Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
haxxika
üzenetére
Erre esetleg valakinek ötlet? most próbáltam újra tartalmat lejátszani, aztán szembesültem vele, hogy ugyanúgy laggol.
-
Pokolika
tag
válasz
haxxika
üzenetére
Ezt én inkább úgy mondanám hogy jó készülékeket gyárt, viszont lutri hogy nálad generál egy olyan hibát ami másnál nem jelentkezik.
Majd ha szoftveresen megérkezik oda ahol lenni kéne egy ekkora gyártónak esetleg megint kipróbálom.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy más gyártónál nincs hiba dehogynem, viszont ekkora balga még1x balga hibák

-
turho
addikt
válasz
haxxika
üzenetére
Mi a számodra legjobban bevált fw. 65c728-ra? 098 ota-n rekedtem. Ez most elég jó, de a vrr pl. nem működik benne
Nem is változik a kiírásnál se az fps...PC gaming a fő felhasználási terület, meg mkv filmek. Tv adást nem nézünk.
Én voltam anno a topic elején, akinek HDMI vibrálás miatt komplett panelt cseréltek. Azóta hibátlan. -
-
haxxika
senior tag
válasz
haxxika
üzenetére
Addig jutottam el, ha úgy indítom a tv-t, hogy tartom a gombot és ráadom az áramot, akkor van tcl logó pár másodpercig. V407-nél folyamatos bootloop van 5-6 mpként, V470-nél pedig ugyanígy tartva több ideig van logó, majd utána fekete kép. Délutánra kihúzom az áramból, pihentetem, este rápróbálok. Ha így is szar, akkor hívom a szervizt.
-
haxxika
senior tag
válasz
haxxika
üzenetére
3 szoftverrel próbálkoztam (v440, v470, v407 sorban) csak img fájlok pendrivera. Frissítő beindul, végigmegy, utána viszont nem történik semmi hiába várok. A képernyő bekapcsolt, de fekete. Áram ki-be után ugyanilyen a kép max 1 percig majd teljesen fekete. Led lent nem világít.
Szerviz lesz ebből? Vagy még van vmi csoda módszer erre? -
mikrofon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem is változik a kiírásnál se az fps...PC gaming a fő felhasználási terület, meg mkv filmek. Tv adást nem nézünk.

Igen, én is hasonlókat olvastam redditen pár hónappal ezelőtti posztokból, de kicsit reménykedtem hátha javult azóta. Jó tudni, hogy nem. De ahogy írod az elgondolás jó szerintem is, csak kicsit még várni kell még beindul.
Vhiktor