Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Na fejlemények.
Utánanéztem (le kellett szedni a kártyáról a matricát) a tuneren 8533-as (vagy 8933, vagy 8331) szám van, kissé leszakadt a cetli, ami rajta volt.
Ez Tvision vagy Tena tunert jelet valószínúleg, tehát 58,59, 60,61-es típusok közül valamelyik. Végigpróbáltam.
Tök mindegy, mit adok meg neki, azt mondja a dmesg, hogy nincs hangeszköz, az lspci szerint pedig ott van a Brooktree audio controller.Egy fórumon olvastam, hogy az "audio device absent" üzenet nem jelent semmit; viszont akkor most...?
Kubuntum van, annak a mixerében csak Line in és mikrofonbemenetet tudok választani; alsamixerben szintén. Egyiken sem szól.
Ennek a kártyának a hangkimenete meg a CD bemenetre köthető az alaplapon/hangkártyán.
Lehet, hogy ez a gond?Valaki megerősíthetné, hogy ez vagy nem, mert nincs itthon egy nyamvadt tüskesorom, hogy kikössem a kártya kimenetét a hangkártya line injére...
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest