Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hoffman_
üzenetére
Hmm, mikor egyszer nem állítottam be swapot, a telepítő külön kérte. Szóval szerintem nem is lehet swap nélkül felrakni. Nekem korábban azt mondták, akkora swapot csináljunk, amennyi ram van a gépben, de ezt ignoráltam, és mindig 1G-t csináltam, de eddig még minden futott progim elfért a ramban, nem fordult elő swap használat, azt hiszem, még 384Mb ram mellett sem.
Szerk Swap megadása:
Csinálsz egy partíciót, és a fájlrendszernek swap-ot állítasz be. Kicsit furcsa megoldás a többi partíció csatolása mellett szerintem.
-
Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest