- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
válasz
Grillo #33335 üzenetére
Alapjáraton ha hibátlan éppen a rendszer nálam, akkor hdmi1 en van a box és kapcsolom a tvt ( a boxot sose kapcsolom ki) és megkeresi a hdmi 1 nek a jelét és betölt oda ahol voltam. Ha appba azt, ha tvztem azt. Ha tvn néztem a saját appján valamit, akkor kikapcsolásnál ugye bezárja az appot és akkor home screen lesz.
Így működik, ha jó. De nálam is néha "elfelejti", hogy hdmi volt az utolsó bemenet és home screenre kapcsol vissza.jesszjessz:
Nálam össze vissza csinálja, hol emlékszik rá, hol nem mi is volt az utolsó bemenet. Szerintem ez fw be javíható, nem készülék hiba.
-
HateEternal
tag
válasz
jesszjessz #33331 üzenetére
765 nálam is ezt csinálja, talán majd egy frissítéssel orvosolják egyszer.... másnál is olvastam már ezt... nálam mondjuk nem minden bekapcsolásnál. néha 2-3 napig működik rendesen.
Grillo
Utolsó bementre gondol szerintem, hogy ne a google tv home screenje fogadja. -
HateEternal
tag
válasz
westcoastog #33305 üzenetére
Értem, csak tipp volt, mert nálam is mintha lett volna az elején valami hasonló.
-
HateEternal
tag
válasz
westcoastog #33301 üzenetére
Villódzás nem a dinamikus kontrasztól van? Esetleg autó fénybeálítástól? Ha jól dereng valami ilyesmi volt nálam is. De az egyik megoldotta a dolgot. c765.
-
HateEternal
tag
Köszike a válaszokat!
Tudom, hogy 30 napjuk van, de a vásárlástól neked is 30... Kicsit aggódom, hogy lepereg a 30 napom, aztán meg majd azt mondják valami nem stimmelt, de hát kicsúsztam..... 😃 Na de várunk tovább akkor. Köszikeee!!
-
HateEternal
tag
Ki hogy áll az 5 éves gari mizériával? Én lassan 2 hete regeltem be, de semmi. Még e-mailre se válaszoltak.
-
HateEternal
tag
Redditen olvastam most, hogy valakinek teljes fr után jobb lett, de azt írja, hogy azt olvasta aztán visszatérhet. De keresgélek még én is, olvasgatok.
[Hmm, lehet akkor ez ilyen és ezzel együtt kell élni? ]
Electrical-Art-1111•5h ago•
It’s a pretty stupid fix, but it seemed to work for me for now. But what I did was just factory reset the image settings. It seemed better and didn’t notice any big judder/stutters anymore. I’ve heard that it can go back to the juddering after some time, but resetting is an easy task so I don’t mind it. -
HateEternal
tag
Alzánál újra van 350-ért 65c765.
Aki esetleg vadászott rá a plusz gari miatt.
-
HateEternal
tag
-
HateEternal
tag
Sziasztok,
Az 5 éves promó gariról valaki kapott már visszaigazolást? Fura volt maga a regisztráció is, hogy csak annyit írt a végén köszi kb majd válaszolunk. -
HateEternal
tag
válasz
MEXX_85 #32947 üzenetére
765 szerintem elég sok emberhez futott be most BF után. Én is használom pár napja és szép képe van. Gyors is a saját rendszere szerintem. 855 höz képest kevesebb zóna, fényerő is csak 2400, 2.1 van a 765 be, 855 be meg 2.1.2 ha jól rémlik...
de szerintem teljesen nézhető fényben is pl a 765. Másik topikban beszélgettünk pár pici hibáról, ami lehet csak a mi szemünknek tűnik fel, mert ketten beszélgettünk róla. Illetve nálam még annyi van, hogy néha elfelejti, hogy az utolsó bemenettel induljon hiába van beállítva.
-
HateEternal
tag
Sziasztok,
765 öshoz valakinek esetleg jó kalibrációs számai lennének? Párat találtam neten és kaptam itt is, de rosszabb volt mint a szabvány beállítása. Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat esetleg?
-
HateEternal
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy telekomos boxunk van és ha abba ránézek a beállításokra, akkor a felbontásnál csak 50-60 hz a max. Valhogy lehet ezt feljebb állítani esetleg? Ugye a tv bírná a 144 hz et, de így néha picit mintha érezhető lenne, hogy nem frissül annyit "darabos" picit. Nem vészes, csak észrevettem.
Köszi a segítséget!! -
HateEternal
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a várva várt 65c765-öm!
Meg kell mondjam nem gyenge tv. Laikus vagyok nem értek hozzá, de az előző Samsungomhoz képest nagyon szép!
Köszönöm az ajánlásokat!!Annyi kérdésem lenne, hogy kell-e rajta valamit állítani, kalibrálni? Ezekről olvastam még itt a topikba. Nem értek hozzá, ezért kérnék ebben is kis segítséget! Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged