Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
válasz
Grillo #33335 üzenetére
Alapjáraton ha hibátlan éppen a rendszer nálam, akkor hdmi1 en van a box és kapcsolom a tvt ( a boxot sose kapcsolom ki) és megkeresi a hdmi 1 nek a jelét és betölt oda ahol voltam. Ha appba azt, ha tvztem azt. Ha tvn néztem a saját appján valamit, akkor kikapcsolásnál ugye bezárja az appot és akkor home screen lesz.
Így működik, ha jó. De nálam is néha "elfelejti", hogy hdmi volt az utolsó bemenet és home screenre kapcsol vissza.jesszjessz:
Nálam össze vissza csinálja, hol emlékszik rá, hol nem mi is volt az utolsó bemenet. Szerintem ez fw be javíható, nem készülék hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest