- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
ntomka #33697 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a két fogalom miben különbözik
Úgy is próbáltam, hogy pendrive bedug, és rögtön kiválaszottam az Install Ubuntu-t, ezt kétszer is, eredménytelenül, és most úgy próbáltam, hogy elindítottam a rendszert, és az alól indítottam a telepítést. Ez se jött be. Mutatom hol tart, tudtam lőni screent:
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #33693 üzenetére
Jól jönne némi rutin, nem történik semmi. Offoltam az egészet, újra elkezdtem a telepítést, de most hálózat nélkül. Megy ugyan úgy, elékezik a "bar" kb az utolsó 9/10-be, kiírja hogy "a telepítés kész..." meg van adva minden adat, de nem tudok a Továbbra kattintani. Egy olyat is kiír, a terminálon lent, hogy Failed to initiate AP scan. Ez miez?? Miért nem lehet ez olyan sima, mint ahogy kéne neki?... Mindig beszopom valamivel.
-
hoffman_
nagyúr
Elakadtam én is
XP kész, particiok rendben, megy fel az Ubuntu. Utolsó oldal, telepítés kész, gép neve, jelszavak megadva, igenám. De nem enged a továbbra kattintani. Na most innen hova tovább
-
Lenry
félisten
válasz
Pubszon #33690 üzenetére
egy ubuntu live cd-vel tudod helyrehozni, nem is olyan nehéz
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kendek #33687 üzenetére
Köszi újfent
Én vélhetően az Ubuntut fogom használni, de a család többi tagja gondolom marad az XP-nél. Aztán majd meglátjuk. Ha meg nem sikerül a nyomtatót bevarázsolnom az Ubuntu alá, akkor néha muszáj winelni nekem is.
CPT.Pirk:
Tudom én variálni őket, azzal nincs baj, azt nem értettem, hogy mikor kell
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #33684 üzenetére
Köszönöm
De azért még belekérdezek
3 partícióm van most, XP telepítővel csináltam őket az imént. Egy XP(17G), épp most megy fel, egy üres az Ubuntunak(17G), és egy 40-es raktár a filmeknek. Ezeken felül akkor kellene még egy, vagy azt le tudom csípni telepítésnél az Ubuntu 17G-jéből? Csak az XP van formázva, tehát a többivel még tudok játszani, lecsípni különösebb gond nélkül elvileg. Sok buta kérdés tudom,nem nagyon megy be a fejembe a dolog.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hoffman_ #33681 üzenetére
Hmm, mikor egyszer nem állítottam be swapot, a telepítő külön kérte. Szóval szerintem nem is lehet swap nélkül felrakni. Nekem korábban azt mondták, akkora swapot csináljunk, amennyi ram van a gépben, de ezt ignoráltam, és mindig 1G-t csináltam, de eddig még minden futott progim elfért a ramban, nem fordult elő swap használat, azt hiszem, még 384Mb ram mellett sem.
Szerk Swap megadása:
Csinálsz egy partíciót, és a fájlrendszernek swap-ot állítasz be. Kicsit furcsa megoldás a többi partíció csatolása mellett szerintem.
-
-
hoffman_
nagyúr
Épp ismerkedni készülök az Ubuntuval, most tolom fel az alapozó XP-t, utána megy fel az Ubuntu(10.10). Legalábbis terv szerint A blogomban már akadt jó sok segítőkész emberke,de azért kérdeznék. A vas egy noti, T2050-el(1,6ghz dualcore), és 512MB rammal. Ajánlották, hogy csináljak ugye partíciót a swapnak, lévén hogy 512mega nem olyan sok ram. Ha most én márciusban bővítem még egy gigával a gépet, akkor az feleslegessé válik ugye? Mert akkor nem csinálok a swapnak most, hacsak nem általatok nem erősen recommended.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Richter36 #33678 üzenetére
Mit értesz Linuxos adat partíció alatt? Szerintem arra gondolsz, hogy a /home része legyen. Formázd meg, pl. a gparted progival, de van még pár másik is a szoftvareközpontban, csatolási helynek meg add meg, ami tetszik. Ext4-et javaslom, gyorsabb, jobb, szebb, stb...
-
Richter36
őstag
Sziasztok!
Van egy NTFS adat particióm, jelenleg nincs rajta semmilyen adat, és ezt szeretném valahogy linux-os adat particióvá varázsolni. Hogyan tudnám ezt kivitelezni és melyik fájlrendszert javasoljátok (ext4, ext2...) ? -
Playback csatornák mind feltolva... Az auxnak nem a bemenetek között kellene megjelennie, capture forrásként? Mert csak Line, Mic, Front Mic van.
Driver frissítést megpróbálom majd, de szerintem az lesz, hogy a cs-átkötő kábelre teszek egy toldást, amin van egy jack kimenet.
Régebben a mencoder nem vett fel hangot TV-ből, míg Tvtime-al jó volt; akkor az volt a baja, hogy a bemenetválasztó nem látszott a szabályzók között, és a Mic volt beállítva bemenetnek
De most sajnos nem olyan egyszerű
Ráadásul az is furcsa, hogy a dmesg szerint a TV tunernek nincs audio része; a lspci szerint meg van. Mondjuk ettől nem félek, mert több fórumon írták, hogy ez nem baj, attól még szólnia kéne, valószínű a tuner agyatlan módon csak kiadja a kimenetére a hangot, aztán majd csinál vele a user, amit akar
-
Atapi
senior tag
arra azért figyelj, hogy a bemeneti csatorna (capture) felvételkor aktív, a kimenet (playback) meg lejátszáskor. a leírásodból nekem nem egyértelmű, hogy melyiket is állítgatod, de ha pl tv time alatt akarsz hangot, akkor a playback cstornákat állítgasd.
illetve a realtek azon kevés gyártó egyike, amelyik készít linuxos drivert is, szóval akár egy driver frissítéssel is megpróbálkozhatsz (2011.02.09-én volt az utolsó frissítés), hátha segít valamit (feltéve persze, hogy realtek hd audio chip van a deszkádon. ha arról van szó, ami az adatlapodon is szerepel, akkor az realtek, még ha intelnek mondja is a rendszer. meg úgy általában is a realtek a leggyakoribb).
-
válasz
ntomka #33673 üzenetére
Jaj de jó
A poén az, hogy az összes csatornát végigpróbáltam, egyik sem a CD-IN, és a bemenetválasztókon sincs...
Viszont az alaplapon ott a csati, tehát kéne műxenie. Winnyóz alatt biztos működik is, csak nem tudom kipróbálni, mert az alatt meg a tunernek nincs drivere -
Gyerekek.
Tényleg csak annyi a bajom, hogy adott egy Ubi 10.04, meg egy Intel HD audio hangkályha, amit rá kéne venni, hogy a CD audio bementet is tudja használni az alaplapon, mert arra van kötve a TV tuner hangja.Gúgli kb. 0 infót ad, mert mindenhol annyi van, hogy az alsamixerben ott van az AUX vagy CD bemenet. Na nekem nincs. Minden egyéb hangbemenet-kimenet teljesen jól működik.
Valakinek tippje?
-
Siriusb
veterán
válasz
ntomka #33669 üzenetére
Még jó hogy nem írtam, néha annyira idétlenül fordítanak egyesek, hogy az angol doksit olvasva nem tudom kitalálni a magyar megfelelőjét...
Egy nagy kő hullt le a szívemről, végre sikerült valakit nem megsértenem!Mostanában próbálom a drupal-t magyar kezelőfelülettel használni, lehet nem lett volna szabad angolul elkezdeni annak idején, nem áll rá az agyam...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt próbálta már valaki zenére?
-
válasz
mrcrnl #33657 üzenetére
Jah, az más, akkor nem csoda, hogy a frissítés olyan sokáig tartott. Így nyilván ezen nem lehet javítani, írásra lassú az a kártya. Azért nem árt tudni, hogy ha egy ilyen kártyát erre használsz, akkor - a használat mértékétől függően - rövid időn belül elhalálozik. Még egy pendrive is alkalmasabb erre, mert egybe van építve a vezérlőelektronika meg a memória és alkalmaz valamilyen kezdetleges terheléselosztást.
-
mrcrnl
tag
válasz
Kendek #33656 üzenetére
Értem. KB 3 hete kezdtem el kísérletezgetni, 16 féle Linuxot tettem fel. Külsőre és kezelhetőségre ez jött be, mert az ikonokat nem takarja el a megnyitott ablak, és egy kattintással indulhat minden, továbbá a kicsi képernyőfelbontás miatt itt a legnagyobb a látható terület, mert a tálcára kerül az ablak címsora.
Egy fontos adatot szándékosan nem közöltem a hardverről. 8GB SDHC Class 10-es kártyán van a rendszer, ami lassabb, mint egy HDD, de mivel nem tudok elérhető áron venni bele HDD-t (az SSD pedig drágább, mint maga a netbookom), egyenlőre marad az SD.
Köszönöm a tippet, megpróbálok majd egy sima Ubuntut. -
válasz
alitak #33654 üzenetére
Mikor észleled a problémát, add ki a következő parancsot (Alt+F2):
compiz-decorator --replace(#33655) mrcrnl: A Unity azon verziója borzasztóan lassú, használhatatlan. Érdemes lenne inkább az Ubuntu normál, asztali változatát telepíteni a netbookra, nekem is az van, tökéletes. Ha nem Ext4 fájlrendszert használsz, akkor meg érdemes áttérni arra.
-
mrcrnl
tag
Üdv!
Volna egy nagy gondom. Netbookra telepítettem Ubuntu Netbook Edition 10.10-et, az összes frissítés fenn van, de borzasztóan lassú. Bekapcsolás után kb 3 perc eltelik, mire használni tudom a gépet. Többnyire csak 3 szoftvert használok: Firefox (3.6.13), Skype (valami kicsi verziószámú béta a szoftverközpontból), valamint Teamviewer (legfrissebb a gyártótól). Nem lehet felgyorsítani valahogy az Ubuntut? Pl a rendszermemóriába feltölteni és ott tartani valamilyen fontos összetevőket, hogy ne kelljen mindig lemezről olvasni.
Hardver: Atom N270, 1GB DDR2/800MHz. Az internet sebességgel nincs gond, mert letöltésnél átlag 630-650 kB/s a sebesség (elvileg 5Mb/s a netem). Böngészésnél is többet kell várni egy-egy oldal betöltésére, de egy 700MB-is ISO tizen-néhány perc alatt lenn van.
Tegnap a frissítés kezelő 58MB adatot szedett le kb 2 perc alatt, amit utána közel fél óra alatt telepített fel. Ez szerintem baromi sok. A rendszerbe nincs belebuherálva.
Fórumokat böngészgettem, de csak olyan leírást találtam, ahol a boot során betöltődő szoftvereket lehet ritkítani (a nyomtatási sort és a levelező klienst kilőttem, nincs érzékelhető változás).
Van valami ötletetek? -
alitak
senior tag
Sziasztok!
Ubuntu Linux 10.10-et használok. Annyi a gondom, hogy eltűntek az ablakkok fejlécei, ahol a nagyító/kicsinítő/bezáró ikonok is vannak. Újraraktam a compiz-t, de ha a megjelítésnél átállítom extra-ra, akkor eltűnnek. Ha kikapcsolom a vizuális effektusokat, akkor megjelennek az ikonok. Hol tudom beállítani, hogy mindig látszódjanak?
Köszönöm előre is!
-
-
dbius
veterán
válasz
zsolo_d #33642 üzenetére
Amikor bejön a GRUB rendszerbetöltő menüje, kézzel - az alul megadott bill. kombinációval - szerkeszd át az opciókat és kézzel írd be az
ACPI=OFF
opciót, majd ezután indítsd el.
Mennie kell, majd pedig ha felállt a rendszer, akkor a Kendek által megadott fájlba be kell írnod ugyanezt.
Utána pedig add ki terminálban az alábbi parancsot:
sudo update-grub
Ezt követően a legközelebbi újraindításnál már alapértelmezetten benne lesz az ACPI=OFF opció, nem kell minden egyes indításkor kézzel buherálni.
-
válasz
Krisinto #33648 üzenetére
Itt azt írják, megy, és 2005-ös a cucc.
És ATHEROS 5212 a vezérlője, ami azért fontosabb infó.
Na gúgli arra, hogy ehhez a vezérlőhöz van-e Ubuntus okosság.
Sajnos én annyira nem értek a pcmcia-s cuccokhoz, meg wifit is életemben egyszer használtam Linuxon, de az csont nélkül ment
Így csak tippeket tudok adni.
-
-
zsolo_d
tag
Kedves dbius!
Köszi az ötletet, ezt már próbáltam de sajnos nem jó így sem.
A BIOS-ban így néz ki a dolog:
SATA Controller Mode:
- AHCI ---> SATA controller AHCI mode
- Compatibility ---> SATA controller IDE modeTelepítettem AHCI és Compatibility módban is.
Az eredmény mindíg ugyanaz...
A telepítés csak a korábban említett F6 ACPI=OFF opcióval indul el.
Mindent fel is rak, csak az induláskor a Grub még bejön és nem megy tovább csak a kurzor villog tovább. (fekete képernyő, nagy kurzor a bal felső sarokban)
Akár az idők végezetéig is várhatnék semmi nem történik.Akkor az oprendszer nem kompatibilis a hardverrel? (Kubuntu 10.10 32 Bit)
Üdv.:Zsoló
-
-
zsolo_d
tag
Hello!
Van egy Toshiba Satellite C660D-11G notebook-om.
Úgy vettem, hogy nincs rajta oprendszer.
Úgy gondoltam, hogy nem is kell mert majd én telepítek rá...nem az első telepítésem lenne ez.
Sajnos én most szembesültem azzal a dologgal, hogy hiába nyomom bele a telepítő CD-t az ugyan édeskevés, mivel nem minden oprendszer rendelkezik a SATA meghajtó programmal.
Én Ubuntu/Kubuntu linux 10.10-et szeretnék felrakni rá.
Telepítéskor F6 és kijeleöltem az ACPI=OFF opciót ami segítségével el is indul a telepítés.
Ha nem választom ki ezt az opciót akkor el sem indul.
Mint ahogy a régi XP telepítőm se mert nem látja a meghajtót benne.
...
Miután végzett a telpítéssel az ACPI=OFF opcióval akkor kiírja, hogy újraindul a gép és vegyem ki a telepítő CD-t.
És itt jön a hidegzuhany!!!
Nem indul a rendszer.
Azután hogy már telepítettem mindent.
Csak a kurzor villog.
Ha kikapcsolom és indítom ismét akkor a Grub még bejön és kiválasztok, hogy rendes módban indítom a linuxot, de csak a kurzor villogás megy.Ha valakinek van valami tapasztalata és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném.
Elsősorban szeretnék a Linuxnál maradni!
Sejtéseim szerint a Windows 7 biztos csont nélkül felmenne...Nem olvastam végig a topic-ot...
Elnézést érte, ha volt már téma.Üdv.:Zsolt
-
Na fejlemények.
Utánanéztem (le kellett szedni a kártyáról a matricát) a tuneren 8533-as (vagy 8933, vagy 8331) szám van, kissé leszakadt a cetli, ami rajta volt.
Ez Tvision vagy Tena tunert jelet valószínúleg, tehát 58,59, 60,61-es típusok közül valamelyik. Végigpróbáltam.
Tök mindegy, mit adok meg neki, azt mondja a dmesg, hogy nincs hangeszköz, az lspci szerint pedig ott van a Brooktree audio controller.Egy fórumon olvastam, hogy az "audio device absent" üzenet nem jelent semmit; viszont akkor most...?
Kubuntum van, annak a mixerében csak Line in és mikrofonbemenetet tudok választani; alsamixerben szintén. Egyiken sem szól.
Ennek a kártyának a hangkimenete meg a CD bemenetre köthető az alaplapon/hangkártyán.
Lehet, hogy ez a gond?Valaki megerősíthetné, hogy ez vagy nem, mert nincs itthon egy nyamvadt tüskesorom, hogy kikössem a kártya kimenetét a hangkártya line injére...
-
Kérdeztem már a Linux topicban is, de hátha itt tudja valaki...
Nagy kérdés. Valakinek sikerült-e már beüzemelnie Leadtek WinFast TV2000 XP RM TV tunert Linuxon? A Bt878 -as verzióról van szó, (a későbbi XP Expert-ek már CX88xx -el készültek). Az RM ugyanaz, mint a sima 2000 XP, csak az FM tunere van letiltva.
Nekem most lett egy ilyenem, és bár a bttv megtalálja, a dmesg szerint nincs audio eszköz a kártyán :
[ 28.794963] bttv0: audio absent, no audio device found!
[ 28.802330] tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (bt878 #0 [sw])Többféle tunerrel kipróbáltam, a default 5-össel képet sem ad, card=34, tuner=38 esetén van kép, de Tvtime-al nem lehet csatornát váltani, (viszont mplayerrrel ha megadom neki a frekit, akkor a kívánt frekiről jön az adás...
)
Hang meg sehogyan sincs.
Korábban láttam a kártyát XP alatt működni, szóval hardverileg teljesen jó.
Ha valakinek van tapasztalata, annak örülnék ha meg tudná osztani
Köszi!(Ja igen, 10.04-es Ubiról van szó, de megnéztem 9.10 livecd alatt is, ugyanezt dobja a dmesg. Gúglizás folyamatosan, de sehol semmi, van, akinek csont nélkül ment, meg van, akinek nem ilyen kártyája van. Előtte volt működő tunerem, az is Bt878-as, Avermedia, azt cseréltem a Leadtekre.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#40553216 #33580 üzenetére
1. Most csak a magyar honlapját linkelted.
(Az se valami szép.
)
Írtak azóta a Puppy-hoz lehetséges témákat: [link]2. Hát igen, ezért is kicsit hulladék a Flash. Azért az elég zavaró, hogy old school gépeken már képtelenség végignézni egy árva youtube-os videót akadás nélkül, hiába előre pufferelt az egész.
(#33633) Kendek: tényleg, vajon miért épp a Silverlight-ra esett a PH!-sok választása?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Esetleg lenne valaki erre tudna erre válaszolni?
-
Nagytalp
senior tag
HDMI villogásra van ötlete valakinek?
-
válasz
Laybee #33618 üzenetére
De, gondolom működik NV-vel is. Mondjuk szerintem nálam nem is megy mégsem. A Stage Video-s cucc ugyan működik, kiírja, hogy true, de a sebességben változást nem tapasztalok, és a video infónál meg undefined video rendereringet ír, szintén semmi változást.
(#33619) kovaax: Nyílt meghajtóval biztos nem, szerintem.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Egy régi ubuntus gondom,hogy nem tudom a prohardver tv nézni tudom,hogy a silverlight kavar be.Eszt kilehet valahogy ubuntu alatt váltani?Vagy még nincsen megoldás erre a gondra.
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Még mindig ugyan azzal a problémával küszködök. Windows xp-től kezdve vista-n át wint 7-ig mindegyik rendszeren megy a processzor hűtő ventillátor, de ubuntuból már kipróbáltam 3 fajtát is, egyikkel sem működik! Nagyon ritkán ha windowsba belépek majd újraindítom a gépet majd ubuntut indítok akkor megy a fan is, de maxon. Próbáltam már beírni azt a pár soros parancsot is a grub-ba de semmi sem történt. Elszúrtam rá három napot, meg egy cd-t meg egy dvd-t remélve, hogy ha nem windows alól telepítem jó lesz, de már a telepítő alatt sem megy a fan így vagy "kézzel" hűtöm, vagy kikapcsol a gép még a telepítés befejezése előtt.Kérem ha valaki tud bármilyen megoldást erre a ventillátor problémára, akkor az feltétlen írjon, mert jövő hét hétfőre már kellene a laptop ubuntuval, de így használhatatlan! Esetleg bármilyen más linux, is szóba jöhet, csak tudjak a terminálba dolgozni meg opengl-t tudjak vele használni.
-
Nagytalp
senior tag
Segítséget kérek!
Ati HD3450 512M AGP kártyám van. HDMI-ről DVI-re kötve furcsa dolgokat produkál. Uborka Linux alatt a login után működik minden. Egészen addig amíg el nem indítok valamit. Amit felugrik egy ablak azonnal eltűnik a kép. Ugyanezt produkálja Win7 alatt is az ATI AGP hotfix telepítése után. XP-vel pedig folyamatosan villog a kijelző. Openszósz diverrel nem probáltam, ATI CCC van felrakva és D-SUB valamint DVI kimeneten nem produkálja ezt a hibát.
Ötlet?
-
válasz
ntomka #33607 üzenetére
Mikor beüzemeltem a hardveres gyorsítást, a hardveresen gyorsított videók teljes képernyőbe rakása után mikor lekicsinyítettem a képet, gyakran fekete maradt minden, csak az egér látszódott. De ha jól tudom Te nem is próbáltad, nem is használod, ezért jó, hogy nem találkoztál vele.
Viszont ezt a PPA-t érdemes kipróbálni, nagyon jó. -
Találtam ezt a frankó PPA-t. Akinek AMD GPU-ja van, mindenképp vegye fel és telepítse mellé a legújabb xvba-video-t is. Ami VLC-t ez a tároló telepít, azzal nálam a Zakate E350-es APU-n elmegy minden 1080p-s videó, még az is jobb ami nem támogatott hardveres gyorsításilag. Sokkal frankóbb mint az mplayer, nincs teljes képernyő utáni fekete képernyő bug meg ilyesmi, teljesen jól megy.
-
válasz
Laybee #33603 üzenetére
Hát, a teóriádat könnyedén ellenőrizheted úgy, hogy csökkentett módban elindulva az Adminisztráció -> Bejelentkező képernyőnél beállítod az automatikus bejelentkezést.
Ha elállnál az új plymouth témától, hogy ezáltal minden úgy működjön mint régen, akkor egyszerűen csináld vissza az egészet. -
Laybee
őstag
Sziasztok! Egy laptopra feltettem egy napfelkeltés plymouth-ot. Automatara tettem a felbontást, működik is a splash, csak a boot folyamán parancsor jelenik meg és csak recovery, csökkentett módban van asztal. Hogy tudnám elindítani az asztalt mint régen?
A saját gépemen simán megy ez a dolog csak ott nincs login, itt meg van, gondolom ez a baj. Köszi a választ előre is. -
válasz
paramedic #33601 üzenetére
Csak ha van időd és kedved kipróbálni, tesztelni, esetlegesen javítani ami nem megy. Egy laikus számára szerencsésebb lehet az LTS verziók használata. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy újabb hardverek használatakor elkerülhetetlen az újabb kiadásokra való frissítés. Most nagyon újabb funkciók nem kerültek bele a Maverickbe a Lucidhoz képest (átlagos szemmel), ez inkább majd a Natty-ról lesz elmondható.
-
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest