- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
Tegnap végre megjött a 75c765-t.
Első benyomás az hogy nagy... Második hogy hatalmas... 🤣
Szóval a fekete, a hdr anyagok alatt brutal szépek, és a színek is..
TV adások., ahány adás annyi féle képe van.. , a mozgás javitasokat kikapcsolom akkor iszonyat töredezett darabos a mozgás.. Így 2-2re húztam a vibralas és a folyamatos képet .. Nem tudom mi a pontos neve.. De még igazából most sem az amit szeretnék... a természetesebb mozgást hiányolom
Gyors mozdulatoknal pl..
A kontrasztal lehet játszani, majdnem hogy műoronként.. 🤣
menüje porgosebb mint a Philipsen volt... Tetszik, bár hajlamos lagolni.. És akkor a kép is elkezd lassulni..
Pixel hibat nem fedeztem fel rajta... Felhosodes nincs..
majd másfél h tesztelés után vettem észre a bal alsó sarokba kb 3-4 cm re van halvány bevilagitas... De fotózva a telo nagyon túl tolja.. Szóval nem érdemes a fotó alapján ítélkezni... Nagyon kell koncentrálni hogy észre vegye az ember.. Én már tudom hol mit kell és igy már látványosabb nekem.. De igazából nem vészes szerintem.
Blueray filmmel majd ma nézem meg.. És a mozgásra leszek kíváncsi...
FRISSÍTENI NEM MERTEM... 🤣 De lehet ha talál akkor rányomok.. 😉
HANG nem rosszabb mint bármelyik tv.. De nem is hasra vágós.
Viszont szebben szól a házimozi vele mint a Philipsel
Osszességeben egy pár óra alatt 100/85 re értékelem a tvt.. De még sokat kell állítani.. Az tuti..tv csatorna lista szerkesztés elég furan van megoldva.. De sokszor nem is lezs bolygatvaitt EGY kép a bevilagitasrol.. Amennyire lehet Megpróbáltam a telo kepszerkesztovel olyanná tenni a képet ami közel azonos a szemmel érzékelhető jelenségről, de azért valóságban még ettől is HALVÁNYABB azért a dolog..
HA valakinek van jó mozgás beállítási paramétere a természetesebb mozgásra azt szívesen veszem... 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Temu
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest