Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#16494) Noddy válasza Huma (#16493) üzenetére


Noddy
senior tag

Persze vannak az önvédelmi reflexek, bár ilyen szempontból Jézus viselkedése megdöbbentő. De itt én D1rect állítására gondoltam, hogy a túlvilági élet bizonyos aspektusaival lehet hatni az emberekre. Ha nincs túlvilág akkor miért félnek tőle az emberek vagy épp ellenkezőleg képesek bármit megtenni érte. Bár itt éppen megint látszik, hogy D1rect nincs igazán képben a keresztyénséggel, mert ahogy korábban is írtuk kiérdemelni nem lehet a mennyországot. Nem azért fog oda kerülni valaki, mert sokat volt templomban.

Egyébként igazad van, a regényekben bármit lehet írni bármilyen valóság alap nélkül, csak furcsa, hogy azzal jobban szimpatizáltok mint a Bibliával :)

A Bibliában Isten bemutatja magát, ezen kívül a földi megnyílvánulása a keresztyén gyülekezetek (Krisztus teste). És ha kéred Őt hogy mutassa meg magát neked megteszi. Még fizikai megjelenése Jézus, aki valódi történelmi személy volt, az élete, halála feltámadása nem mese és kitaláció, rengeteg ember életét változtatta meg akkor és változtatja meg most is nemtől, rassztól, kultúrától függetlenül.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.