Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20275) Lucif-R válasza DeadMen (#20274) üzenetére


Lucif-R
senior tag

Tody blokkjai jók, ára értékben mindenképpen. Személyesen nekem nem tetszenek mivel én ilyen nagyon aprórészletekig szeretem ha valami olyan amilyet én akarok. Tody blokjai nem szépek... amit képet én láttam a belső kialakításról ( nem volt két egyforma sor tüske benne ) illetve a fedélkialakítás az nem nyerte el a tetszésemet. MOSFET blokkok tőle vannak és jók is szépek is ( kaptak egy jó kis polírt pluszba ). Talán még valahol olvastam hogy az ellenállásuk nem a legjobb.

bandi20: komplett szettet semmiképpen nem javasolunk semmilyen árkategóriában, gyengék, nem bővíthetők, pusztán propaganda tesztek emelik trónra... 40k-t meg ilyenre elfeccölni főleg nem javasolunk. Inkább gyüjts egy kicsit és kb 60-70 ért már egy komplett rendszer gazdája is lehetsz. Kis barkácsolás meg csak emeli a dicsőséget amit a rendszered nézegetése használata közben érzel, ugyan ez arra hogy büszkeség :)

Amit kollága linkelt korábbi hsz-em amiben volt egy nagyjából alap nem a top drága kategória alkatrészei. Nyugodtan nézzél körbe az aquatuning.de oldalon én is onnan linkeltem azthiszem kb mindent. Illetve nézzél szét vizes kollegák adatlapján képes linkeket kutatva ötletek, kialakítások gyanánt. Keresőt te is használd azért nyugodtan ott bal fent :U és ha vankérdés ki vele! :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.