Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40075) Ringman


Ringman
nagyúr

Kásler beérte kevesebbel is, így egy szakorvosra húsz beteg jut majd

Így már összesen mintegy 12 ezer kórházi ágyat és csaknem 1300 intenzív ágyat állítanak készenlétbe a járvány jelenlegi szakaszában várhatóan megbetegedettek ellátására. Az utasítás kitér arra is, hogy ha nincs elég szakember a betegek ellátásra, erről azonnal tájékoztatni kell a területi irányító intézményen keresztül az Országos Kórházi Főigazgatóságot, hogy annak munkatársai intézkedjenek a szükséges átvezénylésekről.

Úgy tudjuk, hogy az illetékes kórházigazgató már jelezte is, hogy csak úgy tudják ellátni a Szent János centrumkórház Covid-osztályán és a Szent Margit kórházi telephelyen a koronavírusos betegeket, ha ehhez más intézményekből kapnak szakembert. Az orosházi, a siófoki, a nagyatádi, a pápai és a keszthelyi kórházak esetében ugyancsak felmerült, hogy súlyos betegek felvételére nem alkalmasak, de ha a normál covid osztályaikon valakinek súlyosra változik az állapota, akkor a kezelésük a továbbiakban ott történik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.