Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Köszönöm
De azért még belekérdezek
3 partícióm van most, XP telepítővel csináltam őket az imént. Egy XP(17G), épp most megy fel, egy üres az Ubuntunak(17G), és egy 40-es raktár a filmeknek. Ezeken felül akkor kellene még egy, vagy azt le tudom csípni telepítésnél az Ubuntu 17G-jéből? Csak az XP van formázva, tehát a többivel még tudok játszani, lecsípni különösebb gond nélkül elvileg. Sok buta kérdés tudom,nem nagyon megy be a fejembe a dolog.
Aktív témák
Aktív témák
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- Jogász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért még belekérdezek
3 partícióm van most, XP telepítővel csináltam őket az imént. Egy XP(17G), épp most megy fel, egy üres az Ubuntunak(17G), és egy 40-es raktár a filmeknek. Ezeken felül akkor kellene még egy, vagy azt le tudom csípni telepítésnél az Ubuntu 17G-jéből? Csak az XP van formázva, tehát a többivel még tudok játszani, lecsípni különösebb gond nélkül elvileg. Sok buta kérdés tudom,nem nagyon megy be a fejembe a dolog.