Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
válasz
freeland0806
üzenetére
A szamurájos sorozat 55c765-ön is király látványra is prémium előfizetéssel.
-
Padisah
tag
Régió: Magyarország.
-
Padisah
tag
Ma estefelé teljesen váratlanul jött egy gyári frissítés neten keresztül 55c805 tévére, a kernel verzió 2025. április 17-ei lett, firmware v509 lett.
-
Padisah
tag
55C765 tv-re kötöttem 2 TB-os seagate külső HDD-t, látja a rajta lévő mappákat, fájlokat, de nem játsza le őket. Ha indítom valamelyiket lefagy. NTFS a formázás rajta. 1 TB-os HDD-vel nincs baj. Ez lenne a felső határ? Más is tapasztalta ezt?
-
Padisah
tag
Tegnap este néztem meg 55c765-ön Netflixen a Kézipoggyász című filmet, ami állítólag 4k DV atmos, semmi akadást nem észleltem sehol. Tulajdonképpen tejesen gyári beállításokon van a tévé, ahogy dobozból kivettem, egyedül beszédhangot emeltem ki. Néztem Warcraftot, az is állítólag 4k DV, ott sem láttam semmit. Atlast is néztem, ott sem láttam semmit. Tévét gyorsindításon hagytam.
-
Padisah
tag
Tud a 805--ös vagy 765-ös tv 4 TB-os külső HDD-t írni-olvasni? Kell-e hozzá valami valami formázás vagy mindegy? Házi képek és videók lennének rajta.
Netlix prémiumon van, most néztem végig az Arcane sorozatot most nézem a Parazitát, nem vettem észre velük gondot. Azt nagyon sajnálom, hogy a D&D Betyárbecsület nincs magyar nyelven, de azzal sem vettem észre akadást.
Viszont most néztem a női kézi EB-t és gyakran van hang kimaradás ilyen pár tizedmásodpercre a 765-ön. Na ez idegesítő jelenség. Másnál? -
Padisah
tag
válasz
jesszjessz
üzenetére
805-ön és 765-ön is az utolsó forrást keresi, pl. t-comos smart boxot, ha nincs bekapcsolva, akkor várja, hogy bekapcsoljam.
-
Padisah
tag
válasz
Stealth
üzenetére
Azt hiszem Netflix prémium van, nem az alap az biztos, de nem vettem észre semmilyen akadást. Pixelhibát sem vettem észre, mondjuk nem is kerestem nagyítóval. Amikor a 805-öt megvettem, akkor egy héten keresztül minden nap fél óra - óra hosszan nézegettem 4k-s youtube videókat olyan szép a képe. Euronicsben vettem mindkettőt, hazavitel előtt kibontották, bekapcsolták, megnéztem működik, futólag nem láttam rajt pixelhibát és itthon sem. Az 55765 most 280 ezer volt, OLED-ből ilyen méret azt hiszem 400 felett kezdődik.Az 55c805-öt vettem 250 ezerért. Ennyi különbséget megért nekem. Gyors az operációs rendszere is. Korábban minix tévéokosítót használtam, ahhoz képest villám. Korábbi 32"-os LG full hd tévé után ámulat a képe.
-
Padisah
tag
-
Padisah
tag
Február végén vettem egy 55C805-öt. Alapvetően tévénézésre, youtubra, netflixre, házi videókra használom. T-com-os IP tv van állítólag full hd felbontással 50Hz-en. Semmi problémám nem volt a tévével. Most vettem egy 55C765-öt, a régi ment a gyerekeknek, ez maradt nálam, ugyanúgy semmi problémám vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi