Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
elméletileg nem kell már sokat várnod arra, hogy turkálhass....
amúgy niylván az underthehood fejlesztésekről nem éri meg cikket írni...nem elég bulváros...(manapság meg lassan minden oldal kiírja hogy exkluzív, 1-2 kép és itblikk minőség..... )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #329 üzenetére
Lesz, only x64, és annak már "eldöntött" a neve. Windows Server 2012 (persze jogukban áll megváltoztatni még ezt )
Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsojja kiAz a baj, hogy külön csapat fejleszti szervert és klienst (nyilván beszélnek egymással meg összehangolják dolgokat (lásd Win7 - 2008R2) ) de még szigorúbban őrzik/védik/éltik mint klienst. No meg az nem való bulvárnak, semmi eyecandy, csak underthehood fejlesztések....fúúúj
Lehet, hogy megkereslek majd privátban szerveroldali kérdéssel kapcsolatban, ha nem veszed zaklatásnak
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #331 üzenetére
Kíváncsi lennék egy local security policy listára a legfrissebb win8 buildből abból sokmindent ki lehet mazsolázni.
Én magára a legfrissebb win8 buildre is kíváncsi lennék
szerk.: nem hiszem hogy bonyolult, csak én nem az üzemeltetés oldalán vagyok benne a dolgokban, de kizártnak tartom hogy ne lehetne megoldani, csak gondolom esetlegesen kicsit trükközni kell/kellene vele....
délután/este meg is írom ha el nem felejtem, most viszont indul a hétvégi meló
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #500 üzenetére
így is félek hogy a rengeteg natív támogatás (ISO mountolás, PDF reader, webcam app stb.....) elég komoly falakba fog ütközn. Ha meg már EU úgyis pereli őket, akkor lehetne APP STORE is a market neve, hadd jöjjön az apple is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kraftxld #502 üzenetére
Ált. XP, Win7, és 1 Linux volt a gépen egyszerre, sok alkalommal tettem fel Linuxot, kipróbálni a kül. disztrókat, de még olyan nem volt, hogy a Grub valamit elcseszett volna.
Nem hitvitát akarok kirobbantani, csak tényleg nem tapasztaltam még, hogy betett volna a winnek.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kraftxld #507 üzenetére
Emlékszem a hisztikre, nos igen, valószínűleg nem akarnak, de kicsit túlzásnak érzem, amit az EU csinált, mert az alapján még a notepadot is ki kellene tiltani, milyen dolog már, hogy egyből tudunk .txt-t olvasni, mikor ott a 30 különböző cég űberfasza txt olvasója...
bootrec, stb. oké, jó dolog, meg maga a Win7 telepítő is tud nagyon intelligens javításokat csinálni recovery módban, de ettől még a Gurb nem jön helyre, ahhoz kell egy Linux lemez. Oké nem nagy dolog helyrehozni a grubot, de legalább kapnék egy figyelmeztetést a Win részéről, hogy mi fog történni.
Ez a Linuxosok számára sem mindig egyértelmű, googleal találni sok olyan fórumot, hogy "telepítettem egy Windowst, most nem tudom indítani a Linuxot".A kép meg egyértelmű, marketing szövegek vannak rajta nagyrészt, különösen az első pontban. "Kapcsolni be ápdétek, lenni élete boldog."
Továbbra sem egyértelmű, hogy belépés után azonnal elkezd drivereket telepíteni a netről, mivel a driver =! frissítéssel.Linux kipróbálását képletesen írtam, igazából kerestem a nekem való disztrót. ahol frankón megy a zárt Ati driver, meg meg lehet csinálni ezzel az UVD-s videó gyorsítást. No ezek nem tesztelhetők Virtualboxon.
Amúgy most a sulis embended eszközök programozása miatt végül kikötöttem Debian mellett, Ubuntu, Mint, OpenSuse után.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #617 üzenetére
semmit nem tudok róla...semmi extra nincs is benne tán (próbáld ki esetleg saját magad )
Állítólag még többször fagy mint 7955, de hát istenem.....viszont "okosemberek", most azt nézik, hogy lehet a desktop funkciókat előcsalogatni belőle
Tudod, amitől csili-vili lesz meg lehet róla szép képeket mutogatni, minél kevesebbet kelljen olvasniiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #1138 üzenetére
írj rám egy privit, és valahogy okosban meg tudjuk oldani ha gondolod hamarabb is.....ha nem sürgős akkor persze tárgytalan.
Mondjuk nem tudom Neked hogy "tetszik" ez a Metro UI szerverben
Windows 8 Server Developer Preview[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
válasz kraftxld #1173 üzenetére
Nem az tuti jó De azért megnéztem hashcalcal...
A turpisság a béna vmware easyinstall részében volt, és úgy kell telepíteni h mikor van ez a rész:
akkor az utolsót kell választani, mert másképp az easyinstall részhez kerülünk ami problémához vezet...
(leírtam h más ne fusson ebbe a hibába )Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Воланд
titán
válasz kraftxld #1169 üzenetére
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\ExplorerRPEnabled erteket kell megvaltoztatni egyrol nullara
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ubid
senior tag
válasz kraftxld #1407 üzenetére
Dell Inspiron n5010 - Core i3 proci - 4gb ram
A VMware 7-es verzióját sikerült felrakni, de annál is ugyan ezt művelte, hogy telepítő ablak üresen... ezután a setup.exe-t kicsomagoltam és abból a .msi kiterjesztésű setupját fel tudtam rakni.
DE
ezt a 8-as verziónál már nem tudom megtenni !
Remélem valaki tud segíteni ebben az érdekes hibában
-.-
-
ubid
senior tag
válasz kraftxld #1423 üzenetére
Már írtam minden erről. képernyőképet azért nem adtam mert mit mutogassak egy üres ablakon ? ?
nah leírom még egyszer a pontos gondot.
Tehát: Először is.
64 bites win 7- dell insiron n5010-en próbáltam felrakni. vmware oldaláról leszedett telepítőt.
amit leszedek...semmit se csinálok vele... elindítom...így néz ki :
Ezután gondoltam megpróbálom pc-re felrakni... annak kicsit gyengébb a procija. telepítő elindul, végig megy a csík... kiírja hogy nem megfelelő a proci. ezzel nincs is gond, legalább elindul...
vissza a laptopra.
Mivel a 7-es verziót is csak úgy tudtam felrakni hogy:
cmd run as adminként futattam és ezt a setup . exe-t kicsomagoltam egy alternatív helyre d:\vm mondjuk. így a 7es verzió már felmegy...DE ha a 8-at próbálom így akkor ezt írja ki ( miután sikeresen kicsomagolta a setup.exe-t --> alternatív helyen... elindítom . ) :
error 2732 - directory manager not initialized.Elég ennyi infó ? de ezt már mind leírtam korábban... csak mindenki a csempékkel van elfoglalva.
[ Szerkesztve ]
-.-
-
ubid
senior tag
válasz kraftxld #1426 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
Még annyi hogy LOG-ba találtam egy error-t róla :
Továbbá kérlek szépen, hogyha tudsz további segítséget nyújtani merre keresgéljek, akkor kérlek írj privát üzenetet, hogy ne szemeteljük tele ezt a topic-ot.
ui : írtam vmware topicba is, válasz nem érkezett még eddig.
[ Szerkesztve ]
-.-
-
MODERÁTOR
válasz kraftxld #1512 üzenetére
Ma egész nap win8-al futott a gépem, de vagy 5 percig nem nézegettem a metro UI-t. Ugyan úgy lehet használni a régi felületet is, mindenféle buherálás nélkül.
A start menü nincs meg, ez oké, de mondjuk nálam a leggyakrabban használt programok kint vannak ikonba(csempébe), ha valami kell, akkor meg keresésbe beírom, és ott van. Vista óta nem vacakoltam a start menüben keresgetéssel.Azt meg ne mondjátok már, hogy itt nehezebb valamit megtalálni, mint egy végtelenig görgethető listán..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz kraftxld #1512 üzenetére
pont az új UI a lényeg. nem értem miért kell kikapcsolni. végre egy normális vizuális újítás. valamint, ha nem érdekel a metro, akkor minek teszitek fel?
amúgy nálam miért változott meg metro-s ie ikonja az alap ie-re? valamint azt is nyitja meg. hiába nyomok rá megint, hogy 'pin'
-
knor82
csendes tag
válasz kraftxld #2167 üzenetére
Bocs már, de nem "sírok". Tesztelem és kérdezek, hogy más is tapasztalja-e ezt. Egyébként win8 mellett fennmaradt a gépen a win7 is, ha olyan gondom lenne, bármikor át tudok rá jelentkezni. De annyira nem volt gondom a win8-cal, hogy mióta használom egyszer sem kellett rá visszatérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs