Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Mint leendő C805 tulaj elsősorban azoktól kérdeznék (az irományom második felében nem csak tőlük) akiknek C805 van és hibát tapasztalnak. Nem annyira van kedvem és türelmem visszaolvasni szóval csak dióhéjban ha válaszolnátok az is elég lenne:
•amikor akadást tapasztaltok az állandóan akad vagy mondjuk egy filmen/sorozat részen belül 1-2 alkalommal?
•Csak Dolby Vision tartalomnál akad vagy tökmindegy van e DV?
•Csak a Netflixnél akad, vagy más streaming szolgáltatónál is?
•Van egy Series S konzolom és szoktam játszani heti néhány alkalommal. Játék közben is akad? Flickering tapasztalható e (nem tudom magyarul hogy nevezik ezt a jelenséget)
Valamint lenne néhány fontos kérdésem még, azoktól is akiknek nincsenek hibák. Lesz közte 1-2 hülye kérdés is előre szólok, de ez a tapasztalatlanságomból ered.
•Soha nem volt még 55 inches tvm. Egy ember megbirkózik vele vagy érdemesebb ketten kiszedni a dobozból és mozgatni? Hol foghatom meg a tv-t, mely részén? Ugyebár az Oledet ahogy hallottam nem ott fogod meg ahol egy led tvt. Ez ugyebár mini led. Ilyennel sem volt még dolgom. Úgy láttam baromi vékony a keret így elkerülhetetlen hogy a kijelzőhöz is hozzáérjen az ember gondolom.
Nem vagyok kicsi 186 centi vagyok és jó erőnlétben szóval a súlya nem lenne gond. A fogása talán annál inkább.•Ahogy nézegettem kijelzővel lefelé fordítva lehet felszerelni a talpat. Ilyenkor asztalra vagy a saját dobozára rárakhatom e a tvt ameddig felszerelem a talpat? Vagy mindenképp keressek valami puhább megoldást? Azért kérdem, mert a 43"os tvknél nem volt gond ebből (bár ugye kisebb súlyban vannak), meg már láttam is eladót, aki a tv dobozát lefektette és arra rakta rá a tvt miközben felszerelte a talpát.
•Nekem a Netflix mellett a Skyshowtime a kedvencem (tudom tudom érthetetlen, de nekem bejön).
Prémium csomagom van. Ott hogy muzsikál a TV? C655ön nagyon zajos volt a kép (már - már zavaró volt) és a 4K sem tűnt 4Knak, inkább egy feljavított 1080Pnek.Köszönöm akinek van türelme válaszolni, tudom hogy hosszú lett és sok a kérdés, de nagyon örülnék ha mindre választ kapnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor