- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Mint leendő C805 tulaj elsősorban azoktól kérdeznék (az irományom második felében nem csak tőlük) akiknek C805 van és hibát tapasztalnak. Nem annyira van kedvem és türelmem visszaolvasni szóval csak dióhéjban ha válaszolnátok az is elég lenne:
•amikor akadást tapasztaltok az állandóan akad vagy mondjuk egy filmen/sorozat részen belül 1-2 alkalommal?
•Csak Dolby Vision tartalomnál akad vagy tökmindegy van e DV?
•Csak a Netflixnél akad, vagy más streaming szolgáltatónál is?
•Van egy Series S konzolom és szoktam játszani heti néhány alkalommal. Játék közben is akad? Flickering tapasztalható e (nem tudom magyarul hogy nevezik ezt a jelenséget)
Valamint lenne néhány fontos kérdésem még, azoktól is akiknek nincsenek hibák. Lesz közte 1-2 hülye kérdés is előre szólok, de ez a tapasztalatlanságomból ered.
•Soha nem volt még 55 inches tvm. Egy ember megbirkózik vele vagy érdemesebb ketten kiszedni a dobozból és mozgatni? Hol foghatom meg a tv-t, mely részén? Ugyebár az Oledet ahogy hallottam nem ott fogod meg ahol egy led tvt. Ez ugyebár mini led. Ilyennel sem volt még dolgom. Úgy láttam baromi vékony a keret így elkerülhetetlen hogy a kijelzőhöz is hozzáérjen az ember gondolom.
Nem vagyok kicsi 186 centi vagyok és jó erőnlétben szóval a súlya nem lenne gond. A fogása talán annál inkább.•Ahogy nézegettem kijelzővel lefelé fordítva lehet felszerelni a talpat. Ilyenkor asztalra vagy a saját dobozára rárakhatom e a tvt ameddig felszerelem a talpat? Vagy mindenképp keressek valami puhább megoldást? Azért kérdem, mert a 43"os tvknél nem volt gond ebből (bár ugye kisebb súlyban vannak), meg már láttam is eladót, aki a tv dobozát lefektette és arra rakta rá a tvt miközben felszerelte a talpát.
•Nekem a Netflix mellett a Skyshowtime a kedvencem (tudom tudom érthetetlen, de nekem bejön).
Prémium csomagom van. Ott hogy muzsikál a TV? C655ön nagyon zajos volt a kép (már - már zavaró volt) és a 4K sem tűnt 4Knak, inkább egy feljavított 1080Pnek.Köszönöm akinek van türelme válaszolni, tudom hogy hosszú lett és sok a kérdés, de nagyon örülnék ha mindre választ kapnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest