- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
JoolsNOS #132699 üzenetére
Lásd más esetét, ez sem újdonság.
-
Cs1csó
titán
válasz
Picturemaker #132696 üzenetére
Lehet jobb lett volna egy új outlook-os fiók.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Sajnos elkövettem azt a hibát hogy ráengedtem a gépre egy nagyobb frissítést, plusz után sok kisebbet. Most ez a verziójú Windows 10 van fent.
Kiadás Windows 10 Pro
Verzió 20H2
Telepítés dátuma 2021. 03. 19.
Operációs rendszer buildszáma 19042.870Ma du. hazaértem melóból és mikor bekapcsoltam a gépet akkor csak egyik monitort látta a Win a másikat nem. Gép kikapcs majd visszakapcs és jó lett. Következő az volt hogy a monitor icc profilok eltűntek, azokat újra be kellett raknom, ez is megoldva.
Viszont most böngészés közben Firefoxal ilyen képi bevillanások vannak randomszerűen. Találkozott mostanában valaki ilyen hibával?1909 volt idáig és azzal az égvilágon semmi gondom se volt, de állandóan basztatott a frissítés miatt, aztán egyszer csak feltelepült ezt a jelenlegi szar.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Adott új gép, win teljesen frissítve minden felrakva amit talált.
A Microsoft fiók G-mail-es címmel lett létrehozva.
A naptár-nál nem lehet felvenni fiókot, eljut oda, hogy kéri az e-mail címet, jelszót, engedélyt, azután egy nevet és hibával leáll.Erre valami megoldás?
-
peterattila
aktív tag
válasz
King Unique #132688 üzenetére
Köszi, [ez] alapján csináltam, a bcdedit segített. Elraktam könyvjelzőbe.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gyb001 #132679 üzenetére
Valóban annyi, mint amennyi a videóban is van !
Előretelepített laptopokon van az S módú Win 10 Home.Simán átkell csak reggelni, ami nem kerül semmibe, DE onnantól már nem lehet visszamenni S módú Win 10 verzióra. Már több laptopot megoldottam, de eggyel sem volt gond.
Jah, Internet kapcsolat kell hozzá
természetesen. MS fiókod is gondolom már megvan... mert ugye a saját laptopod
-
kugli
aktív tag
válasz
King Unique #132691 üzenetére
King Unique és movax
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
krealon #132662 üzenetére
Köszönöm a figyelemfelhívást a mentésre.
Bár van két nem túl régi Macrium mentésem, de készítek az update előtt egy újat.Ettől eltekintve, mégis megkérdezem, hogy az elmúlt hónapok alatt reszelgettek-e annyit a Windowson, hogy megúszhatom komolyabb komplikáció nélkül? (Elnézést, nem tudtam követni az utóbbi hónapokban követni a topikot.)
-
King Unique
titán
válasz
kugli #132689 üzenetére
A virtuális memóriát alapesetben nem kell piszkálni, maradhat automatikus beállításon, majd a Windows 10 kezeli a lapozófájl méretét, ennyi. Illetve egyéni méretet beállítani pl. tárhelysprórolás miatt szokás, meg ha túl nagy méretű a lapozófájl, ellenkező esetben felesleges piszkálni.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10 oprendszernél 6GB RAM mellett a virtuális ram használatot hogy érdemes használni-beállítani? Hagyjam automatikusra,vagy valamennyi fix értéket állítsak be? -
King Unique
titán
válasz
peterattila #132687 üzenetére
Mi köze a Windows 10-nek ahhoz, hogy az Ubuntu milyen indítóbejegyzést hozott létre az UEFI boot menüben és azt hogyan lehet eltávolítani?
Egyébként korábban már kaptál itt választ egy hasonló kérdésre, lásd linuxos lehetőségként pl. efibootmgr, windowsos oldalról meg BCDEdit (+ itt a 4. pont) és egyéb opciók. Valamelyiket kellett volna megfelelően alkalmazni, nem szimplán beletörölni az ESP-be, ennyi.
-
peterattila
aktív tag
Egy régi ubuntu bejegyzést szeretnék törölni az uefi indításból, de nem találom a hiba okát. Eddigi lépések: diskpart, select disk 1 (ezen van ssd-n a windows), list partition, select partition 1 (ez a system), assign letter=K, exit. Parancssorban K:, majd cd efi, rd ubuntu. Ezek után nincs ott:
Volume in drive K has no label.
Volume Serial Number is FEF9-2C45
Directory of K:\EFI
2021. 03. 08. 07:19 <DIR> .
2021. 03. 08. 07:19 <DIR> ..
2021. 03. 08. 07:19 <DIR> Microsoft
2021. 03. 13. 08:47 <DIR> Boot
0 File(s) 0 bytes
4 Dir(s) 72˙923˙136 bytes free
Viszont az uefi továbbra is hozza, mint indítható eszközt. De miért? UEFI is azon az ssd-n látja, amin már nincs ott. Nem értem -
Milkoo
csendes tag
válasz
King Unique #132633 üzenetére
Szia King Unique!
Sajnos nem jártam sikerrel az általad linkelt oldalon javasoltakat végrehajtva sem.
Iso fájlból , MCT-vel, telepítő pendrive-al is próbálkoztam a frissítéssel, de nem tudja a frissítést végrehajtani! Mind 3 eset ezzel végződik:
[kép]
Az ezen linken tanácsoltakon is túl vagyok, de a helyzet változatlan.
https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/0x800f0922-windows-10.html
[kép]
(Továbbra sem értem a 03.13-i sikeres frissítést!)
Köszi: Milkoo. -
King Unique
titán
válasz
ledgeri #132684 üzenetére
Elég világosan leírja a Windows 10 telepítője is, hogy (ugyanazon kiadás) újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot és később automatikusan aktiválódni fog a rendszer, meg ez alapesetben nem helyi fiók / Microsoft-fiók függő, digitális licenc lehet ugyanazon a gépen mindkettőnél.
-
ledgeri
nagyúr
Ha EOL-ra futok aktuális 1909-es windowsommal, ami csak kóddal van regisztrálva, MS fiókba nem, akkor ha a 21H2-őt felrakom (változatlan hardver mellett), akkor az regisztráltként fog menni? (Egyszerübben: EOL-ba futást túl él-e a windowsreg adott gépen?)
-
King Unique
titán
válasz
Gyb001 #132666 üzenetére
• Átváltás az S módból a Windows 10-ben
• How to Switch from Windows 10 in S mode to Windows 10 Pro
• Fix: Windows Store Error Code 0x80131500Ha pontosan a leírások szerint csinálod, akkor márpedig működnie kellene a váltásnak S módból, ennyi. Az meg végképp nem világos, hogy ha a clean install, illetve ott UEFI OEM Key esetén az EI.cfg and PID.txt módszerrel telepítesz egy W10 Pro kiadást, akkor ott mi a gond, amikor pl. az MCT-s ISO-ban nincs is már S kiadás...
-
-
motorhead
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy boot után a desktop megjelenik, majd elsötétül a képernyő, és kb 1-2 mp után újra előjön. Azután minden problémamentesen üzemel. Kb. olyan a jelenség mint mikor felbontást vált a monitor. Próbáltam másik megjelenítővel, de ugyan az a hibajelenség. DP, HDMi ugyan azt műveli. Videókari driver csere, előre betöltődő programok kiiktatása nem oldotta meg. Esetleg ötlet valakinek? -
válasz
Gyb001 #132673 üzenetére
Az Edge legyen az alapértelmezett böngésző (ha mást is tettél fel, akkor is) , ezért kérdeztem:
Ha ezt végigjátszod és így sem megy, akkor passz. -
-
Gyb001
senior tag
Itt most nem a Home/Pro válltás között van a gond, az működik.
Hanem az hogy valamiért windows 10 S mode települ, amiben nem tudok exe fájlokat futtatni. Ebből a módból lehetne a korábban linkelt képen lévő gombbal kilépni, de sajnos nekem nem működik. -
Gyb001
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #132672 üzenetére
[Erre] a gombra kattintva jutok be az ms Store-ba.
-
-
Gyb001
senior tag
válasz
Csupingo #132669 üzenetére
Persze, ezeket mind végignéztem.
Mindenhol azt írják hogy a [store] ban kellene váltanom, de nekem ez a lap nem tölt be. Mindig 0x80131500 hibát dob. Internet kapcsolattól/ telepítő forrástól/ verziótól/ updatetől/ ms felhasználótól függetlenül.
Jópár oldalon írják hogy hogyan lehetne elhárítani a hibát, de power shell kellene hozzá, azonban az S módban nem indul el. [link]Fejlesztő vagyok de ennyit még nem szívtam Windows telepítéssel
-
Csupingo
veterán
válasz
Gyb001 #132666 üzenetére
Még nem láttam ilyen win-t, de ezt már nézted?
-
-
zolee001
őstag
válasz
Gyb001 #132666 üzenetére
Veszel egy Win 10 Pro licenckulcsot és beirod ,máris pro lesz de tulajdonképpen neked egy home-pro upgrade licenc kellene és nem egy teljes értékü pro kulcs
Ha gyárilag volt egy Win10 Home (amit megvásároltál) akkor mit zsonglörködsz ei,cfg vel és feltételezem full clean installal? -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Lehet valahogyan S mód nélkül telepíteni a win10-et?Vettem egy új asus TM420 laptopot. Gyárilag win10 Home van rajta, kis google után a EI.cfg-vel megoldottam hogy válaszható legyen telepítéskor a verzió (Nekem a PRO kell).
Most találkoztam először a S móddal, azonban kikapcsolni nem tudom. Amikor megnyitom a Storeban a kikapcsolást akkor 0x80131500 hibát kapok.
kb 7 órája túrom az internetet de nem találok semmit, már próbáltam ncore-os windows-t is telepíteni de ott is ugyanaz mint a mediacreationtool-al készítettnél.
Valaki járt már így?
Google első 5, bing első 2 oldalát átnéztem és kipróbáltam a javaslatokat, írtam az MS-nek. Beszélgettem a virtuális asszisztensükkel, Visszajelzés központban írtam nekik...
Kezdem föladni. Hogy a !+%/=!+=/ lehetne kilépni belőle? -
Winner_hun
félisten
Van arra lehetőség hogy a monitor éjszakai üzemmódja tétlenség utáni bekapcsolás után automatikusan bekapcsoljon?
-
Dr V
őstag
válasz
King Unique #132654 üzenetére
Köszi a linket.
Utánaolvasva az az ötletem támadt, h az utolsó frissítéseket, amiket a gép enged, törlöm. Végül segített, most simán telepítette az emlegetett frissítést. -
-
King Unique
titán
válasz
Sub-ZeRo #132660 üzenetére
Nem feltétlen csak a csökkentett módra gondoltam, hanem a helyreállítási környezetre (WinRE) is, illetve alapvetően az utóbbira, ha nem bootol a rendszer.
-
válasz
King Unique #132632 üzenetére
Nem bírtam eltávoilítani, mert safe mode-ban nem lehetett törölni. Simán meg el sem indult a rendszer.
-
King Unique
titán
Értelemszerűen úgy, hogy a hibakódra rákeresve megnézed és szükség esetén alkalmazod pl. az itt leírtakat.
+ Ha ez funkciófrissítés telepítése akar lenni és a gépházban a Windows Update-en nem megy, akkor másik lehetőség a frissítési segéd / MCT / ISO upgrade, ahol ha valami nem stimmel, akkor elvileg kiírja mi a teendő (példa). -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
King Unique #132651 üzenetére
Türelmesen várok, a helyzetet tovább tetézi, hogy egy passzív hűtéses Celeron ketyeg a gépház alatt, úgyhogy a normálisnál is tovább tart bármit is csinálni rajta, azért is kérdeztem meg előre, hogy mi van ha a frissítés sem oldja meg a dolgot.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a Windows 10 20H2, viszont 0xc1900107 hibakóddal leáll a telepítés. Hogyan tudom elhárítani a hibát?
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
King Unique #132647 üzenetére
Korábban az volt rajta, és akkor működött, csak tetű lassú volt és kapott egy SSD-t, én balga meg úgy gondoltam, ha lúd legyen kövér és mindent rendbe raktam a gépen kezdve a Windowssal.
Nem céges gép, sajátja
Most egyelőre a két hónapja a várakozási listán lévő frissítéseket felrakom, hátha szerencsém van és a Microsoft megsegít -
King Unique
titán
válasz
Dr. Mózes #132646 üzenetére
Na és az esetleg nem merült fel, hogy megpróbálni valahogyan megoldani?
Azaz ellenőrizni pl. a drivereket, ha van telepítve 3rd party AV, akkor azt eltávolítani, szükség esetén új felhasználói fiókot létrehozni, ha csak leállítás-indítás esetén van gond ellenben újraindításnál nem akkor kikapcsolni a gyorsindítást, stb.
Ha erővel a downgrade a cél, akkor azt jóval előbb kellett volna a leírás szerint. Ha már nincsen meg a Windows.old mappa és rendszermentés sincsen amit vissza lehetne állítani, akkor utólag esetleg úgy lehet, ahogyan upgrade-elni, csak 1909 ISO-val, aztán hátha, vagy nem.
Egyébként minek arra visszaállni, amikor a 1909-es verzió támogatása a Home és Pro kiadásoknál 2 hónap múlva lejár?
Valamint ez munkahelyi PC, ha igen, akkor miért te telepíted/frissíted és miért nem az illetékes IT-s, rendszergazda, vagy talán te vagy az?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Kolléga gépére helyből a Windows 10h2-őt raktam fel pár hónappal ezelőtt, azonban azóta folyamatosan fekete képernyő fogadja minden második indításkor. Hogyan tudnám downgrade-elni a rendszert 1909-es verzióra? Lehetőleg komplett újratelepítés nélkül... -
Emunem
őstag
válasz
King Unique #132641 üzenetére
... félve és halkan mondom, de megint jó minden, és reméljük nem csak azért, mert újra lett indítva...
-
Emunem
őstag
válasz
King Unique #132641 üzenetére
igazad legyen, már 92%-on van...
-
King Unique
titán
válasz
Emunem #132639 üzenetére
Mivel a másik topikot olvastam és én linkeltem ide, hogy ott mi történt, ezért nyilván értelmezni is sikerült és csak annyi volt említve, hogy ott azt írtad megoldódott, még ha nem is véglegesen, + nem véletlenül kérdeztem, hogy az azóta kiadott új frissítés telepítve lett-e.
"ma dobta ki ezt, amit írtál, reméljük megoldja véglegesen"
Tehát még nincsen telepítve... Akkor értelemszerűen telepíteni kellene és remélhetőleg megoldja, ennyi.
-
Emunem
őstag
válasz
Pyttawrx #132638 üzenetére
Valahol olvastam ( német fórumon), hogy ha gyakran csak "el van altatva" a gép, akkor is csinálhatja ezt a 20h2 után. Evégett ajánlott újraindítani a gépet, és akkor minden jó megint.
Mi a ??
Valaki meg itt is, meg máshol írta, hogy másik megoldás: Vegyél új gépet, mert ez már öregecske, meg új nyomtatót,meg új fejet... Ahelyett, hogy valami normális frissítést adjanak ki nekik is megéri ez a körforgásszerű hibajavítás újabb hiba kreálással.Csak most kitettek magukért, mert elfelejtették, hogy most mit is akartak javítani, és mi jött volna terítékre újabb hibának
-
Emunem
őstag
válasz
King Unique #132636 üzenetére
King, én a fasorban sem vagyok amellett a tudás mellet, ami neked van a windfos 10-ről, és nem akarok tiszteletlen lenni, de figyelj már oda légyszives arra, amit írtam!
Idézem:
" 2 Napig jó volt a nyomtató, aztán megint elkezdte ezt:"A fentiben egy korábbi idézet, ami közvetlenül a 20h2 utáni állapotról szólt, és sok más ember is így járt, nem csak európában.
Frissítés: most írtam, hogy már azóta 2-t felraktam (az elmúlt napokban), ma dobta ki ezt, amit írtál, reméljük megoldja véglegesen...
Akkor fel is rakom, ha te mondod hogy jó. Van üres 3 órám úgyis
szerk: Korábban azt mondtad, hogy utána kell nézni a frissen jött frissítéseknek, mert mindig utólag derül ki, hogy sz@r volt. Emiatt előbb pörlöködöm, aztán szedem le, hogy legyen kit hibáztatni.
-
King Unique
titán
válasz
Emunem #132634 üzenetére
De hisz a másik topikban még azt írtad 5 napja, hogy megoldódott.
Az kiderült a leírtakból, hogy a 20H2 verzióról van szó, ellenben az nem, hogy az imént említett KB5001649 számú frissítés telepítve lett-e a nyomtatási problémára. Ha nem, akkor meg ugye értelemszerűen azt kellene először megtenni, majd utána írni, ha esetleg továbbra is fennáll (nem kellene) a probléma. -
Emunem
őstag
Már megint sikerült valamit elcseszniük a windows frissítésnek a frissítésével. 2 Napig jó volt a nyomtató, aztán megint elkezdte ezt:
"Hali,
lenne gy problémám, ami nem tudom, melyik részre kellene beírni:
A korábban is problémásan felrakott win 10 frissítés (20H2) után hiányosan nyomtatódnak ki a képek. A közepükön egy fehér sáv van, mindegy, hogy hagyományos nyomtatóval, vagy PDF létrehozóval csinálom, mindig ugyanolyan, leginkább 9x13 méretben.
De, ahogy Tripo kolléga is írta: A microsoft beépített Print to PDF alkalmazásával viszont ugyanaz a fájl tökéletesen konvertálható pdfbe, fehér sáv nélkül. -> Nálam is pontosan ugyanaz a helyzet, csak ezzel kb 5x akkora az adatméret.Ötlet?"
Még mindig érvényes... Elvileg azért volt eddig 2 frissítés, hogy ezt kijavítsa (exklusive a mai, este ránézek). A tököm tele van ezzel a fossal. És most nem a hiba az ön készülékénben van, hanem egészen világméretű ki***** az júzerekkel, hogy már 2x ugyanazt a retket etetik meg a néppel.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
Sub-ZeRo #132613 üzenetére
Nem derült ki milyen verzió, milyen "update", de ha pl. 20H2, akkor ott a KB5001949 18-ai és csak választható frissítés, nem volt kötelező telepíteni. Én mondjuk telepítettem, volt ahol katalógusból, eddig no problem.
Ha esetedben gondot okozott, akkor eltávolítod, akár WinRE környezetből is lehet, ennyi.
-
King Unique
titán
válasz
wolfman #132621 üzenetére
Ha ilyet sikerült összehozni, azaz a normális állapot helyett a HDD-re került a rendszer számára fenntartott partíció, majd az utólag törölve lett, akkor nem meglepő, ha utána nem bootol az SSD-re telepített Windows 10... Ahol pl. Legacy/CSM szerinti - többek között ez sem derült ki a leírtakról - telepítésnél a
bcdboot
paranccsal + a C partíció aktívvá tételével jó esetben utólag korrigálható a hiba, amiről már volt szó itt, + egy másik válaszban is le vannak írva, linkelve a heyreállítási, javítási lehetőségek. Ha UEFI-s, akkor az viszont problémásabb lehet, meg ott ugye egy EFI-rendszerpartíció (ESP) is kellene a céllemezre.
Másik lehetőség az újratelepítés, illetve megfelelően kivitelezve, lásd egy másik válaszban leírtakat, az ott linkelt útmutatókat. -
-
FattyDove
őstag
Valami el lett kúrva az utolsó frissítésnél?
20-án este lefagyott a gép, majd eltűnt 8GB ram a 16GB-ból az alaplap (B450 Tomahawk) pedig RAM hibát jelzett. Kb harmadszorra volt hajlandó elindulni a Windows 10 de csak 8GB-ot látott. Levettem BIOS-ban a Mhz-t 2933-ról 2133-ra és egyből elindult a rendszer, immár 16GB ram-al.
Később feltettem 2400Mhz-ra, ment is minden tökéletesen egy napig, majd ma reggel már nem akart bootolni a Windows 10. Visszatettem 2133Mhz-re és ismét elindult.
Csináltam memtest-et de se 2133-on se 2400-on nem talált hibát. Plusz vicces dolog, hogy most épp 2400Mhz-n is megy a rendszer.
-
svgyula
addikt
válasz
PROTRON #132618 üzenetére
Szia! Szerinted ennél a "végleges"
(vagy végzetes) rendszernél mivel lehetne a luzereket ösztönözni az újabb és újabb gépek vásárlására? Ha ez a rendszer az idők végezetéig működne minden gépen a hardver gyártók becsukhatnák a boltot! Az a pár elvetemült vérpistike aki éjjel nappal játszik nem lenne elég a fenntartáshoz. Ezért a szoftverekkel játszanak itt-ott bedobnak pár hibát "véletlenül"
Elcsesznek pár drivert mindig más és más célcsoportnál és ennek mindig beugrik rengeteg hozzá nem értő és rohan a szervizbe, hogy "rossz a gép" ott meg a válasz "hát ez már öregecske, cserére érett" aztán jön az új gép! Hát így meg ez a "való világban" -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Biztos volt itt már téma, de kicsit visszaolvastam, keresgéltem és erre konkrét megoldást nem találtam. Hátha van valami megoldás windows újratelepítés nélkül.Nos, adott egy laptop, rajta Win7. Vettem bele SSD-t. HDD ki, optikai meghajtó ki, HDD Caddyben odarak, SSD elsődleges helyre bepakol. Windows10-et felinstalláltam, frissítéseket leszedte. Na itt jön a feket leves, mert léptem egy nagy marhát, nem is gondoltam mit csinálok, de EASEUS partition managerrel letöröltem a régi win partícióját, majd kibővítettem a mellette lévő másikat.
Na most nem indul az SSDn lévő Win10. Kiírja, hogy nincs bootolható meghajtó a gépben. mit lehet ilyenkor tenni, amellett, hogy szégyeljem magam összevissza?- Windows telepítő nem tudja orvosolni helyreállítással.
- CMD parancssorban próbáltam egy neten fellelt dolgot, de az se oldotta meg, de nektek hátha van rá trükkötök ilyen). -
zolee001
őstag
-
PROTRON
addikt
válasz
zolee001 #132617 üzenetére
"Lassan" ??
Én már a legelső, legális win xp prof (2004, még meg van a cd) telepítésem óta rettegek az updatektől hogy épp mit fognak elrontani.
De hát vannak akik későn ébrednek.
Lehet erre azt írni hogy felelőtlenség nyitva hagyni a biztonsági réseket, de inkább kevesebbet kéne poreszt nézni meg scam emaileket nyitogatni, aztán nem kell annyit bújni az update logot hogy a több ezer sornyi szakmai anyag közül a laikus ki bogarássza hogy mi a lényeg. Hogy melyikkel mi a pontos gond, az épp érvényes-e rám vagy nagyobb a kockázat a kihagyásnak...inkább maradok a ritkább updateknél meg ahol kell ott több lépcsős autentikációnál. -
zolee001
őstag
Gondolkodom igen,amikor már a bulvár sajtóban is napi hir a WU hibái és ennek ellenére telepiti,söt a "hüjegyerek szekció" itt sir,hogy látta az updatet de eltünt idöközben.... aztán pedig csodálkozik ha fejreáll a gép
Lassan nem a virusuktól kell rettegni hanem a Windows Update-töl -
Milkoo
csendes tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi van?
[kép]
[kép]
Rendszeresen sikertelen a frissítés telepítése, újra és újra letölti, majd sikertelenség okán visszaállítja magát a W10.
Az előzményekben viszont 03.13-i sikeres frissítés szerepel?
(Megjegyzem, hogy a 19.09-es verzióról 20H2-re való frissítés sem sikerült anno többszöri próbálkozás után sem, tiszta telepítést kellett csinálnom.)
Köszi: Milkoo. -
A tegnapi update jól sikerült az MS-nek. Olyan jó hajnali hatkor resetelni a gépet mert nem bír elindulni, csak kékhalált kapok.
Köszönjük
gyökerekott a nagyvíz másik partján! -
AVarice
tag
válasz
AVarice #132525 üzenetére
Megoldódott, gondoltam megírom a tapasztalatokat. OCCT kombinált vagy 3D teszt alatt szinte azonnal lehalt a gép, így a tápra vagy a videokártyára gyanakodtam. Kivettem a videokártyát, majd visszatettem és a probléma megoldódott. Úgy néz ki valahol nem érintkezett megfelelően. Hogy miért nem készült semmi dump vagy bejegyzés az eseménynaplóba a BSOD-k során nem jöttem rá.
-
zolee001
őstag
válasz
peterattila #132606 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
Köszönöm a válaszokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest