- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
idegen lény #157806 üzenetére
Pedig van, csak tudni kell hol keressen az ember
https://www.youtube.com/watch?v=C3rl_B8WTqc&t=2s [link]
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #157794 üzenetére
King Unique
Köszi neked is -
_DiEGO_
őstag
válasz
donjohnson #157789 üzenetére
Oksa, írom neki hogy még ezekkel így próbálkozzon
remélem sikerül neki valami.
teptep nem én gépem s nem én teszem/csinálom, csak próbálni segítek neki.
neked is köszi -
_DiEGO_
őstag
válasz
donjohnson #157787 üzenetére
[Channel]
_Default
[VL]
0Ez volt meg de semmi nem történt a srácnál
[link] legalábis azt írta.
[VL]
0vagy ez a kettő nem kellene akkor?
-
_DiEGO_
őstag
Egy ismi gépén Win10 Home 64bit van gyárilag.
Lekellene cserélnie Win10 Pro verzióra, de csak a Home akar települni neki.
BIOS tárolja a kulcsot? ha igen azt hogy kell kiütnie
Vagy mi a megoldás, hogy legyen választható a Windows 10 Pro telepítése?
-
_DiEGO_
őstag
Hali szakik!
Melyik az a Win11 verzió amit rálehet húzni/telepíteni a Win 10-re , vagy akár önállóan telepíteni?
Előre is köszi -
_DiEGO_
őstag
Link:
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
Forrás:
https://my.visualstudio.com/downloads
Rendszerkövetelmények:
Processzor: 1 GHz-es
RAM: 2 GB
Tárterület: 32 GB
DirectX 9 kompatibilis videokártya, WDDM 1.0 típusú illesztőprogrammal
800x600 képernyőfelbontás
Ismertető:
MSDN/MVS/VSS-ról származó gyári telepítő (2024.10.15.)
x64: 64 bites
HUN: magyar nyelvű
Verzió: 22H2
Build: 19045.5011
Consumer telepítő az alábbi kiadásokat tartalmazza: Home, Home N, Education, Education N, Pro, Pro N, Pro Education, Pro Education N, Pro for Workstations, Pro for Workstations N
N jelölés a kiadásoknál: nem tartalmazzák a Windows Media Player programot és a kapcsolódó technológiákat.
Akiknél a bios tartalmaz termékkulcsot, azoknál automatikusan a termékkulcshoz tartozó kiadás települ, tehát nem jelenik meg a választó ablak. Ilyen esetben eltérő kiadás telepítéséhez a Business Editions használható. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Victoryus #155285 üzenetére
A Windows keresési problémája a következőképpen javítható:
Nyissa meg a Futtatást, vagy nyomja meg a Windows + R billentyűkombinációtÍrja be: „cmd”Írja be a következő parancsotreg add hozzá HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search /v BingSearchEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add hozzá HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search /v CortanaConsent /t REG_DWORD /d 0 /f
Indítsa újra a Windows 10 számítógépetÚgy tűnik, hogy ez a probléma csak a Windows 10 1903 felhasználókat érinti. A fenti lépések végrehajtása ideiglenesen megoldja a problémát. [link]
-
_DiEGO_
őstag
Egyetlen kábel van felvezetve a gép mögül, minden eszköt ezt használja, sajnos minden más port foglalt.
Ez így kétértelmű. Úgy foglalt hogy minden usb aljzatban lóg valami
vaaagy, csak egy működik mert levannak foglalva...
Utóbbi esetére nagyszerű megoldás az USBDeview proggi.
Még htpp-t használ s nem https-t, de no para biztonságos az oldal.
[link] USBDeview 3.07_hungarian Verzió: 3.07
Az USBDeview egy kis segédeszköz, amely a számítógéphez csatlakoztatott összes USB-eszközt megmutatja és akár el is távolítja azokat. (törli az eszközt, ami korábban lefoglalta s újra szabad port lesz.) -
_DiEGO_
őstag
válasz
Grave_444 #154617 üzenetére
Szia!
Végül is tök mindegy hogy HDD vagy SSD ha nem lát semmit. Nemkizárt az tényleg, hogy BIOS defaultra állt , elem lemerült, helytelen időt is kell mutatnia már BIOS post alatt.
Ezt tényleg helyileg kellene ellenőrizni. De még egy kábelcsatlakozás is közbeszólhat, ha valami régi lütyögős az adatkábel, nem a biztonsági klipszes, ez ugye frankón bekattan a helyére és stabil fix kontaktot biztosít.
Elm+BIOS vagy csatlakotó gond lesz az.
HA mondom ha, UEFI / Legacy mód változás történt volna, akkor nem ilyen kép fogadja, hanem a windows próbálkozna helyreállítással, ami ugye nem menne... -
_DiEGO_
őstag
válasz
btraven #154610 üzenetére
Hali ! Az úgy rendben van. Tessék pl nálam is, max annyi hogy enyém tud 75Hz -et. FreeSynces. 16-24 -32bit színmélységek ! Tiéd is ugye 8bites - True color R G B
A true color definíció szerint a piros, zöld és kék színek egyenként legalább 256 árnyalatát jelenti, összesen 16.777.216 variációt. Ez ugye elég
A 30bit az UHD HEVC - de a 32 biten tárolt képpontok esetében 24-nél több bitet használnak a tényleges színkódolásra; ezek legtöbbjénél a 30 bites színmélység mellett megmaradó 2 bit csak kitöltésre szolgál. -
_DiEGO_
őstag
Én az
AOMEI.Partition.Assistant.v8.8-al oldom meg... Lásd dátum, 2 napja volt ismi gépe.
Egy korábbi Win10 volt rajta haldokolva, megkapta a legújabbat.
1. [link]
2. veszek le a C -ből pöppet: [link]
3. Restart után meg hozzáadni az ürest részt a WinRE utolsó részhez: [link]
4. Aztán jöhet a frissítések azonnal: [link]5. végeredmény: miután a leguccsó friss Win10 X64 ment fel nem sok frissítést kellett leszednie:
Vírusírtó visszakapcsolva. Azt mentek fel a proggik amiket kért.... de az nem ide téma. -
_DiEGO_
őstag
válasz
VGYke #151844 üzenetére
Amikot újra telepítetted a wint, egy icipicit figyelmetlen voltá, mert csak gyors akartál TE is lenni
Telepítéskor egyszer csak feljön egy ilyan ablak ami a következőt megkérdi. ( lehet nem pontosan így, de ez a lényeg)
A hálózatban lévő többi géppel megosztja az ön gépét? Szerintem csak simán toltál egy Igenlő választ. Ebbe elég sokan bele is futnak.Azok a cirádás betűkatyvaszok meg lehetnek okos dolgok, takarítógép, porszívó, légtisztító stb... ami épp hálózaton volt.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
pilipi #144983 üzenetére
Szia !
Disable_include_drivers_in_Windows_Update.reg
Telepítés előtt most ezt megcsináltam
és ezután indítottam el a telepítést...
OK megvan, természetesen SIKERES !
De eddig a súgóra még sosem vittem rá az egeret és ott van hogy: IDEIGLENESEN
Az azért sajnálatos, hogy nincs választási opció e téren!
1. Ideiglenesen
2. Véglegesen
De remélem a javaslatod nálam is jó lesz
-
_DiEGO_
őstag
Hali all!
Szeretnék segítséget kérni, azoktól, akik értenek is hozzá. Nem találgatásokat szeretnék olvasni.
Ez a nyomorult Win10 !
Nos az van, hogy akármilyen drivert felteszek, legkésőbb másnap beleturkál és elQrja a beállítópanelt stb... pontosabban törli, kiüti - eltünik. Csak az érteítő hang után nézem, hogy mi történt. Tök jól ment, az este játszottam is. Az előbb hazajövök és újfent beleugatott, kiütötteKérdés: van valami tiltási lehetőség, hogy NE kontárkodjon Win10 a VGA driverbe bele ? Ne piszkálja a feltelepített drivert!?
Van valami ellengyógyszer ellene?
-
-
_DiEGO_
őstag
Alakul
-
_DiEGO_
őstag
válasz
westlake #135699 üzenetére
Szia!
Köszi neked is
Ebéd mellé Win11 letöltés, kár hogy nem 11°°-kor értem haza a poén kedvéért
idézet:
Egyébként aki nem tudná, a kikerült Windows 11-es telepítő angol nyelvű. Viszont a már működő Windows-ra lehet letölteni nyelvi csomagokat.Na, így még zsírabb lesz
-
_DiEGO_
őstag
Egy haver egy másik helyen, időben lekepta és elkezdte telepíteni. Ma reggel figyeltem fel rá, de már nem volt elérhető a letöltés, pedig én is szívesen meglesném. Majd elkérem az iso fájlt, hacsak újra elnem lesz érhető...
Win11 beta
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gyb001 #132679 üzenetére
Valóban annyi, mint amennyi a videóban is van !
Előretelepített laptopokon van az S módú Win 10 Home.Simán átkell csak reggelni, ami nem kerül semmibe, DE onnantól már nem lehet visszamenni S módú Win 10 verzióra. Már több laptopot megoldottam, de eggyel sem volt gond.
Jah, Internet kapcsolat kell hozzá
természetesen. MS fiókod is gondolom már megvan... mert ugye a saját laptopod
-
_DiEGO_
őstag
válasz
PROTRON #131455 üzenetére
Bármikor ha lenyomod ezt a 3 gombot:
Win-bill + Shift + S
Válaszd , hogy hogyan akarod a kijelölést ! Megvagy vele és aztán:
megnyitod a Paint-ot majd Ctrl - V azaz beillesztés és mentheted is másképp...
De: FastStone Capture [link] vagy [link]
Beállítod és személyreszabod, még egy szerkesztőt is kapsz a ~4MB ban
-
_DiEGO_
őstag
Mindenkinek :
-
_DiEGO_
őstag
No mire leltem:
A Microsoft figyelmeztetést adott ki a lejárt Windows tanúsítványokkal kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy azokat a számítógépen kell hagyni, mivel szükségesek a visszamenőleges kompatibilitás érdekében.
[link]
Sokan törlik számítógépeikről a lejárt biztonsági és egyéb tanúsítványokat akár tudatosan, akár óvatlanságból, amikor valamilyen harmadik fél által gyártott merevlemez-takarítónak megengedik, hogy a program ezt megtegye. Viszont ezek törlése biztonsági és kompatibilitási problémákat is okozhat a felhasználóknak. "Az ilyen tanúsítványok törlése az operációs rendszer sérüléséhez vezet, amely megakadályozza a betöltődését.
[link] -
_DiEGO_
őstag
Nos, a friss driver nem oldotta meg a gondot.
Kimetszettem a Win 10 verzióját.Most kapásból annyit tettem, hogy létrehoztam egy másik rendszergazdai fiókot és itt működik BAL egérgombra.
Szerintem beállítom ezt elsődlegesnek és a másikat törlöm. -
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok, HELP !
No még ilyennel sem találkoztam. Helyzetkép:
Asztali gépre ( nem mai) telepítettem fel Win 10 legutolsó változatát, a Pro verziót.
4GB ram + 1GB 440GT GF a kari.
Minden rendben is volt. Másnap jelzés, frissítések elérhetőek, persze mehet, semmi különlegeset nem láttam hogy felpakolna , illetve talált a VGA-nak frissebbet (2017-es) , OK hát tedd fel azt is, nem is volt semmi gond kezelópult műxik stb.
Aznap délután ismét bekapcs, semmi gond, minden megy és fut rendben.
De, amikor ki akartam kapcsolni, akkor jött a nem várt dolog:
Katt a START gombra , azaz csak szerettem volna, mert az mintha befagyott volna, az ég adta világon semmit nem csinál BAL egér gombra. Jobb kattra az hibátlanul rendben van ! Csináltam is egy restartot, hogy valami anomália történt, elkapta a CoVid9
De sajna restart után sem volt képes engedelmeskedni. Ejjnye, talán memóriában maradt valami
Na akkor kikapcs és 1 perc szünet - majd újraindítás. De a bal gomb klikkre teljesen hitehagyott a rendszerMi a fészkes fekete fene lehet a gond ? Remélem valaki tud rá válaszolni és jó megoldást adni, amit előre is köszi
szerk.:
miután nem estem neki egyéb szoftvereket feltelepíteni az elején, így végső soron egy reinstall jöhet szóba uccsó esetben. -
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #124508 üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Doky586 #124452 üzenetére
Ugy nem N-es winnel szivatod magad..?
Ezt meg sem hallottam ...Akkora a gáz , hogy : DDU lenyom fullra.
Leszedtem az ajánlott drivert, azt meg egyszerűen nem is engedte feltelepíteni ! Sőt már kicsomagolás végén kiírta rá, hogy váratlan hiba történt, holott még a telepítés el sem indultAzt törölte az Nvidia mappát is
Na mondom annyi az ajánlott drivernek. Másik gépen leszedem a legfrissebbet, azt go. De detto ugyanaz történt, semmi más mint váratlan hiba történtMár a VGA halálára is gondoltam
Elkezdtem volna kis plusz infó után kutakodni, egyszer csak nincs kép, majd egy villanás és visszajön a kép és már teljes képernyővel !
Mit ad isten oprendszer lekapott egy köztes verziót amit önállóan feltelepített ! Ellenben DirectX 9.0c továbbra sem elérhető
Így most amíg nem lesz kedvem berakni az új NVMe M.2-t, addig Win7-ről vagyok, mert Win7 és Win10 is telepítve. Win7 nem rinyál, ezen fut a gameis.
-
_DiEGO_
őstag
Hát skacok ez nem fog menni. RyzenMastert is uninstalláltam, hátha, aztán felment MSI Afterburner, de semmi változás.
Ennyit még tudok mutatni:Gondolom MCT-t akartad írni.
Akkor inkább hanyagolom... mert: itt van egy NVMe M.2 2280 SSD 256GB
És bekerül gépbe a normál Sata SSD helyett már azon lesz oprendszer. -
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #122801 üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #122768 üzenetére
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
A Windows 10 le van frissítve rendesen, naprakész, újraindítás volt már?A Win 10 Pro X64 1909 volt és erre frissítettem online rá a 2004 -est ! Majd ezután hogy minden rendben, feltettem pennára kiírva és install TISZTA telepítéssel
Frissítések után: [link] [link] [link] -
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #122768 üzenetére
Szia !
Eddig is láttam, hogy a válaszaid több mid kielégítőek és alaposak, de tényleg TE egy nagyon alapos csávó vagyol !
Ennek köszönhetően egyik linkelt cikkben olvasom:
Az új fejlesztésnek köszönhetően az USB kapun keresztül olyan eszközök tápellátását is meg lehet majd oldani, ami eddig problémába ütközött az 5 voltos feszültség vagy az alacsony (USB 3.0 esetén legfeljebb 900 mA) áramerősség miatt. Az új kiegészítő szabvány ugyanis 5V/1A-től egészen 20V/5A-ig öt különböző teljesítményszintet kínál, aminek teljes kihasználásához új kábelre is szükség lesz.
Szóval van USB hármas kábelem kék ami USB 3.0 -ba hibátlanul rendben van , de ugyanez kábel 3.1 -nél már nem megfelelőSzerencsére volt másik is tartalékban amit nem használtam. Na mondom akkor ezzel most megpróbálom. ( már fogásra is vaskosabb, kissé merevebb kábel) Bakker , kapásból felpörög HDD és már adja is be a tartalmát
Szóval ennyire nem mindegy a kábel minőségehiába kék és USB 3 -as. Ezek után nézek még másik kábelt is, azaz veszek !
A sima USB 3.0 porton keresztül 80-120MB/s sebességgel tudtam ide-oda másolni, és ebből kifolyólag mertem gondolni, hogy mindez 3.1 porton keresztül tud menni fixen csutkán egyenletesen a rádugott eszköz közel max sebességén.
Csak a kábelre nem is mertem gondolni, hogy nem fog megfelelni
Nagyon köszönöm a maximális és kielégítő segítségedetszerintem ez másoknak is segítséget fog adni
-
_DiEGO_
őstag
Miután Win 10-et érintő a gond
és nem találtam rá megfelelő topikot, itt kérnék segítséget. Asus Rog Strix az alaplapom és elméleteileg a csipszet driver tartalmazza az USB illesztőket, akkor miért van Microsoftos a mutatott képen. Asus oldalán [link] nincs külön USB driver. Alaplapon van USB 3.0 3.1 Type-C is. Ezeknek milyen illesztő proggi kellene ?
Vannak egykét cuccom, amit nem akar még beismerni sem , pedig jó lenne ha USB 3.1 porton tudnák külső USB tárolóról, vagy erre rá másolgatni, de nem is akarja felismerni.
Honnan lehet valami drivert ehhez szerezni, vagy mi is van
Köszi a válaszokat -
_DiEGO_
őstag
Ilyet valamikor régen magam is csináltam de az XP és Win7 esete volt. Már nem is tudom mikor, de tuti vagy ~15 éve volt
-
_DiEGO_
őstag
válasz
VGYke #120748 üzenetére
Mivel 2db SSD van a gépben, így nincs szükség a "Meghajtók töredezettségmentesítése"-re
Nem hogy nincs szükség, hanem szinte TILOS ! Csakis HDD-ket szabad.
De van más is ám megint: Súlyos hibára derült fény a Windows 10 May 2020 Update-ben, amely képes számottevően a csökkenteni a szilárdtest-meghajtók élettartamát ! Nem ez az eset van nálad ?
[link] -
_DiEGO_
őstag
válasz
OldMike #120711 üzenetére
Én a témát lezárom azzal, hogy nálam nincs a BIOS-ban AHCI kapcsoló. Köszönöm hogy próbáltatok segíteni.
Én meg megmutatom neked, hol is kell átállítani, igaz nem egy kapcsoló, hanem 3 opció közül kell kiválasztanod ! Ez a TE géped BIOS-a !
Szóval az IDE helyett válaszd ki az AHCI-t ! És aztán majd változások alkalmazása mentése !
Ennyi az egész ! Jah és a S.M.A.R.T. is legyen engedélyezett és így minden után Mentés és restart
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gergello #120575 üzenetére
Megerősítve, de elég, ha csak lehúzzuk a tápcsatit róluk, nem kell kivenni.
És még más miatt is... Defender se akarjon egyből átnézni mindent . Ha van "kényes" tartalom a HDD-n , akkor amíg nincs vírusírtó "bekorlátozva" addig véletlen se akarjon ténykedni.
Win finomhangolása után mehetnek rá egyesével a HDD-k sorban ahogy előtte volt, és C után D E F stb kiosztás úgy lesz mint előtte és nem kell mókolni lemezkezelőben a kiosztással. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Messi1983 #118128 üzenetére
Bölcs önálló döntés. Nem is kellett volna idegeskedned más lehetőséggel
Nekem jó muri volt olvasni
De látom hogy egyedül is megoldottad volna és meg is oldod.
Fogod kimented a kimenthetőt, megvan minden...
Aztán visszarakod SSD, törölsz minden partíciót , azt ÚJ létrehozása, megadod C-é mekkora legyen, Win 10 létrehozza a saját partícióit és telepítés. Ha fent van rencer második partícót is létrehozod formázod , ugye ez lesz a D-é.
Ezután adataid s letöltéseid a D-re irányítod , de szerintem mindennek tudatában vagyLegjobban ez tetszett a végén:
Tiszta telepítés(de mit és hogyan) és a C-n lévő adatok(ha megvannak) lementhetem. Vagy format C?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Polarstar #117989 üzenetére
Tessék, 7 napig él a letöltési lehetőség!
[link] Kicsomagolási jelsó: 2020
Magyar ékezetes fontok, elindítod az exe fájlt és bemásolja a megfelelő helyre, természetesen telepítés után máris lehet használni Win7 - Win 10
Amúgy ugyan úgy kell mint Win 7 esetében, a Windows mappában a Fonts mappába másolod a meglévőket. Azt látsz egy Usage mappát, remélem az abban talál dolgok egyértelműek lesznek
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #117899 üzenetére
+++
-
_DiEGO_
őstag
válasz
seger #117729 üzenetére
Van egy win10 mbr hdd és legacy módban volt telepítve.
Gép csere lenne, az uefi mód és gpt.
És mi a lényegi ebbe ?
Win 10 mindenképp tud fogadni egy 4-5-6-10TB -os HDD-t !
A HDD-t kell majd GPT-re kijelölni 3TB és felette.Gépcsere esetén más lesz az alaplap is akkor, így meg mindenképp kell újratenned a Win 10-et ! Akkor meg
Ha a kulcsért aggódsz, akkor deaktiiváld még időben, hogy a másik alaplaphoz (géphez) tudd újra aktiválni.Az a gond, hogy sokan nem jól gondolkodtok, rosszul tálaljátok , hogy mit is akartok. Ahogy nézem fórumotkat, sajna még el sem tudják sokan mondani mi a gond, mit szeretnének és azt úgy lehet-e, vagy hogy mit is kellene tenni.
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok !
Kaptam egy mailt amiben ez áll. Kékhalál és ezt látom ez okozza a gondot, kód: 4e
[link]
Igazából egy GTX 1080 driver [link] (Version: 442.92) lett frissítve ! És munkára használja ( Videós, videó munkák) a tulaj, ezért ugye logikus, hogy a Studio drivert lett frissítették , előtte is az volt.
Okozhatja a driver, vagy ha nem akkor mi kódja az a 4eui.: telefonon mondta, hogy háttérben a win 10 frissítette magát tegnap és már akkor megvolt az első gondja... munka alatt újraindult a gép önállóan.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Neil Watts #115723 üzenetére
+++
Elég sokféle gépre ramom a Win 10-et és maximálaisan veled értek egyet. Általános driverek nem igazán mindig jók, és illetve vannak illesztők amiket nem is tud találni.
Nem véletlen van hogy XY drivereket a gyártó oldaláról KELL leszedni, hogy az azt biztosítsa amire a gyártó megtervezte. Speckó audio driverek/beépülők , De sokszor a WiFi vagy LAn driver is jobb ha a gyártó oldaláról van, mert vannak spéci konfigurálási lehetőségek is. De lehetne még sorolni... csak minek -
_DiEGO_
őstag
válasz
Blue Eagle #115697 üzenetére
Böngésző menyit: nyomni egy F1 -et
Microsoft Edge verziójának megállapítása << Katt ráLetöltés
Innen meg adja magát
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Blue Eagle #115674 üzenetére
Elég megkeresni a Microsoft Edge Névjegy opciót és máris elkezdi keresni a frissítést és már szedi is le és átalakul szép kis animmal
sztem jópofa ! Nekem nagyon bejön. krómot nem is használom azóta, mert minek legyen kettő fent belőle
-
_DiEGO_
őstag
A Windows-felhasználókra egy utált szolgáltatást erőltet a Microsoft
A Windows 10 telepítésekor a Microsoft már nem hagyja, hogy online fiók nélkül kerüljön fel az operációs rendszer. Egyre több helyen jön az [erőszakos terjeszkedés]
Az internetre kapcsolódó eszközökön többé nem jelenik meg a helyi fiók lehetősége. Ehelyett a felhasználónak be kellett jelentkeznie egy Microsoft-fiókba... -
_DiEGO_
őstag
válasz
JohnD #113708 üzenetére
Táp: CTG-450-80P - Chieftec kb. 10-15 éves
2011 Szeptemberétől volt elérhető. Ha netán tényleg 8-9 éve van használatban, szedd szét és nézd meg látsz-e felpuffadt kondit, vagy akár többet is.
Ha régóta nyúzott táp , én tuti lecserélném inkább azt.Az alaplapon a legfrissebb bios van ? Páratt kiadtak hozzá már az idei évben is. Gondolom nem véletlen javítgatják. Utolsó épp a 18. kiadott BIOS !
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #113250 üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #113234 üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok , kellene valami jó találós ötlet mia fene okozhatja: Adott a gép, alaplap egy MSI 2019.decemberi biossal. UEFI módban GPT felment a Win 10 , gyors, szuperr.
De, a Win 10 64bit Pro nem akar beaktiválódni ! Már 5 kulcs is kilett próbálva , de négynél eljátszotta, hogy sikeresen aktiválva! de mindog csak ez az Insider-es serialt adja. Nem a beadott sorszámot, ahogy kellene. Saját gépemen rendben van.
Mutatom:Valaki valami okosat
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique #111945 üzenetére
+++
-
_DiEGO_
őstag
válasz
VGYke #111927 üzenetére
1.) Kép alapján biztos hogy a C (Lemez1) GPT partíció?
IGEN
2. Formázd le, annyi üres helyed lesz valaminek
( játékra pölö )
3. Tök mindegy... 1TB esetén, hogy MBR vagy GPTA formázás után :
A jelenlévő lemez ami D adsz neki egy feljebb betűt pl.: F
A 93,15 Gigás legyen a rend kedvéért a: D
Majd az 1TB egyben az: EMiután csak ezt mutatod, feltételezhető, hogy nincs Optikai egység a gépben.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Pyttawrx #111797 üzenetére
Elfelejtettél egy kulcsszót! Azt, hogy : szerintem
Az, hogy TE így gondolod, nem így van. Nagyon más a valóság ! Amikor maga a nyomoronc rendszergazda a rendszertelen
Pont a héten volt róla szó, hogy mennyi lemorzsolódott, mert a tudásuk elégtelen volt. De valahogy belefértek anno a mennyiségi képzésbe.
Hidd el, nagyon sokan csak használják a gépeket, foggalmuk sincs magáról az informatikáról beginner szinten sem. Nem véletlen lesz most majd szigorítás. De tessék informálódni. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Pyttawrx #111793 üzenetére
Talán mert sokan vettek azóta hasznátan laptopokat,számítógépeket Windows 7-el ! Nagyon sok cég váltott ÚJ generációs gépeket (3 évente géppark csere) és adták vele eredeti Win7-et vagy épp 8.1-et. Az, hogy akik eddig nem voltak vele tisztában , frissítették a lehetőséget, ösztönözzék nemzetet
Régi vicc nincs csak vénember ! Minden újszülöttnek a régi vicc is ÚJ.
Plusz azt szeretnék a legjobban, ha már nem létezne a Win7 felhasználók nagy tábora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest