- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
válasz
Grillo #33335 üzenetére
Alapjáraton ha hibátlan éppen a rendszer nálam, akkor hdmi1 en van a box és kapcsolom a tvt ( a boxot sose kapcsolom ki) és megkeresi a hdmi 1 nek a jelét és betölt oda ahol voltam. Ha appba azt, ha tvztem azt. Ha tvn néztem a saját appján valamit, akkor kikapcsolásnál ugye bezárja az appot és akkor home screen lesz.
Így működik, ha jó. De nálam is néha "elfelejti", hogy hdmi volt az utolsó bemenet és home screenre kapcsol vissza.jesszjessz:
Nálam össze vissza csinálja, hol emlékszik rá, hol nem mi is volt az utolsó bemenet. Szerintem ez fw be javíható, nem készülék hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest