Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7699) Zsotyek válasza gyurczy (#7691) üzenetére


Zsotyek
tag

Mint írtam a peltier elem teljesen 1 vörösréz házban foglal helyet, így kitudtam küszöbölni a pára lecsapódást. Mivel nem vagyok 1 megrögzött modding és játékos így nem láttam értelmét a többi eszköz hűtésének. Illetve amit nyújt ilyen sebességen a proci az nekem doszt elég. A VGA-ra azért nem tervezem a vízhűtést mert elég sűrün cserélem na már most így minden alkalommal vehetnék új VGA blokkot ami nem olcsó mulatság. Ja amit nem írtam, mindeszt a hőfokot a ventilátorok teljesen minimális fordulatánál produkálja a rendszer. Tesztelésre álltalában az Everestet, Core Tempet és a 3DMark06-ot használom.
Szerintem ezek a progik elégé megkínozzák a rendszert ahoz, hogy meg bizonyosodjak a stabilitásról. Nekem ez a fontos és nem az, hogy belűl milyen neon világítson mivel a ház oldala zárt úgy sem látnék belőle semmit. Egyébként meg most gondolkodom 1 olyanon, hogy mivel a szobám fala szomszédos a garázsommal oda kivezetném az egészet rézcsövön és 1 autó hűtőjével összekombinálnám így több víz férne a rendszerbe. Ha ezt megvalósitom akkor valószinü, hogy vennék 1 vízhűtéses tápot is, így teljesen hangtalanná lehetne varázsolni az egész gépet. De ez a jövő titka, hogy megvalósítom e az egészet mivel már a nejemtől így is sokat halgatok. Tisztára őrültnek tart az állandó fejleszgetések miatt de mit csináljak ha maximalista vagyok és szretem ha a gépem mindíg toppon van.

[ Szerkesztve ]

Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.