Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
mrcrnl
tag
Üdv!
Volna egy nagy gondom. Netbookra telepítettem Ubuntu Netbook Edition 10.10-et, az összes frissítés fenn van, de borzasztóan lassú. Bekapcsolás után kb 3 perc eltelik, mire használni tudom a gépet. Többnyire csak 3 szoftvert használok: Firefox (3.6.13), Skype (valami kicsi verziószámú béta a szoftverközpontból), valamint Teamviewer (legfrissebb a gyártótól). Nem lehet felgyorsítani valahogy az Ubuntut? Pl a rendszermemóriába feltölteni és ott tartani valamilyen fontos összetevőket, hogy ne kelljen mindig lemezről olvasni.
Hardver: Atom N270, 1GB DDR2/800MHz. Az internet sebességgel nincs gond, mert letöltésnél átlag 630-650 kB/s a sebesség (elvileg 5Mb/s a netem). Böngészésnél is többet kell várni egy-egy oldal betöltésére, de egy 700MB-is ISO tizen-néhány perc alatt lenn van.
Tegnap a frissítés kezelő 58MB adatot szedett le kb 2 perc alatt, amit utána közel fél óra alatt telepített fel. Ez szerintem baromi sok. A rendszerbe nincs belebuherálva.
Fórumokat böngészgettem, de csak olyan leírást találtam, ahol a boot során betöltődő szoftvereket lehet ritkítani (a nyomtatási sort és a levelező klienst kilőttem, nincs érzékelhető változás).
Van valami ötletetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs