszedte. A segéddel próbálom mindkét gépnél.
-
tibike8
őstag
válasz Barthezz2 #44095 üzenetére
Nálam hasonló konfiggal több mint 1 óra volt az egész. A letöltés gyorsan meg volt, de a telepedés már lassan ment.
De csak a laptopra ment fel. Az asztalin továbbra is 0x80070057 hibával elszáll. Amúgy azt tapasztaltam a laptoppal, hogy hiába 100/50 a net wifin, tetű lassan jött le és 2 óra múlva lanon kezdtem újra és 5-10 perc alatt lejött.
És egyelőre a laptop rendben, csak a wifi analyzert kellett újra rakni mert nem indult. Illetve az ASC monitorja nem tudja mutatni a hőfokokat meg a ventilátort. Ezt majd javítják gondolom.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz FollowTheORI #44211 üzenetére
Én is olvastam ilyesmiket, de áthidalni nem sikerült a problémát. Újrahúzni nincs energiám, lemezhibát nem találtam, így marad az utolsó build amivel igazából semmi bajom.
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #44551 üzenetére
A Media Creation Tool-al simán felment végül a frissítés, de most az áruházból nem lehet semmit letölteni és nem keres frissítést sem az áruház. "próbálkozzon újra később hiba a rendszerünkben" üzenetet kapom csak. A neten volt pár tipp áruházas gondokra, de egyik sem hozott megoldást. Ötlet?
-
tibike8
őstag
Nálam is megoldódott a PC-n a nagy frissítés utóhatása. Addig 'supportált' a microsoft, hogy végül kénytelen voltam egy tiszta telepítéssel rövidre zárni a dolgot. Most minden nagyon szép és jó
-
tibike8
őstag
válasz juve600 #45799 üzenetére
Én is hasonlóan gondoltam, de pár napja mikor leszedtem a win-t a Microsofttól és tiszta telepítéssel felraktam, még nem volt benne a nagy éves update. Rakat frissítést követően ment csak fel. Bár éppen jó lett így is minden.
(#45793) vlevi
Ez a promós jó lehet. Fel is raktam és megnézem. Bár nem magyar nyelvű. A kolléga magyart keresett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest