Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackV
őstag
"most az indiain verzional sem ertem, hogy 1-2 honapja az eu miert nem tiltott be minden repulest indiabol"
Most már azért más a szitu, van miben reménykedni, mindenhol beindultak/indulnak az oltások, reménykedhetünk, hogy jók lesznek. A brit meg vuhani idején csak a csupasz seggünk volt. Én is azt vallom, mint a házigazda, menjünk ki a fényre, nézzük meg, majd módosítunk ha szükséges. Viszont direkt importálni azt én sem értem miért kell, az átoltottság sem magas, mi olyan nagyon fontos dolog van ott Indiában, amit ne lehetne skype-on, vagy ha tényleg olyan fontos, akkor ott a 10 nap karantén..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest