- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
v.attis
őstag
De! Hidd el, hogy normális! 14 éve windózt használok, úgyhogy fingom sincs mit és hogyan kell jól és egyszerüen csinálni! Néhány hónapja ismerkedem a linux-al, de néha hetekíg nem volt időm be sem kapcsolni. Most a 9.10-el akarom élesben nyomni először, de mostmár mindegy is, mert nem marad meg az ntfs partícióm.
Nálam rohadtul nem úgy néz ki az fstab, mint amit belinkeltél, úgyhogy nem tudok mit kezdeni vele, érted...!
Ext4 automatikusan be lesz mountolva? Vagy annak is fstabot kell buherálnom?
-
stopperos
senior tag
Én ezt használom ha mountolni akarok valami.
Mount Manager az nem elég felhasználóbarát...
-
v.attis
őstag
válasz
Major Major #18093 üzenetére
Automatikusan bemountolja a meghajtókat. Én arra használtam, hogy alapból beolvasott ntfs partíciómat megmutassam neki. Tehát úgy indult el a rendszer, hogy az már működött is.
Terminalból ez jött ki:attila@attila-laptop:~$ mountmanager
4 records in /etc/fstab were detected.
[G] DBus interface was created
[G] All devices were recieved
[I] Storage device was detected: "/dev/sda4"
[I] Storage device was detected: "/dev/sda3"
[I] Storage device was detected: "/dev/sda6"
[I] Storage device was detected: "/dev/sda5"
[I] Storage device was detected: "/dev/sda2"
[I] Storage device was detected: "/dev/sda1"
[I] Storage device was detected: "/dev/sr0"
[I] Storage device was detected: "/dev/sda"
[G] Parsing of "/usr/share/mountmanager/options/common.xml" was successful
[G] Parsing of "/usr/share/mountmanager/options/iso9660.xml" was successful
[G] Parsing of "/usr/share/mountmanager/options/udf.xml" was successful
[G] Parsing of "/usr/share/mountmanager/options/ntfs-3g.xml" was successful
Szegmens hiba
attila@attila-laptop:~$Lenne itt még kérdés: Ha kijön a végleges 9.10-es akkor a jelenlegi adatpartíciómat ext4-re akarom formázni és visszamásolni rá a jelenlegi könyvtárakat mindenestül. Jelenleg ez az ntfs partíció "Privát" névre hallgat. Hogyan is kell ezt majd megjátszani, hogy ez is állandóan rendelkezésemre álljon és a neve lehetőleg ne változzon? Gondolom /privát lesz majd, de hova kell csatolni? Ebbe még nem ástam bele magam.
-
Lenry
félisten
válasz
Major Major #18093 üzenetére
egyszerűen kilépkedtem mindenből és újraindítottam.
300kByte hiányzott a letöltésből. most végzett a frissítéssel.eddig tetszik, de az aMSN-t újra össze kell lapátolnom, mert csomó depjét törölte a frissítő
-
hBd
csendes tag
válasz
cellpeti #18090 üzenetére
cellepeti: probald meg az eclipse+cdt c programozashoz, ha project based program kell, ha meg csak egyszeru 1 fajlos programocskat akarsz akkor a geany,gedit,vim tokeletesen megfelel!!
szebbet kihozni meg temakkal lehet, van erre specko oldal is, www.gnome-looks.org.
bongeszo meg sokfele van, van GTK-s, meg QT-s is par darab. FF pedig a legjobb sztem, de probalkozhatsz masssal is. (Google, mindenre tudja a valszt...) -
Major Major
senior tag
killall nautilus után mi történik? (utána indítsd újra alt+f2, nautilus párossal)míg nem kezdett el telepíteni, elvileg nem lehet gond akár egy újraindításból sem, ha minden igaz letölteni is csak onnantól fog, ahol megszakadt
(#18092) v.attis
mi ez a mount manager? terminálból indítva mit mond?(#18090) cellpeti
a megjelenés beállításai között elég széles skálán tudod a kinézetet módosítani
programozásra ajánlom a geany nevű progit, nekem tetszett, de én amatőr szinten nyomom
virtualbox elég jó
msn protokollt ismeri a pidgin, ami alapból fent van. vagy tedd fel az emesene-t, az kinézetre jobban hasonlít -
v.attis
őstag
Előzőleg a sima Ubira rányomtam a KDE-t és ment a mount manager. Most valamelyik nap azt ledúrtam, formatáltam és visszatettem egy szép új, tiszta Ubit. Most nem megy. Miért? Rákattintok és nem törénik semmi.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Feltettem az Ubuntu 9.4-et,de ez a randa narancs sárga asztalom van. Ahogy lestem a neten,lehet sokkal szebbet kihozni belőle.
Tudnátok segíteni ebben? Illetve valami más böngésző nincs,mert az FF nem igazán jön be.Illetve szeretnék beledobni egy Dock-ot is.
Még lenne olyan kérdésem,hogy C-ben szeretnék programozni,milyen progi van rá?
Virtuális gépet is szeretnék,ha lehet,de olyat,amiben ki tudom tenni a dolgokat teljes képernyőre.
A végén még annyi,hogy valamiféle MSNes progi? -
Lenry
félisten
válasz
Major Major #18087 üzenetére
köszi, már települ is.
egyébként a már esetlegesen letöltött daily image-t nem lehet valahogy bevonni a telepítésbe, hogy ne kelljen mindent újra letölteni?
-
Lenry
félisten
hogy a legegyszerűbb 9.10-re frissíteni 9.04-ről?
(mostmár az RC úgysem fog változni, és nincs kedvem kivárni a holnaputánt) -
Kérdésem van...
Van egy Lenovo T400-as a birtokomban, meg van hozzá egy 22-es külső lcd monitor. Jelenleg mirrorban mennek, de én azt szeretném, hogy a külső monitor extended desktop legyen. Ki csinált már ilyet? Fontosabb kérdés: hogyan?
-
Lenry
félisten
válasz
cellpeti #18079 üzenetére
nézd meg, hogy jól jött-e le a CD kép.
számoltass CRC-t a CD-képen (totalcommander pl tud - kijelölöd az ISO-t Fájl->SFV ellenőrzés vagy valami ilyesmi, MD5-ben)
létrejön egy fájl, megnyitod nézőkével vagy jegyzettömbbel, lesz benne egy hosszú karaktersorozat
elvileg ezek közül kell az egyiket tartalmaznia (értelemszerűen azt, amelyiket letöltötted):
3b5e9861910463374bb0d4ba9025bbb1 *ubuntu-9.04-alternate-amd64.iso
c564ae16dffb51a922aef74a07250473 *ubuntu-9.04-alternate-i386.iso
cace6ea9dde8dc158174e345aabe3fae *ubuntu-9.04-desktop-amd64.iso
66fa77789c7b8ff63130e5d5a272d67b *ubuntu-9.04-desktop-i386.iso
8f921e001aebc3e98e8e8e7d29ee1dd4 *ubuntu-9.04-netbook-remix-i386.img
78cf52114804f80576b0bfc8f5984339 *ubuntu-9.04-server-amd64.iso
20480057590ff8b80ad9094f40698030 *ubuntu-9.04-server-i386.isoha nem ugyanez a karaktersorozat, akkor hibásan töltődött le a lemez, töltsd le újra
-
PuMbA
titán
Nagyon király lett a 9.10.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. A tegnapi daily-live-ot tettem fel (ami a végleges az elmúlt verziókat nézve) és hibátlanul megy minden,kivéve a a flash (akadnak a HD videók). A vinyóm is halkabb ext4-gyel,mint Win7 alatt az NTFS (ha teker a vinyó akkor sincs hangja) + a hangminőség is jobb a Win-hez képest.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cellpeti #18075 üzenetére
A béta4-el jártam így, bár az írás hibátlannak látszik, nem lehetett elindítani a lemezről semmit, valamint bár a telepített ubi felismerte, hogy friss csomagok vannak a lemezen, frissíteni nem tudtam róla, hibaüzit adott.
Sima CD-re írtam, ha minden igaz, akkor win alatt az ingyenes cdburnerXP-vel. Mondjuk azóta nem próbáltam. -
cellpeti
nagyúr
üdv!
Letöltöttem és kiírtam egy CDRW-re az Ubuntu 9.04-et!
Bebootol szépen a CDről,csak egyszerűen nem lehet vele semmit se csinálni,mert nem.
Csak a "bootolás az elsődleges merevlemezről" vagy valami ilyesmit ír ki.
Mit rontottam el? Tudna valaki segíteni? -
floatr
veterán
Nem csodálkoznék ha valami véletlen folytán ebazták volna az aktuális daily lemezt, és be akar léptetni. A tanulsága a dolognak az, hogy újraírhatóra kell pakolni, és inkább egy milestone vátozatot érdemes laikusként előszedni. Bár nagyon laikusként leginkább egy véglegesnek szánt változatot minimum egy héttel a kiadás után.
-
whiz
aktív tag
Sziasztok, rohadtul idegesítő problémám lenne...
Letöltöttem innen egy Ubuntu Live 9.10 DVD-t, kiírtam, örültem nagyon, hogy húdejó. Boot, meglepetés felhasználónevet és jelszót kér, wtf. Logikus próbálkozások hada (user: root, ubuntu, pw: detto), nem nyert. Keressünk. Fórumokon azt találtam, hogy a live cd usere elvileg tényleg ubuntu, és nincs jelszó. Csakhogy ez nekem nem működik.
Tud valaki segíteni, hogy ennek a változatnak mi a jelszava, vagy hogy tudnám használatba venni? -
v.attis
őstag
Mégvalami:
Sokan ajánlották videoszerkesztésre az Avidemux-ot. Nos ez nem igazán akar rendesen működni.
Nem tudom teljes képernyőn használni. Össze vissza ugrál, mintha nem férne ki a magassága a képernyőn, ezért minden kattintásra feljebb , aztán lejjeb ugrik néhány sort. Széles képernyőm van a laptopon, ez lehet a baja? -
Major Major
senior tag
ácsi, ácsi. attól, hogy root jelszót adtál meg, a lenry felhasználó jogai nem csökkentek. ehhez a sudoers fájlt kell szerkeszteni, meg eltávolítani a megfelelő csoportokból
ez viszont nem túl elegáns megoldás szerintem, jobb lenne ha csinálnál külön ssh usert és/vagy csoportot, kizárva lenryt. ha nem csinálsz külön usert, akkor egyszerűen add hozzá a rootot az ssh csoporthoz, és akkor csak ő fog tudni bejelentkezni.
támpont -
v.attis
őstag
válasz
body007 #18059 üzenetére
Főleg a hosszú "ő" és "ű" helyett egy üres kockát.
Egyébként szerintem is az okozza a hibát.
Az opera oldaláról szedtem le még régebben egy .deb telepítőt és azzal tettem fel.
Most arra használom csak az Ubuntut, hogy ismerkedjek vele, ezért van néhány reinstall a hátam mögött. Előző alkalommal is ezt a fájlt használtam, és akkor nem volt gond, csak akkor fent volt a kde is, most meg nincs. -
v.attis
őstag
A 9.10-essel váltuk Ubuntura win7-ről, de nem szivesen válnék meg kedvenc Opera böngészőmtől. Fel is tettem a jelenleg ismerkedésre használt 9.04-esre, de a hosszú magyar ékezetes betűkkel baj van. Nem jeleníti meg, csak valami kockák vannak helyette.
Hogyan javíthatnám ezt ki? -
Lenry
félisten
ez viszont új kérdést dobott fel:
Ubuntun ugye nincs külön root felhasználó, hanem vagyok én, aki rootjoggal is rendelkezem a sudo által.meg lehet változtatni külön ezt a rendszergazdai jelszót?
nincs kedvem egy hosszú és bonyolult jelszót pötyögni, akárhányszor csak be akarom kapcsolni ezt a gépet, de azért jó lenne, hanem a root jelszó lenne a gyenge láncszemszóval most ugye vagyok én, aki ugyanazzal a jelszóval jelentkezik be, és kér root-jogot. ez ténylegesen ugyanaz a jelszó, vagy meg lehet őket külön is változtatni?
mert néztem a felhasználókat és ott van egy root nevű felhasználó, aki most még jobban összezavart.
remélem érthető a problémám... elég kusza lett ez a hsz.
-
-
Sikerült felhegeszem raid tömbre a 9.10 RCt
Igaz nem a legszebb módon - egy 1 gigás pendrive lett a /boot - de legalább megy. Kicsit lassan indul, de miután betöltötte a kernelt (kb. 10 mp.) hasít mint szél.
Így kaptam egy plusz biztonsági szintet, mert a drive a lakáskulcsomon van, ha nem vagyok otthon nem lehet elindítani a gépet
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Mennyit bír egy ilyen pendrive (élettartam)? Ha véletlen kiesik (megsül, eltörik, megeszi a kutya, etc...) lehet valahogy pótolni, h a rendszer meg maradjon? Lehet róla biztonsági másolatot készíteni (valami clone esetleg)? -
Lenry
félisten
válasz
Major Major #18041 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek, regisztráltam DynDNS-en, mostmár csak ennek a hulladék routernek kellene elmagyarázni, hogy jó lenne, ha megnyitná a 22-es portot (vagy legalább hajlandó lenne betölteni a saját setup weboldalát
)
-
Obi-1
őstag
válasz
Major Major #18036 üzenetére
Amikor én használtam wubi 7.04-et, akkor még a frissítés sem működött, csak friss 7.10 wubi install volt lehetséges. Most már lehet alóla frissíteni?
-
törölt tag
válasz
floatr #18043 üzenetére
még csak nem is aznap szokott jönni a végleges frissítés, mert áltlaában akkor jól leterheltek a szerverek, hanem 2-3 nappal előtte, tehát már aki 9.10-et használ, az a véglegest használja elvileg (nekem például már 1-2 napja nem jött olyan jellegű frissítés, csak ilyen mozilla meg chromium daily).
-
floatr
veterán
válasz
Speeedfire #18042 üzenetére
Szvsz, a daily image-ről vagy épp az RC-ről felrakva sem tévedsz már nagyot, mert a nagy napon megkapod az aktuális rendszert automatikus frissítés formájában
-
Speeedfire
félisten
válasz
Major Major #18036 üzenetére
akkor megvárom a 3 napot és majd a 9.10-et rakom fel egyből
-
Lenry
félisten
válasz
Major Major #18038 üzenetére
és majd mi alapján találja meg a két gép egymást? IP? vagy regisztrálni kell valahol valamit?
az egyetemen használtunk SSH-t otthonról, de ott a linux.cab.u-szeged.hu-ra kellett csatlakozni -
Major Major
senior tag
az ubuntun az openssh-server, a debianon az openssh-client csomagnak kell fent lennie
alapból a 22-es portot kell a routeren megnyitni a gép felé, de ezt meg tudod változtatni a config fileban
kellően hosszú és erős root jelszó mellett én azt csinálom, hogy csak akkor megy az ssh szerver, ha tudom, hogy szükségem lesz rá, esetleg ezt parancsikonnal meg tudod oldani szüleid gépén. persze vannak egyéb, mindenféle hitelesítős-ujjlenyomatos eljárások, de ezekben nem tudok segíteni -
floatr
veterán
válasz
Speeedfire #18035 üzenetére
Akkor már szerintem egy virtualbox alá pakold inkább. Eddig a wubiról csak problémákat hallottam. A kollégám a fejlesztőjével volt napi szintű support kapcsolatban, aztán egyszer megunta, és külön partiba rakta.
-
Major Major
senior tag
válasz
Speeedfire #18035 üzenetére
nem értek wubihoz, de annyit hozzátennék, hogy közvetlen frissítési út csak lts-ek között van, sima kiadásokat csak az egyel újabb verzióra lehet frissíteni, tehát 8.10-ből először mindenképpen 9.04 lesz
-
Lenry
félisten
lehetséges neten keresztül távolról bejelentkezni Ubuntura?
mit kell ehhez telepíteni / beállítani a két gépen?hogy pontos legyek: van egy gépem otthon, Debiannal, meg egy anyáméknál Ubuntuval.
az Ubuntus gépre szeretnék bejelentkezni esetenként akár rootként is, hogy pl a frissítéseket meg tudjam csinálni, vagy ha valami olyan baja van, akkor meg tudjam csinálni anélkül is, hogy haza kelljen mennem.plusz nehezítés(?): hogy az Ubis gép T-Home-os hálózat tagja, így router mögött van.
illetve milyen biztonsági dolgokat érdemes bevezetni, hogy azért ne tudja akárki átvenni a root-jogot a gép fölött? (a bonyolult root-jelszón kívül)
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #18032 üzenetére
bemész a szoftverforrások menübe (rendszer - adminisztráció - szoftverforrások), azon belül kiválasztod a frissítések menüpontot, és legalul be lehet álltani, hogy milyen upgrade-et engedjen, ezt kell neked semmilyenre állítani egyelőre. aztán majd vissza normálra, ha megjelent a 9.10.
-
Speeedfire
félisten
a notimra szeretném rárakni wubi-val az ubuntu 8.10-et
és állandóan kapcsolódni akar a netre és letölteni a 9.04-et, de én nem akarom letölteni
3 nap múlva itt a 9.10 majd arra akarom frissíteni
vki megtudná nekem mondani h hogyan tudom kiiktatni? -
n0_gAboR
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #18027 üzenetére
Unetbootin nevu progyval a letoltott LiveCD-ket fel tudod pakolni pendrivera, es onnan kiprobalni.
Szerintem probald ki mind az Ubuntu, mind a XUbuntu-t, es donts el melyik felel meg neked jobban. (Mindenkeppen a most megjeleno 9.10-et probald ki, beta vagy rc image-el) -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Kicsirics77 #18028 üzenetére
Köszi
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #18027 üzenetére
elfut mindkettő de szerintem az xubuntu gyorsabb lesz
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Szerintetek egy 2.4 Ghz Celeron, 512MB memóriás gépre Xubuntut, vagy inkább Ubuntut tegyek?
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni Tomcat konfigolásban?
Előre is köszi!
lakisoft -
Nkboy
senior tag
-
coqito
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van nekem, hogy a prescott Hyperthredinges p4 -es 3ghz -es processzoromon a HT nem indul be, windows 7 alatt tökéletesen megy, ubuntu 9.10 RC alatt meg nem, de 9.04 alatt sem működött. Mit kéne megpróbálnom hogy működőkepéssé tegyem, illetve találkozott már valaki ilyen gonddal?
Üdvözlettel: - CoQito-
-
válasz
body007 #18022 üzenetére
Feladom mára...
Kb. 15x próbáltam (15 féleképen) de a grub-ot nem tudja felírni.
Olvastam, h külön particióra kell rakni a /boot-ot (nem raid-re), de csak nem akar összejönni. Meg nem is értem, h müködne ha kihagyok 1 Gigát a tömbből a /boot-nak (még a raid bios-ban), a tömbre megy a rendszer, honnan tudja melyiknek az mbr-ében van a grub?
Még arra gondoltam, h utólag varázsolom rá de az se olyan egyszerű, mivel live alatt 0 raid kezelés van -
törölt tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
didros #18019 üzenetére
Én úgy jártam, hogyha egyszer be volt állítva a network managerben a kapcsolat, akkor onnan már mindegy volt, hogy mit állítottam, nem lett jó.
Majd viszek le egy cd-t, és live módban megpróbálom a 9.10-et, csak félek, hogy ha live módban megy is, a frissítés után megint jön a hiba, és akkor reinstall...
-
didros
senior tag
-
Megpróbáltam ma feltenni az RCt (alternate) Raid0 tömbre, sikertelenül. 2 vezérlővel próbáltam, alaplapi amd sb600 és Sil akármi kártyával. Mindkettő a grub2 telepítésénél elvérzett...
Pályafutásom alatt 1 raid rendszertr telepítettem, 8.04.3 server, igaz komolyabb kártyára, de arra csont nélkül felment.
Most az alternate vagy a koala vagy az alaplapom vagy a beszerzet "gagyi" kártya szívat? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kíváncsi leszek, hogy az új 9.10 képes lesz-e betárcsázni Tonlinehoz...
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ha jól néztem a dolgokat, keyring kezelés probléma adódott 9.04-en, ha az ember frissítéseket telepített.
-
Lenry
félisten
valóban nem írtam külön, de az első hszben linkeltem a hardvert, amin fut, ott le van írva
elvileg csak az a két screenlet fut, amit látsz is, a sysinfo, meg a naptár
most épp megint nincs, de már anyu is panaszkodott, hogy mi az, meg zavarja. újraindítok, hátha előjön (addig nem tudom eltüntetni, amíg nincs ott)
-
v.attis
őstag
Hogyan lehet az összes asztali ikon méretét beállítani? Olyan nagyok, mint egy 50 forintos...
-
válasz
#16820480 #18006 üzenetére
valamit valamiért
Pedig mintha olyasmit olvastam volna, h az intel cuccai is jobban mennek (támogatottak)itt is van:
Új intel videomeghajtó
Az új Intel videomeghajtó a korábban használt "EXA" gyorsítási módról "UXA"-ra váltott. Ennek köszönhetően jelentős teljesítményjavulás várható az Intel videokártyáknál a korábbi kiadáshoz képest.
Nagytalp:hát ha nem is nyugodtan de megpróbálhatod
Egy hét alatt úgyse sokat fog már változni
-
dbius
veterán
Eddig nem említetted, hogy CRT.
printscreenben igazad van
eszembe se jutott
Nem tudom mi okozhatja, nálam van conky meg screenlet is az asztalon, de ilyen hibát még nem tapasztaltam.
Esetleg a screenlet daemonban nézd meg, hogy nem fut-e olyan screenlet, ami nemkívánatos, vagy hibás.
-
Nagytalp
senior tag
Szerintetek mennyire nyugodtan merjek frissíteni RC-re?
-
Feltettem haver új gépére az (alternate) RCt - HD4830 van benne - zárt meghajtók engedélyezése (nem töltöttem semmit ATIéktól), compiz feltesz, videó lejátszás röcenésmentes...
igéretes...
-
törölt tag
válasz
v.attis #18002 üzenetére
layer, vagy magyarul réteg. az a lényeg, hogy ha a kép hátterét már összeolvasztotta a beillesztett elemmel, akkor nyilván csak fehéret tudsz radírozni, viszont ha két réteg van külön, és csak a felsőre (amit beillesztettél) érvényes a radír, akkor ott marad mögötte a háttér, ahogy te azt szeretnéd.
Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest