- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
válasz
freeland0806 #35198 üzenetére
Koszi, akkor nem para
-
freeland0806
tag
válasz
bdominik98 #35194 üzenetére
Az ilyen. Amikor eltűnik felül a felirat akkor normalizálódik. Ez nem hiba több tévén is ilyen volt nekem
-
bdominik98
kezdő
[kép]
a c765 es netflix szulemenye megallitasnal amikor feldobja a fenyerot igy nez ki, tippek, hogy minek az oka ez? -
soldi3r
veterán
válasz
acampora99 #35192 üzenetére
Szerelheto dugvilla athuzas utan.
-
acampora99
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy C805-ös TV, amit a falra szeretnék rögzíteni, de a falban lévő, erre kialakított csőbe a "bumszli" tápkábel sehogy se megy be. Tudnátok ajánlani valami helytakarékosabb kábelt? Ehhez a TV-hez bármilyen tápkábel jó, vagy valami speciális kell hozzá?
Köszi! -
bnorci71
addikt
válasz
Detached #35173 üzenetére
nem vagyok guru sajna
én úgy csináltam, hogy Pc-n az egész meghajtó meg van osztva, jelszó van beállítva mert ez is feltétele a távoli belépésnek.
Utána a Kodiba nem az első 2 kép alapján hanem
-a 3. képtől az új hálózat hozzáadása
-Ip. cím alapján adom hozzá
-a felhasználó/jelszó megadása és ennyi - a megosztott mappa megadást itt kihagyomutána már tallózva tudom a könyvtárakat hozzáadni
esőre ez kicsit bonyolultabb de én a felületét sokkal jobban szeretem mint a Plex az csicsás meg minden, de cserébe tud olyan baromságokat, hogy nem lát komplett mappát mert nem úgy van elnevezve a sorozat ahogy gondolja de jártam már úgy hogy a Star Trek esetén másik sorozatot játszott leOrville helyet mondjuk a S.N.W.-t
-
Crogan
tag
Írtátok ezt a régió váltást de ilyet nem találok. A nyelvállítás oké, de régiót hogy lehet váltani? C655-öm van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35177 üzenetére
Korábban az egyik fórumrárs linkelte, hogy meg lehet oldani a Play store ikont. Én nem variáltam vele, mert nekem nagyjából annyiból áll az áruház használat, hogy TV vásárláskor felteszem, ami nekem kell és annyi.
Filmeket sem nagyon vásárolgatok onnan. Ha néha kell egy-egy app, azt meg telefonon keresztül felteszem TV -re.
Assistant -ot szintén nem használom, mert vannak otthon külön vezérlőim. Így nem tudom mi nem jó rajta. Vagyis...összességében biztosan nem oké ez az egész smart home integráció. Eleve kikapcsolás után elveszti a TV a kapcsolatot a Home -mal, bármit állítasz.
Ez mondjuk elég általános probléma, és jelen van Roku -n, meg egyebeken is. Nem is újdonság. Nem értem, hogy ezt legalább droidon miért nem tudják normálisan megoldani. De ez ugye megint nem a TCL sara.
Nem tudom erre gondolsz -e, vagy valami más probléma is van -e vele. Van egy-két OS, amin tök jól működik, ha éppen nincs régiós korlát.
-
-
turho
addikt
válasz
kokokka #35174 üzenetére
Na de ez se normális. (Sok átlagember nem tudja ám ezeket a dolgokat, illetve nem is kötik az orrára a lehetőségeket). Befejezetlen tv, épphogy elégséges meghajtó hardver, nulla support, hackelni kell jobbra-balra,.túrni a netet,.még saját honlap sincs, pláne nem download szekcióval. Egyedül a kijelző az, ami elég jó.
De összességében ez gáz.
Megvettem 2022-ben szép pénzért, de isteníteni nem tudom, fentiek fényében. Rossz értelemben vett kínai termék, a támogatás és a stabilitás kritikán aluli... -
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35174 üzenetére
C805 -nél kipróbáltam pár régiót, például a UK -t is, de egyáltalán nem talált új FW -t. Pedig van. Persze nem bánom, mert most minden rendben van, de kíváncsiságból én is elutaztam néhány országba.
Aztán lehet nála talál valamit, de úgy tűnik ez is elég random módon működik. Lehet van olyan, akinél működik, másnál meg semmi jelentősége.
-
ρσгτσ
addikt
Átláthatóbb hely annál nem nagyon lesz. Egyébként a Telegram csoportokban is lehet keresni, így át tudod nézni, hogy milyen FW -k jöttek ki, mi a legutolsó...stb.
Én úgy vagyok vele, ha van egy jól működő FW, és az újabb frissítések nem hoztak semmi számomra érdekes változást, akkor marad az, ami fent van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35168 üzenetére
Mert gyenge a szoftveres support.
Ha elégedett vagy a mostani FW -vel, akkor annyira nem lényeges frissíteni. Inkább akkor érdekes, ha valamilyen főverzió vagy felület frissítés van. Már ha az neked fontos.
Pl. voltak olyan készülékek, amik Android TV -n kezdték az életüket, és végül ott meg is ragadtak. Közben már volt rá Google TV is.
IMG -vel általában vissza lehet térni. Droid főverziót én még nem downgradeltem, de az egyik fórumrársnak az is visszament. Mondjuk az is ritka, ha egy droidos TV főverziót ugrik.
-
beach head
senior tag
ezek a telegramos img updatek mennyire élhetőek? egyebkent ezek stabil gyari fw-ek? mert akkor miert nem latja OTA-n is? Gondolom ha letöltöm es nem tetszik akkor lehet downgradelni ha megvan a mostani fw img-je is ugye?
-
Vater
csendes tag
Kedves mindenki
Egy TCL 55C728 tulajdonosa vagyok, system update legutoljára 2023-02-14 verzió lett frissítve, service update legutolsó verziója 2022.10.31. Próbáltam automata frissítést a tv-n, sajnos semmit nem szed le azt írja nincs frissebb semmiből, meg is lepődtm
Kérdésem: az őskáoszt megidéző számomra átláthatatlan TCL telegram csatornán kívül hol tudnám megnézni és letölteni, hogy milyen frissítések érkeztek a fenti tvhez? -
DroneZ^
őstag
Egy utolsó zavaró tényező van már csak, amit régen sikerült megoldani, de már nem emlékszem hogy:
Netflix beakad, nem tud csatlakozni az App a Netflix-hez. Sikertelen kapcsolódás, pedig van internet. Lehet régi az app, akkor szokta ezt csinálni, de sem törölni, sem frissíteni nem tudom. Nem találom hol lehet (fő beállítások/alkalmazásokban nem engedi törölni, mert gondolom fix gyári app)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35159 üzenetére
OTA -t is lehet, csak érdemes csinálni visszaállítást is. Minden problémát nem küszöböl ki, de néha hasznos lehet. Ha nem is minden OTA után, de felmerülő problémák esetében érdemes azzal is próbálkozni.
Feltéve, ha más nem oldja meg. Például egy 10 másodperces áramtalanítás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35156 üzenetére
OTA és IMG telepítés folyamata.
Ha nem volt IMG telepítés, akkor gondolom külön egyszer sem csináltál gyári visszaállítást? Az lehet használt volna.
De az is lehet, hogy amúgy is IMG telepítés lett volna a vége.
Telegram -on fent van a V592 OTA és IMG is. Utóbbival lenne érdemes próbálkozni a fenti leírás szerint.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DroneZ^ #35154 üzenetére
Telegram -on úgy látom V592 a legfrissebb, amiből van IMG. Azzal érdemes próbálkozni.
Szerk.:
De ugye az IMG frissítés folyamata más, mint az OTA -nak. Feljebb kérdeztem, hogy IMG -vel volt -e már dolgod.Amíg bekapcsol a TV, addig még van esély a felélesztésre. Mindegy, hogy bootloop, vagy leáll a logó után. Még ha nem is 100%, de esély van rá.
-
DroneZ^
őstag
Lehet hogy most ezek a témák már tárgytalanok mert ahogy eddig is: megfelelő lépésekkel akartam Local Updatelni USB-ről. Verify sikeres volt és mégis megszakadt az update.
A TV most el se indul már. TCL lógó 2 másodpercre felvillan majd azonnal leáll. Lehet ezzel valamit csinálni vagy kuka?
-
ferob
őstag
válasz
supercharley #35138 üzenetére
A leírásomban ott van a link (lényegében ez), és vannak az oldalon képek is bekeretezve lépésenként, hogy hol és mire kell kattintani, így ha legalább ezt a részét megcsinálod az említett dolgoknak, akkor el fog indulni automatikusan az alkalmazás.
Ha mást nem is állítasz be, akkor is ebben az esetben a tapasztalt eredmény az lesz, hogy újraindítás után, valamint minden bekapcsoláskor betölt a Google TV launcher home képernyője és utána elindul a Yodeck alkalmazás. -
pistabyte
tag
válasz
DroneZ^ #35148 üzenetére
Nekem sokat segített,hogy úgy mint a telóknál előhoztam a fejlesztői beállítások menüpontot, és ott a maximum háttérben futó folyamatokat lekorlátoztam 2-re.
Érezhetően gyorsabban betölti nálam így a plexet is,mert én csak azt használom.Fent van a YouTube sok ilyen videó-val. Android tv optimize,tweak,best settings stb...
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Sziasztok,
TCL C835-ösöm van. Most éppen V8-T615T03-LF1V614 firmware van rajta. Felteszem a V617-est nemsokára, hátha gyorsul kicsit bár erősen kétlem... Már vagy 12x biztosan updateltem és habár új funkcók kerültek a szoftverbe, gyorsulás sosem történt. Rettenetesen darabos, lassú, borzasztóan hosszú reakció ideje van a TV-nek (távirányítóval történő kezelés, programváltás stb). Gyakran volt olyan is, hogy azt hittem érzékelte a távirányító jelét és 3x nyomtam a gombra mire reagált a TV. Van valami trükk, hogy kicsit fel lehessen gyorsítani, vagy ez már így döglik?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
flash-
veterán
válasz
koppasz1986 #33852 üzenetére
Ezt a kodi dlna dolgot hogy kell pontosan megcsinalni?
-
arny14
tag
válasz
LLKobe #35142 üzenetére
Sziasztok!
Van egy 65C765-öm. Két dologra használom jelenleg. Foci és Filmek (netflix,max,disney stb..) Meg youtube de ott nem érdekel a képminőség annyira.
A felső kettőre tudtok tapasztalatok alapján beállításokat írni? Mit mire érdemes állítani, vagy legalább amit kötelező ki be kapcsolni.
A másik, hogy néhány modban azt veszem észre, hogy a focinézés közben a fű zöldje a fakó zöld és az élénk zöld között válatozik. Ez mitől lehet? -
forguet
senior tag
Sziasztok! TCL 75c805 tv. 4k-s mkv kiterjesztésű filmet néznék hálózaton keresztül számítógépről. A fájl 18 gb. A tv usb-c porton keresztül ethernet kábellel kapcsolódik a hálózathoz 1gbps sebességgel.
A problémám az, hogy kb 30 mp-enként felugrik egy hdr-10 jel a kép bal felső sarkában, és beakad a film egy mp-re. Ez sztetek orvosolható? Valami tv beállítási probléma lehet, hálózati vagy a fájlé? Köszi ha megosztotok gondolatokat. -
Cool Face
aktív tag
Most 449k egy 75C805 az Alzában. Ez mennyire számít “jó” vételnek? Érdemes lehet várni vagy olcsóbb nem igazán lesz?
-
nokia3650365
aktív tag
válasz
nokia3650365 #35108 üzenetére
Kiborít ez a sz*r
Visszaraktam a V594et img majd a V614 et, ota közben resetek újra stb. V614 google bejelentkezés után 2 opció letölti és telepíti az új szoftvert vagy csak letölti. Nyilván csak letöltöttem.
Utána mindent beállítok kikapcsolom az automatikus frissítést, majd az első újraindítás után felrakta a V617et -
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mi okozza a kép villogását? Csak PS5-nél jelentkezik. Tcl 75c845.
Videó:
https://share.icloud.com/photos/0bd7McQ3Sq3NKHyL2ReGhU65g -
Detached
csendes tag
55c805 A gyari mediaplayer minden allitgatas nelkul latja a pc-t es a mappakban a filmeket, es le is jatsza... ezt szertetnem beallitani Kodi-n is es ha lehet Plex-en is ha lehet... tud valaki leirast, vagy barmi segitseget ehhez? Eseteleg egy gyors leiras itt, nekem nem egyertelmu es kozel nem olyan egyszeru mint a gyari mp-er...
Koszonet
-
ferob
őstag
válasz
Bunda555 #35125 üzenetére
Semmi szükség egy plusz fizetős alkalmazásra, (ami fölött nincs kontroll és egy frissítés is bármikor problémát okozhat a működésében) mert a Yodeck kódja önmagában tartalmazza és kezelni tudja az automatikus indítást (BroadcastReceiver / BOOT_COMPLETED) csak meg kell neki adni a megfelelő engedélyt.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
nokia3650365 #35106 üzenetére
Van a vga ra más rádugva? Monitor pl?
-
bnorci71
addikt
válasz
Stealth #35091 üzenetére
Na tegnap este próbálkoztam
Plex tökéletes a lejátszás
VLC tökéletes a lejátszás
saját MP szintén tökéletes a lejátszás
Kodi hiába állítgatom nem jó van hogy csak 5perc után áll meg ,de pufferel.Ebből nekem nagyon az jön hogy nem a hálózat a gond.
Ja ment a torrent is a kiszolgálón, bár nem figyeltem mekkora a forgalom. -
Bunda555
tag
válasz
supercharley #35122 üzenetére
A tvQuickActions Pro appal is be tudod állítani, hogy bekapcsoláskor vagy alvó módból ébresztéskor a Yodeck automatikusan elinduljon. Kipróbáltam a Max-szal, simán azzal indul, ha beállítom. Semmi varázslat nem kell hozzá, csak kiválasztani az appot (vagy bármilyen tetszőleges műveletet).
-
berylaci
újonc
Sziasztok,vajon a fehéregyensúly minden képmódban ugyanaz vagy eltérnek egymástól?
-
ferob
őstag
válasz
supercharley #35118 üzenetére
Így, hogy kiderült, hogy a tévé egy digital signage céleszköz lenne, nem feltétlenül muszáj ADB-t használni és másik launchert telepíteni (de érdemes lehet a tesztek után számításba venni, mert úgy kevesebb erőforrást használna a tévé, így valószínűleg gyorsabb is lenne a betöltés a rendszer indításakor).
Továbbá TCL tévé esetében a Safety Guard alkalmazás szabályozza többek között az appok automatikus indítását, így abban is engedélyezni kell ezt a konkrét Yodeck alkalmazáshoz (de persze a későbbiekben bármilyen probléma esetén el lehet gondolkodni a Safety Guard alkalmazás teljes letiltásán is, sőt igazából egy marék másik alkalmazás tiltásán is, hogy gyorsabb lehessen céleszközként, de az alapvető kívánt működés a letiltások nélkül is megvalósítható).
Tehát a Yodeck automatikus indításához elég beállítanod a tévén az ebben a képekkel illusztrált leírásban említett dolgokat (a legutolsó kép a Yodeck szempontjából nem érdekes), majd újraindítani a tévét, így már egy fél percen belül automatikusan elindul az alkalmazás, ezt várd meg türelemmel.
Ha szeretnél egy teljesen fekete képernyőt, míg betölt az egész, akkor szükséges lesz a Projectivy, esetleg az órát fennhagyhatod a képernyőn, hogy addig is lehessen látni, hogy a rendszer fut, csak még nem indult el a Yodeck.A későbbiekben androidos eszközről, így egy telefonról is, körbejárva könnyebb lesz bármit menedzselni ADB-n keresztül, ezért ahhoz pl. ezt az egyszerű alkalmazást használhatod, ahol az adott tévé IP címét és az alapértelmezett 5555 portot beírva lehet csatlakozni.
A fentiek ADB-n keresztüli beállítása alább megtalálható.
- Gyári launcher letiltása (ha szükséges):pm disable-user --user 0 com.google.android.apps.tv.launcherx
pm disable-user --user 0 com.google.android.tungsten.setupwraith
Ezt követően a home gombot megnyomva ki lehet választani az előzőleg telepített Projectivy launchert alapértelmezettnek.
- Yodeck alkalmazás engedélyeinek lekérdezése:
dumpsys package com.yodeck.android | grep permission
- Yodeck automatikus indításához szükséges plusz engedély megadása:
appops set com.yodeck.android SYSTEM_ALERT_WINDOW allow
- TCL Safety Guard automatikus indítási engedély beállításainak közvetlen elérése:
am start -n com.tcl.guard/com.tcl.guard.permissionshield.manager.apppermission.AppPermissionActivity
- TCL Safety Guard letiltása (ha szükséges):
pm disable-user --user 0 com.tcl.guard
- ADB alól a Yodeck manuális indítása:
am start -n com.yodeck.android/com.example.yodeck_library.MainActivity
vagymonkey -p com.yodeck.android -c android.intent.category.LAUNCHER 1
- Bármelyik letiltott alkalmazás újra engedélyezhető az alábbi módon:
pm enable com.tcl.guard
pm enable com.google.android.apps.tv.launcherx
pm enable com.google.android.tungsten.setupwraith
-
freeland0806
tag
válasz
Cool Face #35119 üzenetére
Szia,
Tulajdonképpen két tábor van.
Akik azt mondják, hogy akad és akik azt mondják, hogy nem. Én az akadozósok táborát erősítem, ami csak játék képmóddal orvosolható, amihez külső eszköz (konzol, okosító pl) szükséges.
Viszont másoknak meg jók a tapasztalatai és dícsérik. Szóval igen lutri. Hogy lesz e javítás hozzá update formájában, lehet e egyáltalán így javítani ezt az egészet rejtély. Eddig nem úgy tűnik.Ebben az árkategóriában értelmes opció még a Hisense lehetett volna (U7NQ pl), de egyrészt nem akarnék úgy ajánlani tévét, hogy nincs tapasztalatom róla. Másrészt meg pont ebben a 75" méretben a Hisense tudtommal IPS-ADS, ami nem tudom téged mennyire zavarna, de tudni kell róla, hogy a VA paneltől nagyon eltér. Ez attól függ mik az igényeid, de mivel Oled is szóba jött aminek végtelen a kontrasztja és tökéletes a feketéje, így én úgy gondolom nem neked való, hacsak nem kulcsfontosságú a jó betekintési szög.
Ahogy írod is, hogy ha csak a képminőséget nézzük úgy jó vétel a C805. Azt tudom tanácsolni, hogy ha sürgős a vásárlás akkor nézd meg, aztán ha nem jó akkor visszaküldöd. Alternatíva ebben az árkategóriában a Hisense, de ha az nem jó a panel miatt, akkor sajnos mélyebben a zsebbe kell nyúlni vagy lejjebb menni kategóriában
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
75”-os méretben tervezem megvenni a 805-os típust, de ez az akadozás nagyon eltántorít. Mennyi típust érint? Lutri nagyon? Külső forrást használok, Apple TV és Xbox ha ez növelné az esélyemet az akadozás elkerülésére. 77-es B4 oledet néztem de az árkülönbség elég tetemes, annyit sajnálok rá. Eléggé emelkedtek az áruk a TCL tévéknek az elmúlt időszakban, de meg mindig messze a legjobb vételek egyike ha szigorúan csak képminőséget nézzük. Eleg tanácstalan vagyok, hogy mi legyen. Ha megrendelem és akad visszaküldöm, de után mi lenne helyette azt mar nem tudom.
-
LLKobe
veterán
válasz
supercharley #35115 üzenetére
Értem. Ha ennyire professzionális felhasználásra kell, nem lenne érdemes egy céleszközt belepattintani, ami könnyen gyorsan cserélhető is ha beszarna? Pl raspberry valamelyik változata, az olcsó is.
Nyilván te jobban tudod a azükségleteket, de én ipari felhasználásra nem biztos hogy egy mókolt hackelt google tv-t használnék.
-
supercharley
tag
válasz
LLKobe #35112 üzenetére
Az volna a cél, hogy a Yodeck nevű digital signage alkalmazás induljon el rajta a bekapcsolás után azonnal. Ilyen készülékek lesznek gyártóüzembe felszerelve a gépsorok végéhez, és mindenféle tájékoztató adatok lesznek rajtuk megjelenítve.
És hát jó volna, ha egy esetleges áramszünet után nem kellene végigjárni a TV-ket, és kézzel indítani rajtuk a Yodeck-et. -
ferob
őstag
válasz
supercharley #35111 üzenetére
Nem szükséges ennyire drasztikusan, mint az általad linkelt leírásban, ezért ha már sikeresen beállítottad bármilyen módon és tudsz ADB-n keresztül csatlakozni, akkor az alábbi két paranccsal le tudod tiltani a gyári launchert (ezt később könnyen vissza lehet fordítani), így a kívánt lesz az alapértelmezett a Home gomb megnyomása, majd a telepített launcher kiválasztása után.
adb shell pm disable-user --user 0 com.google.android.apps.tv.launcherx
adb shell pm disable-user --user 0 com.google.android.tungsten.setupwraith
-
LLKobe
veterán
válasz
supercharley #35111 üzenetére
Csak kíváncsiságból, ez mire kéne neked?
-
supercharley
tag
Sziasztok!
TCL TCL 98P745 készülékem van.
Azt szeretném elérni, hogy minden bekapcsoláskor ugyanaz az alkalmazás induljon el automatikusan. Sajnos nem találtam rá lehetőséget, de pl. a Projectivy Lanucher-ben van ilyen. Ezért feltettem azt, viszont azzal meg az a problémám, hogy csak addig marad alapértelmezett launcher, amíg a készülék be van kapcsolva, vagy csak gyorsindítással van újraindítva.
Van erre valamilyen megoldás, hogy véglegessé lehessen tenni egy launcher cserét?
Mondjuk az érdekelne, hogy valaki konkrétan csinált-e már ilyet sikresen?!
Ezt olvastam : [link] , de nem merem meglépni, nehogy probléma legyen, csak ha valaki azt mondja, hogy neki működött!
Vagy az automatikus alkalmazás indításra tud valaki megoldást? -
LLKobe
veterán
válasz
nokia3650365 #35108 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz
nokia3650365 #35106 üzenetére
Milyen vga?
-
nokia3650365
aktív tag
TCL C735 V614 volt fent, és automatikusan letöltötte a V617-et én meg feltelepítettem.
Az a problémám, hogy hdmi.pcn néha megszakad egy pillanatra a jel elsötétül majd újra visszajön a kép. Csináltam reset all shop resetet is, korábbi szoftver verziónál is volt ilyen, erre nincs valami megoldás, mert nincs korábbi img fileom hogy downgradelni tudjam a V614-re. -
DeadmaN89
csendes tag
válasz
bdominik98 #35098 üzenetére
Igen-igen pont a kommented felett írtam, hogy nekem is valami hasonló lehetett a 100 év magány sorozattal külső eszközön, majd nem tudtam reprodukálni másnap.
-
flash-
veterán
Ti is szenvedtetek már ota fw frissites utan?
Eloszor latszolag felmegy hiba nelkul. Reset shop meg reset all-t megcsinalom ahogy kell, ujraindul, appok ugyanugy megmaradtak beallitasokkal csak a tv-n kell ujra a dolgokat(kontraszt, szin stb). Kiprobalod, filmek mennek (bár dolby vision megint sotet 😌, de mar fel se bszod magad ez mar megszokott csak nem erted hogy fw elott meg miert javult meg)
megvagy ezekkel majd kikapcsolod a tvt es vissza es jon a meglepetes:ujra a telepitovel indul a tv de ezuttal nem megy rendesen, megadod a regiot, a fiokodat, aztan leall vagy google hibakat ir, aztan kezdi ujra..megint hiba aztan harnadjara eljut a google tv beallitasa hosszu toltokepernyoig aztan talan sikerul..
Ez miert van? -
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest