Hirdetés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
főleg hogy u.az a proci nálam u.azon a feszen/órajelen léggel (Scythe Andy) semmivel nem volt melegebb
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
nah.. haladunk
Nyugdíjas: nem káröröm volt, inkább amolyan gúnyos fintor a víz felé"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
ez extrém hütéshez is jó, lehet zaklatlak majd ilyesmivel
btw, megint rámjött a vizes mánia (tél van), jövő héten remélem meglesz minden
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz szacsee #2987 üzenetére
itt ph-n is árulnak valami bazárban, egyébként sima hőszigetelő szivacs is megteszi, puhának puha, hőt meg sztem vajmi keveset ér amit az alu hátlap átvesz...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
shteer: [link] ilyet tudsz csináltatni 8800GT-re? mert akkor elég valami csak gpu-s blokk...
-
Achill3uS
nagyúr
áh, tuti nem adja ki, árulja ezeket... no mind1, extrém-re jó lenne nekemis pedig
de azért rákérdek majd..."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz 4tom4nti #3157 üzenetére
inkább irok neki én, csak irjátok össze hány embernek kéne ugy talán meg is éri foglalkozni vele, látom sok arcot megmozgatott a dolog, remélem nem usa-ban lakik mert akkor szopi
-
Achill3uS
nagyúr
válasz 4tom4nti #3160 üzenetére
nekem is van ott kontaktom, a gond a szállitás, hogy kb 10k lesz, ezek a vackok meg érnek 500ft-ot de mondom, várom a jelentkezőket mondjuk hétfőig, aztán meglátjuk mi lesz a vége
-
Achill3uS
nagyúr
fogtál már kézben 88GT-t és láttad a feteket? mert én használtam rajtuk ramsünit, és rohadtul nehéz feltapasztani őket, stabilan, azonkivül 1-1 ic-re nem is tudtam tenni, vannak ilyen nagyon picik amire a gyári még ráér, szóval sztem egy ilyen cucc nagyon is jó, és 1-2 ezer ft-ot nekem megér...
-
-
Achill3uS
nagyúr
holnap összeáll a vizem remélem (illetve ma), képeket majd tolok fel, este teszt és összehasonlitás az ultra120ex-el
Nyugdijas: szép házad lett nekedis de azért az a 2 tripla radi kemény
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Nyugdíjas #3413 üzenetére
hehe, nehéz jo quad-ot találni, ha elég lenne neked a 2 mag tudnék adni párat
-
Achill3uS
nagyúr
hogy miért mindig akkor jut eszembe h mennyire utálom a vizhütést amikor már megvan ha müködik és teszi a dolgát oké, de azthiszem rájöttem h ennek a szerelésénél nem utálok semmit jobban... kimondhatom, rohadtul türelmetlen vagyok
na maj nemsokára képek meg 1-2 hőfok...[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Nyugdíjas #3440 üzenetére
nah, kész, viszont nemtom valami még nem az igazi...
E6850@4GHz 1.54v prime 63 fokosak a magok, ez kb 7 fokkal jobb az ultra120ex-nél, ennél kicsit többet vártam volna...rendszer:
cpublokk: d-tek fuzion
pumpa: xspc x2o
radi: black ice gtx 240
+ sallang, tudom lehetett volna jobb pumpát venni ect, de valaki azt mondta nekem, hogy ezis bőven elég ha csak procira akarok egy ilyen kis komplett dolgot"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz szacsee #3443 üzenetére
házba van az csak jó nagyba
holnap kipróbálom amiért vettem tul képp a vizet most, teraszon -5-10 fokban"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Nyugdíjas #3445 üzenetére
kösz
hát igen, de azért elégedett vagyok ezzel igy is, ha kilégtelenedik meg rakok rá még2 ventit sztem meghozza a 10 fokot rá
-
Achill3uS
nagyúr
válasz szacsee #3448 üzenetére
ahogy mondod, képtelensége egy házba kibe pakolni 2naponta, de nekem igy jobban is tetszik
-
Achill3uS
nagyúr
van rá 1-2 ötletem, de most gyorsnak kellett lennem, fogtam kitágitottam a csövet, és ráhuztam a gyári csonk menetére (ami asszem 10/8), mert ugye annak nyulik le az alsó "szája" a szivattyuig, szóval ezután kötegeltem, és kész, a másik csati sima highflow, nem hinném h ez olyan sokat jelentene nálam, 3-4 blokkal persze már kapásból nem ezt a pumpát küldeném...
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
hehe, Nyugdijas engem felkészitett, h jo pumpa lesz az meg minden csak ne szedjem szét hydor még rémlik nekem a régi időkből, kerepelt eresztett (legalábbis az enyim) össze se hasonlitható az x2o-val szvsz, pedig aztán ez se egy nagy szám... igazából egy d5 lenne jo, ami anno volt nekem, a müanyagházas, csak t-line nagyon nem jött be, aztán ahhoz is még tartály, épp az egész kompaktságát vesztem el, ami nagyon bejön, h ideteszem odateszem
[ Szerkesztve ]
-
-
Achill3uS
nagyúr
naja, de ugy voltam vele, mivel csak procin lesz, hütő teljesitménybe nem szol bele hogy milyet veszek (megerősitették nálam vizagyubbak is ) szóval olcsoság és kompaktság miatt vettem ezt, de teljesen egyetértek azzal amit mondasz, az ilyen koolance meg asetek házra rakhato kis vizes boxoktól hányok
-
Achill3uS
nagyúr
ha ilyesmire gondolsz [link], nincs, jugeen-től vettem a blokkot, szóval ha vki nem adott akkor az te voltál
-
Achill3uS
nagyúr
kell kell, 2db is.
sőt, más munkával kapcsolatban is igénybe fogom venni a szolgálataitokat"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
ma mindenképp kell 1, Nyugdijassal majd leboxolom ne törődj vele
há de álumíniumtot énis tók bugázni tesóókáim ide gyüllyetek"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
nah, befejeztem ma a vizem, elkészült az új (áhitott omv zöld) lötyi és shteer backplate-je is felkerült arra amire szerettem volna tökéletes, nagyon elégedett vagyok vele, 10 fokot ráver az (ex) Ultra120 Extreme-emre azonos rendszer alatt, E6850@4GHz 1.54v load 60C
-
Achill3uS
nagyúr
válasz banderasz77 #3526 üzenetére
tomika: igen és nagyon jó cucc, shteer kollégánál még fogok jelentkezni a "szolgálataidra" ha lehetséges
szacsee: alu, csak nagyon becsillogott a vakutól btw nem feltétlen lesz jobb attól ha nagyobb radid van de rákötsz kismillio dolgot, de várjuk kiváncsian neked is high flow lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Nyugdíjas #3599 üzenetére
ezzel csak 2 baj van:
ad1. drága
ad2. ha házad van (márpedig ált a usernek az van ) amikor leszeded a cpu blokkot / hűtőt, ez a lap szépen beesik a ház és az alaplap közé, szóval kaphatod szét az egészet, hacsak nem hátsó tálcás házad van ect, shteer cucca sokkal jobb"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz szacsee #3612 üzenetére
nekem u.ilyen volt a TRUE120-hoz és azon nem volt ragacs, és azt anyát olyan künnyü belökni mint a huzat...
-
Achill3uS
nagyúr
-
-
Achill3uS
nagyúr
lol, te meg tőlem vetted, ugyhogy visszavettem
azt megerősíthetem, hogy igénytelen kis csendes pumpa kisebb rendszerekhez, bedugod és megy amig szét nem szedi az ember (állítólag lehetetlen utána összerakni, nem próbáltam )"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs