- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
paramedic #36543 üzenetére
en linux mint-tel meg ubuntu 11.04-gyel szivtam folyton, ha hazaertem megint megy vissza 10.04, de ha ram is ez var, akkor hagyom megint a p.csaba, nem ertem miert bagzik ennyit
aztan lehet nalad a geppel nem oke valami, windows alatt is vacakol? vagy csak linux van fent?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
paramedic #33601 üzenetére
Csak ha van időd és kedved kipróbálni, tesztelni, esetlegesen javítani ami nem megy. Egy laikus számára szerencsésebb lehet az LTS verziók használata. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy újabb hardverek használatakor elkerülhetetlen az újabb kiadásokra való frissítés. Most nagyon újabb funkciók nem kerültek bele a Maverickbe a Lucidhoz képest (átlagos szemmel), ez inkább majd a Natty-ról lesz elmondható.
-
válasz
paramedic #33598 üzenetére
Ez egy értelmetlen kérdés, több mindentől függ. Sok értelme nem lenne, ha beírnák nyolcan, hogy igen, nem, igen, igen, nem, nem.... Vagy amelyikre többen szavaznak, aszerint cselekszel?
Magam részéről saját használatkor mindenképp cserélném, ha másnak telepítem és karbantartom, akkor semmiképpen sem.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...