Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
BluEyes
őstag
válasz Eulogyxx14 #53549 üzenetére
Na, ez már valami, működik a hardver. Várd végig a telepítést, hogy majd bootol-e a w7, rendben indul-e.
És akkor már csak a 8.1-et köllene megcsiklandozni, hogy fölmenjen. Nem tudom, mi lehet a nyűgje. Nem lehet, hogy nagyon "virágbóti" verzió, nagyon bele van nyúlva?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Eulogyxx14
csendes tag
-
King Unique
titán
válasz Tournament #53531 üzenetére
Én is eredetileg úgy tudtam, h a havi frissítő kedden, ma 12.-én lesz az U2, viszont megjelent azóta pár cikk, h mégse adják még ki, ma csak vmi "kis frissítés" lesz. Vagy most , hogy van pontosan
-
törölt tag
válasz King Unique #53555 üzenetére
-
törölt tag
válasz King Unique #53557 üzenetére
Az tekintélyes méretű, de nem néztem még meg a tudásbázis cikket, csak a szokásos bla bla, stabilitási és egyéb hibajavítások szöveget.
Ennyit fog takarítani, ameddig nem leszek itthon:
-
kispx
addikt
válasz King Unique #53557 üzenetére
A hozzá kapcsolódó oldal nem érhető el valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #53559 üzenetére
Majd kiderül , de ezek a hülye cikkek megzavartak engem is...
(#53558) TFSi : főleg 2013-as esetén.... Most épp Win7+Office 2010-et frissítem, ott 16 db jött ki és össz.
kb. 150 MB. Gyanítom csak maga az újabb Office megint 0,5 - 1 GB körül lesz, ami kicsit abszurd kezd lenni... -
Balathruin
veterán
Telepítésnél lehetne valahogyan olyat trükközni, hogy a bootolás más lemezre kerüljön?
A másik lemez dugig van adatokkal, tehát ne kelljen formázgatni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz King Unique #53561 üzenetére
Úgy, ahogy mondod, Office 2013 Pro Plus és 1129 MB előkarácsonyi ajándék...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
King Unique
titán
Windows 8.1 :189 MB alap + 171 MB (ez a vmi), az Office 2013 meg 768 MB, összesen 1128 MB, illetve x GB tárhelyet levesz, ami után takaríthatsz ezerrel, h visszakapd...
Én csak azt nem értem, h elvileg a Windows a fő rendszer, mondhatni a fontosabb és ahhoz kéne több, nagyobb méretű update-nek kijönnie, illetve a 2010-es Office-ra ma 3 db ---> 12 MB, de máskor is max 100 MB körüli pakkok jönnek rá, akkor 2013-as mire ezek a bengáli pakkok....
hogy gyorsabban beteljen a HDD/ SSD, aztán vehess nagyobbat, újat...[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Tudja valaki hogy tudok raw fájlból vhd fájlt létrehozni. Elveszett fájlokat próbálok visszahozni. A raw fájlok már megvannak.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
válasz King Unique #53564 üzenetére
Nekem mondjuk csak a Lync 2013 van fent, az összes többi Office alkalmazás 2010-es, és mégis jön minden szar a Word 2013-hoz ami fel sincs telepítve.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
törölt tag
válasz King Unique #53561 üzenetére
Még bőven a 8.1 előtti időkben, például nem sokkal a 8.0 megjelenése után 2012 novemberében is volt hagyományos frissítő keddekhez képest hatalmas méretű javítócsomag
-
cerb
tag
Sziasztok!
Még új vagyok a témában, ezért érdeklődnék, hogy WIN RT 8.1-re milyen médialejátszót ajánlotok, ami viszi az MKV fileokat, és a feliratokat is? Valami tuti tipp?
-
Mochi
csendes tag
Hello bello
Windows vásárlás előtt állok, a kérdésem az lenne ,hogy a G3420-as cpu tudtommal támogatja a PAE, NX, SSE2-őt. Legalábbis AIDA64-ben nézve támogatva van.
Megnéztem a gépet Windows Frissítési segéddel is, ott csak annyi volt a hiba, hogy kiírta,hogy 2 ellenőrizendő :
1. Alkalmazás telepítése DVD-lejátszáshoz
2. A Biztonsági rendszerindítás nem kompatibilis ezzel a számítógéppel...A másodikra lennék kiváncsi, hogy ettől függetlenül simán, kacagva elmegy a win8.1 ? ( Vagy maradjak win7-nél)
Konfig ha érdekel :
gigabyte ga b85m d3h
Pentium G3420
4 gb 1600 mhz ram
sapphire 1gb gddr5
wd 1tb caviar blue(Remélem ide kellet feltennem a kérdést ) -
Mochi
csendes tag
juhhúú köszi
akkor megnyugodtam.... -
cerb
tag
válasz quailstorm #53570 üzenetére
Köszi, de sajnos egy ideje VLC sincs ARMre, csak x86ra.
Valami egyéb? Egyébként mióta nincs VLC? Ezek szerint nem régóta vették le?
[ Szerkesztve ]
-
Mochi
csendes tag
válasz quailstorm #53573 üzenetére
Akármennyire is nevetségesnek bizonyult , nem volt az, ugyanis annyira nem vagyok informált ilyen téren,hogy mégis mióta miket használnak cpu terén, fogalmam sincs pontosan milyen újításokat vezettek be, vagy vetettek el...
Éppen ezért lett feltéve a kérdés, mert én nem úgy vagyok vele ,hogy megveszem a wint,aztán nem jó és elintézem egy vállrándítással, erre is úgy kellett spórolnom
Meg hát biztos ami biztos alapon inkább megkérdezem, itt úgy is értenek hozzá.
(A gépemet amikor raktam össze,arról is egy csomót kérdeztem,hogy sehol se rontsak el semmit...) -
quailstorm
nagyúr
Nem baj, rakjad felfele. Csak az SSE2-őn rökönyödtem meg, mert az akkor kérdés ha P3 vagy AMD Athlon XP platformon vagy.
Egyébként a 8.1-nek kell más is, de a te géped az nagyon új. LGA775-ből is szinte minden elmenne már.(#53575) cerb: most látom én is
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #53567 üzenetére
Ezt én értem, csak mégse 1 GB körüliek, illetve lemezkarbantartó az után legalább töröl, de Office után nem, ha jól tudom, v az után is
Egyébként mostani 8.0 se volt olyan kicsi, igaz ennél is a választható dobta meg.(#53566) kraftxld : érdekes, akkor gyakorlatilag csak emiatt nem érdemes xy összetevőket ignorálni telepítéskor...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #53578 üzenetére
és emellett minden szart megtart a frissitésről és azelőttről... nem véletlenül van időzítve egy ccleaner + batch, amivel kitakarítom az ilyen maradványokat.
-
King Unique
titán
válasz #19617792 #53579 üzenetére
Hát igen....és nem annyival csökken a tárhely, amennyi maga a frissítés mérete, + még a letöltött fájlok (azt törli-e utána nem tudom), árnyékmásolatok, hanem általában többel.
Nem akarok én ezen annyira hisztizni, csak havonta x GB így csak úgy eltűnik és takarítás után se áll vissza a reális méretre, ha így halad, lassan át kell méretezni a partíciót, v Office 2013-as kukázni...illetve gondolom utóbbinál is nem frissíteni megint hülyeség, mint ahogy Windows-nál, biztonsági kockázatok stb.
Lemezkarbantós takarítás utána megint be tud lassulni rendesen, elszöszmötöl x ideig...Na, ez a frissítés dolog az, ami Linuxoknál sokkal jobban tetszik, igaz, h nem havonta, hanem folyamatosan telepítgett rá ezt-azt, de jóval kisebbek a csomagok, talán hamarabb meg is van stb.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
oly segitsegetekre lenne szuksegem, nap mint nap kulso hddn dolgozok. parancsikonok vannak a laptopomon s a gepemen is a gyors elerhetoseg erdekeben. viszont ha epp 10-15percig nem nyulok hozza, automatikusan leallitja a kulso adathordozo hasznalatat a gep.
ezt ki lehet valahogyan kuszobolni? - hogy folyton elerheto legyen akarcsak a belso ssd-k.usb 3.0 toshiba vinyo
cfg: Zalman ZF11 plus HF1 - Gigabyte Odin Pro 800w - ASUS MAXIMUS VII Ranger - i5-4570 + Zalman cnps 9900LED - ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC - 2400mhz Kingston HyperX predator 8gb kit -
-
quailstorm
nagyúr
válasz King Unique #53580 üzenetére
Hát ja, már én is unom
Csak a 3 gép itthon volt unalmas. Abból kettő Office 2013.Csak linuxra sose tudtam átállni... Játszok, nem szeretem a libreoffice-t, telefont barmolok. Meg a megszokás...
-
nagyúr
Energiagazdálkodás és ott az usb-nél kikapcsolod az energiatakarékosságot.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
daimonion
senior tag
válasz Dhampir #53524 üzenetére
Azért a teljesség kecvéért ezt sem lett volna baj belinkelni meg azt hogy 138 mintán tesztelték Úgyhogy ez a teszt sem 100 % ami az igazság az hogy egy jó közepes védelmet ad és ha az user "ésszel" netezik és a böngészöje pl 360 Browser adguarddal vagy chrome vagy FF a megfelelö kiegekkel akkor az MS terméke sem ördögtöl való dolog...Főleg ha van mellé egy MBAM PRO pl de a free is megteszi navi egyszeri ellenörzéssel
Azért érdemes lett volna kiemelni a 800.000 mintás false detect NULLA értéket is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #53582 üzenetére
és ha mondjuk felteszel egy Visual Studiot, uninstall = format, másképp nem lehet megszabadulni tőle.
-
King Unique
titán
Akár meg lehet próbálni a javasolt energiagazdálkodás résznél, v, ha fent van a gépen HD Sentinel, akkor abban be lehet állítani leállítás akadályozását [link]
Amúgy külső HDD-knél, főleg a gyári modelleknél, mint ez a Toshiba (Stor.E micsoda?) gyárilag úgy van beállítva, h az USB vezérlőchip x perc (ált.10) inaktivitás után leállítsa a HDD-t, ez normális működés. Ha hozányúlsz, rámész meghajtó ikonjára, akkor meg felpörgeti, ennyi.
Jobbaknál, mint a WD-k, v Samsungok be lehet állítani az üresjárati inaktivitás idejét a hozzá adott programban, növelni, v akár ki is kapcsolni (ha ez zavar mért nem olyat vettél, v kérdeztél előtte??), illetve ASMedia chipes külső házaknál is lehet flashelni ezt a firmware-ben. -
TBMC
addikt
válasz King Unique #53586 üzenetére
koszonom! a javasolt energiabeallitasos mizeriat mar korabban beallitottam, de nem segitett ezert fordultam segitsegert.
sajnos nem a sajat hattertarolom, hanem ceges, es ezen KELL dolgoznunk, ami ellen tenni nagyon nem sokat tudok. viszont eszmeletlenul idegesito (store e basics)
-
TBMC
addikt
válasz King Unique #53586 üzenetére
a hd sentinel megoldast kiprobaltam eddig siker
Koszonom!
(bocsi mar kifutottam a .szerk idobol)
-
King Unique
titán
Igen, mert ez nem igazán oprendszer, nem Windows 8 specifikus dolog, hanem külső vinyótól függ.
akkor cég se vitte túlzásba a dolgot, gyorsabb vmi olcsót, ami alkalmas az adott feladatra, azt jóvan. Egyik legolcsóbb a Basics, de egy Samsung M3 se drágább és jobb több téren. Esetleg majd jövőben, ha még kell venni újakat, akkor lehetne javasolni ezt, azt nekik.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
A Win 8.1-t (Windowsból kikapcsolna) a leállás után az egér megmozgatásával betudom kapcsolni a gépet ,mintha a ház power gombját nyomtam volna meg. Ezt hol lehet inaktiválni? BIOS-ban nem találok ilyet mert próbáltam az USB 2.0 és a USB 3.0 kikapcsolni.(disable módra váltani)
alaplap:
Asus Z77 Maximus V Gene -
TBMC
addikt
válasz King Unique #53590 üzenetére
probalok majd beszelni veluk. mit ajanlotok esetleg(ami elfogadhato aron lehetne meg, es lehet szabalyozni a fentebb leirtakat)? vagy atterjek ezzel kapcsolatosan a kulso hddk topikba?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Beírom még egyszer a múltkorit mert nem kaptam választ:
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Windows 8.1-es tabletem és folyton bekapcsolódik rajta a narrátor. Érthetetlen számomra miért, a hangerő fel gombra előjöna narrátor a hangerő le gombra pedig csinál egy screenshot-ot és eközben a érintős win gombom nem működik. Utánanéztem már google-ba is de használható dolgot nem találtam. A narrátort hiába kapcsolom ki semmit sem ér. Ha kikapcsolom és bekapcsolom a tabletet akkor újra normálisan működnek a gombok de újraindításnál marad a narrátor. Kezd az őrületbe kergetni a narrátor, egyszerűen nem tudok rájönni hogyan kapcsolódik be ,de ami még lényegesebb, hogy hogy a francba kapcsoljam ki a gép kikapcsolása nélkül.
-
cattus
addikt
válasz tomboy0013 #53594 üzenetére
Szerintem a Windows gombbal van a baj, olyan, mintha be lenne ragadva.
Do the thing!
-
daimonion
senior tag
válasz quailstorm #53587 üzenetére
Én sosem mondtam, hogy magában egyedül a win defender véd...ÉN azt Mondtam hogy MBAM PRO val kiegészítve !!
Plusz odaírtam, hogy milyen böngészőkkel és milyen kiegekkel. Nálam ilyen körülmények között nem volt gond..Ugyanis a vírusos oldalak javarészét blokkolja vagy az adguard vagy maga a 360 Browser vagy a MBAM PRO webshield...el sem jut a windefenderig a dolog de ha meg eljutott akkor meg jelzett idáig. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Adott kép gép, az egyik Win8 Pro, a másikon Win7. Egy hálózaton van a két gép. A Win7-es gép "szét tud nézni" a Win8-as gépen, fordítva viszont nem működik. Néha kódot is kér, holott a Win7-es gép úgy lett beállítva, hogy se felhasználónév se kód ne kelljen. Ilyenkor mi a teendő?A válaszokat előre is köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest