Hirdetés

2021. április 11., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) Shadows válasza ML320 (#4999) üzenetére


Shadows
senior tag

Hősünk apja megvette az xp home-ot mert a szomszéd belelát a gépébe (szupermen szindróma) erre, hősünk 2 hónap után bejön és elmondja hogy az xp-t nem tudja aktiválni!!

elmondom neki hogy ha 5-nél többször szerettte volna kkor jó lehet a falon dísznek. megköszöni elmegy :C :C van akinek az xp évekig megy!!! nekem a 3. konfig van ez alatt a win alatt. a boot.ini vitatkozik, de megy

Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet

(#5002) blackrulz válasza Shadows (#5001) üzenetére


blackrulz
nagyúr
LOGOUT blog

mi egyszer om gépeket telepítettünk nyári melóban, és ott vagy kétszer is volt hogy nem akarta aktiválni. felhívtuk a helpet, bediktáltuk a kódot, mondtam hogy itt van előttem a cd gyári, de mégsem, erre kaptunk egy új kódot, azzal felment.

a csavar ott volt hogy az egyik ezek közül tényleg be volt aktiválva, utána derült ki, amikor 200 gép után maradt egy telepítő:) néztem picit hogy semmi gond nélkül segítettek :U

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök végre a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#5003) rovar1 válasza ML320 (#4999) üzenetére


rovar1
csendes tag

Rájöttem,hogy a legjobb üzlet a multiknál gépet vásárló embereket "kiszolgálni"
főleg ha előtte nálam is járt a vásárló és nagyképűen előadja, hogy találtak egy jobbat a tacskóba. (3,4 sempron vs 3.0 intel, mert ugye ők azt már nem nézik, hogy az egyik amd a másik intel):)
nem kell összerakni a gépet, nincs vele garancia és a kellékeket nálam veszik:
telepítés: 8-10e :DDD
virusírtás:5-6e
hw bővítés: +20%

és közben rájönnek,hogyha nálam vásároltak volna (olcsóbban), akkor ezek a járulékos költségek a töredéke lenne. Mondjuk az igaz,hogy ezt csak vidéki üzletemben tudom megcsinálni

[ Szerkesztve ]

Azért az komoly, hogy 2004 óta vagyok újonc :)

(#5004) adik


adik
őstag

Véglény szerda-csütörtök környékén vett egy Philips divx-es dvd-lejárszót. Másnap hozza is vissza, hogy nem játsza le a filmet. Köszönés ha jól értettem valami olyasmi lehetett, hogy "@nyád b@ßájba!" utána meg a nem túl fantáziadús "azonnal követelem vissza pénzt!" - természetesen csomagolás szanaszét gányolva. Hát, sajnos nem áll módunkban pénzt visszaadni. 25 perc anyázás után arra jutottunk, hogy ok, szervíz átveszi, kivizsgálja, megnézi. (Egyáltalán, a főnökségnek miért bengája, hogy ilyen szarokat is forgalmazzunk???) Hétvége letelik, hétfőn nyitás után pár perccel meg is érkezik punk hajú user (kicsit az enyém is, de az övé izléstelenebb fajta) a gömbcsukló fejű haverjával (nagyon nem áll neki jól a kopasz viselet) , akinél természetesen stukker is van. 10 perc szaftos anyázás után - a főnök végbélnyílását sztm ennyi szexuális felajánlás még sosem érte - sutyiban hívtuk a rendőrséget, hogy bolt vagyunk, sok-sok-sok vevő, nagy-nagy-nagy érték, és fegyveres ürge igen szalonképtelen szitkokat üvöltözik. Írd-és-mond, 82 perc alatt értek ki a huszárok, két nyurga emberke személyében. Igen, igen, Bp belvárosában vagyunk, hétköznap, délelőtt. Természetesen addigra a felhasználó már rég elment, a fegyvert hálistennek csak a kabátja alatt láttuk, és pont olyan szögben, hogy a biztonsági kamera még éppen nem láthatta. :(
Oh, a filmet, amit behozott, még csak most fogják bemutatni a mozikban és mi sem tudtuk lejátszani a számítógépen, ellenben a mi filmjeinket a lejátszója gond nélkül elvitte. Ismerem annyira a főnököt, hogyha normálisan hozza vissza, és kulturáltan kéri, akkor gond nélkül nézünk egy másik készüléket, mint ahogy volt is már arra példa jópárszor.

Kettő, csipkebokor vessző!

(#5005) adik válasza adik (#5004) üzenetére


adik
őstag

Nem is írtam a legjobbat: a pizzafutár előbb kiért a rendeléssel, pedig azt később hívtuk :U
Ha valaki tudja, hogy mi történik a 107-re beérkező hívás, és a rendőr utírányba-állása között, az akár egy priviben, ossza már meg velem. Komolyan kíváncsi lennék rá.

Kettő, csipkebokor vessző!

(#5006) róland válasza Hydra SR (#4993) üzenetére


róland
veterán

2 kör 70-es (bár ez csak abszintből kapható) feles után egész elviselhető lehetett neki az 52 fok.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#5007) Hydra SR válasza adik (#5005) üzenetére


Hydra SR
addikt

Ők is a pizzára vártak :)

Szerk: vagy a fánkra :DDD

[ Szerkesztve ]

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#5008) badgirl


badgirl
csendes tag

Egy kérdés:
mióta hívják a biztonságtechnikában a VGA-t "képernyőkártyának" ? :F

Azt hiszem, ezt felveszem a listára az ujjtekerős notebook mellé :DD

[ Szerkesztve ]

Az élet nem fenékig tejföl... De ahol tejföl, ott nagyon!!!

(#5009) Rover623 válasza adik (#5004) üzenetére


Rover623
félisten

Rendőrök...?
Intézkedési hajlam...?
:W

primus inter pares

(#5010) Pacák


Pacák
senior tag

Tegnap este betévedt kisfiam a szomszédhoz, halakat/akváriumot nézegetni. Közben szóbajött, hogy a szomszéd visszakapta a garanciális gépét egy nevesebb pesti szervizből röpke másfél hónap után. A szerviz szerint csak táphibás volt, de megjavították. Elregélte a srác, hogy volt nála egy kölcsön pendrive tele adatokkal. A nagy örömködésben, hogy megvan végre a gép - bedugták az előlapi panelba szegény kis eszközt, ami látványos tüzijáték kíséretében elhalálozott.

Elkértem az alaplap gépkönyvét, megkerestem az előlapi usb tüskesor kiosztását, majd összehasonlítottam a panelhez tartozó ágak felirataival is - és leesett az állam. :DDD

Az alaplapon földelésekre volt dugva a +5V, a +5V -ra a földelés, az USB adatfolyam pozitív és negatív ága felcserélve. Egyenes következmény: PH!ukk :D

Egy régi usb rágcsálót befogva tesztalanynak sajnos kiderült, hogy azon az előlapon semmi nem fog menni, de a megboldogult tüskesorról sem. Inkább kikötöttem az előlapi tüskesort egy az egyben. Majd lefocizzák egymás között.

Van valami követelmény, hogy adott idő alatt mennyi gép szervizelését kell elvégezni? Akkor viszont megértem a kapkodást. Én otthonról könnyen beszélek - kész lesz a gép, mikor kész lesz - legfeljebb háromszor átnézem az utolsó szögig, mielőtt áram alá helyezem.

[ Szerkesztve ]

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#5011) 1010


1010
őstag

év beszólása
visszatérő elmebetegtől

windows kompatibilis XP-m van

(#5012) ML320 válasza rovar1 (#5003) üzenetére


ML320
aktív tag

Egy régebbi (és kolléga által emlegett) szállóige:
"A multik ügyfélszolgálata szerint bármelyik helyi szaküzletben feltelepítik nekünk az XP-t 3.000,- Ft-ért..."

Kár, hogy erről nem tudunk...

Ember tervez, Isten perverz...

(#5013) munky válasza 1010 (#5011) üzenetére


munky
őstag

most ez az új "divat" ?

Úgy néz ki mert egyik osztálytársamnak pár napja hoztak olyan XP-t amit "támogat" a Windows... :W

mondtam neki, hogy "az király, jó neked".. az ilyet jobb hagyni...

[ Szerkesztve ]

(#5014) Alg válasza cbmfan (#4990) üzenetére


Alg
veterán

Csak nem 3-as busz végállomásnál? ;)

"I love not man the less, but Nature more"

(#5015) adik válasza Hydra SR (#5007) üzenetére


adik
őstag

:K kb.

Kettő, csipkebokor vessző!

(#5016) cbmfan válasza Alg (#5014) üzenetére


cbmfan
senior tag

tuti nem. itt harmincvalahányas megy tudtommal...

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#5017) cbmfan


cbmfan
senior tag

kérdés illetékes szakikhoz. adott egy 22"os acer monitor 1 db subpixel hibával. (kék háttéren piros). kedves vásárló ezért pampog, fél év után most vette észre, és garivagypénzvisszaazonnal. szervizes helyében Ti mit csinálnátok?

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#5018) Nyugdíjas válasza cbmfan (#5017) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Fél év után? Szerintem kb. semmit..

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#5019) Hydra SR válasza cbmfan (#5017) üzenetére


Hydra SR
addikt

Attól függ, mennyire okoz gondot a szerviznek, hogy a gyártó felé elintézze a garit. Ha viszonylag könnyen elintézhető akkor én kicserélném és nem foglalkoznék azzal, hogy az ügyfél hülye. Ha tudok segíteni, megteszem. Valószínűleg az ügyfél is más stílusban fog utána kommunikálni, esetleg még el is szégyelli magát, ha paraszt volt.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#5020) bullseye válasza cbmfan (#5017) üzenetére


bullseye
addikt

milyen pixelgarancia jár hozzá? ha 0 dead pixeles, akkor cserélni kellene (itt lehet még elméleti vitázni, hogy a subpixel csak sub, de az egész pixelt elcseszi, szóval inkább illik cserélni), ha ISO 13406-2 (CLASS-II), akkor orra elé kell dugni, hogy a milliónkénti 2/2/5 alapján egyrészt az 5 subpixel már sokkal több, mint 1; másrészt 1680*1050-ra kb. 4/4/9 jön ki, ha jól számoltam

én nagy szószólója vagyok a vásárlói jogoknak Vs. azokat olykor akár saját szerződéssel megtagadó boltok, de ehhez azt is hozzáveszem, hogy a vásárló tisztában legyen a jogainak határával is! vagyis vásárláskor meg kellett volna kérdeznie a pixelgaranciát, de ha akkor még nem is tudta mi az, minimum a balhé előtt...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#5021) ML320 válasza cbmfan (#5017) üzenetére


ML320
aktív tag

Add át neki az fogyvéd linkjét
[link]

Ember tervez, Isten perverz...

(#5022) Matthew


Matthew
senior tag

Sziasztok!
Először is elnézést kérnék, hogy ide írok mivel nem vagyok számtech boltos. Szoktam olvasgatni a topikot és az otthoni géptelepítős-szereléses tapasztalatok miatt eszembe jutott a sajátom: :)
Hétvégén ismerős ismerőse felhív, be kéne állítani egy gépet, internetet, stb. Na mondom oksa pár óra és elmegyek. Odaérve kiderült, hogy vettek egy P1-es gépet kompletten de nem indul. Gép indul de csak scandisk (win98) fut de megáll és kérdez vmit. Na mondom gyerünk tovább, hagyjuk a francba de nem reagál a gép semmire. Kábeleket megvizsgálva kiderült, hogy össze van cserélve a billentyűzet és az egér, a billentyűzet, a billentyű kábelében meg össze volt tekeredve két láb. :Y Na szétpiszkáltam csavarhúzóval, bedug, minden ok. Megkérdik, hogy ezzel a géppel lehet-e jáccani a gyereknek vett vadi új játékkal (min konfig: P3 800MHZ), mondom nem de passziánszra tökéletes. :) Ok, akkor van egy új gép most vették tacskóba akkor azt nézzem már meg mer az sem indul.
Oprendszer sehol, linux sem (már ez az új módi?). Hazavittem a gépet, majd hétvégén megcsinálom. Hála az égnek legalább egy Giga lap van bene, természetesen full integrált, 1 giga ram, 80GB Excelstor (remélem jól írtam:) ) vinyó és a proci: valami pentium 420 1,6GHz... :Y Nem gondoltam, hogy még lehet ilyet kapni!
110-ért vették kompletten (17-es tft FuSi moncsi, meg valami lexmark nyomtató) erre mondtam én, hogy ha nekem kellett volna összerakni egy low-end gépet akkor az 150k. Ezután nem győztem megvigasztalni a hölgyet, hogy jóvanna azé annyira mégsem szar ez. ;]

Na bocs mindenkitől még 1x de ez kikívánkozott belőlem, a legjobban a procin döbbentem meg igazából.

Üdv és kitartás! :)

(#5023) cbmfan válasza ML320 (#5021) üzenetére


cbmfan
senior tag

köszi, bár már szervizes intézi...

Matthew:

az egy Conroe-L magos Celeron 420 lesz. perpill nekem is olyan van, 1.6 helyett 2.6 ghzen hajtva... :) teljesen jó kis proci.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#5024) TheReMiXeR válasza Matthew (#5022) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

nézz majd utána, mert jó kis proci ez az 1,6-os... nem melegszik, olcsó és amint előttem szóló írta húzható is... (ez az új szeleron :)) )

olcsó gépbe tökéletes választás...

(#5025) Zofren válasza Matthew (#5022) üzenetére


Zofren
aktív tag

ez nem a Celeron D 420. ne keverd vele ossze. az uj csak sima Celeron. :)

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#5026) Alg válasza cbmfan (#5016) üzenetére


Alg
veterán

Pedig a Móriczon is van ilyen vegyesbolt-számtechbolt-méteráru(vagymi) "pincesor"...
Na mind1 OFF vége

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more"

(#5027) Matthew válasza TheReMiXeR (#5024) üzenetére


Matthew
senior tag

Nofene, akkor le vagyok maradva, tehát akkor ez a core architektúra celeronja?

[ Szerkesztve ]

(#5028) cbmfan válasza Matthew (#5027) üzenetére


cbmfan
senior tag

Ön nyert! :D

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#5029) TheReMiXeR válasza Matthew (#5027) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

(#5030) blueMerle


blueMerle
veterán

Sziasztok,

mint számtech. boltosoktól szeretnék kérdezni, hogy Ti mit tennétek, lehet nincs is igazam, nem tudom.
Adott egy MSI RX9600-TI128 -as kari, melyen elméletileg Radeon 9600-as chip van, ugye. A dobozon is ezer helyen ez van.
Eddig a kari nem volt kihasználva, tudom nem egy erömü, de valóban csak net és word, semmi több. Azonban kaptam egy számtech játékot, Emergency 4, melyet a konfigom /adataimnál/ a papír szerint el kellett volna hogy hajtsa. De nem, kiírta hogy ok, menni fog ez, de tegyem fel az új grafikus drájvert. Felpakoltam volna...de nem ment, kiírta a drága gyári Catalyst hogy No video driver found vagy mi. Nosza, újabb driver keresése, valami Omega fel is mászott, és akkor jött a feketeleves:
A karit mindenhol Ati Mobility Fire GL T2/T2e -nek ismeri fel. Gyorsan driver lepucolás, Sisoft sandrával megnéz, döbbenet, ugyanaz. Megnéz Aidával: ugyanaz.
És ami végett írok:
A karit nem akarják cserélni, mert 11 hónapos, és hogy "semmi baja", és ha valóban van, akkor eddig miért nem szóltam?! Wazze mert eddig én sem tudtam róla, azért. :W
Állítólag megnézték, náluk tökéletesen ment. Kérdem megnézték aidával legalább? Nem, minek, megy a kártya. Baszki....most mit tehetek?!
Boltos voltam 5 évig én is, de ekkora szivatást senkivel nem tennék.

(#5031) Rover623 válasza blueMerle (#5030) üzenetére


Rover623
félisten

Emlékeim szerint volt egy ilyen "bibis" széria...de azt hittem már végelgyengülésben kimúltak...:DDD
Rendes bótos visszavette azonnal...de fel kellene éleszteni rendesen driverrel aztán letesztelni. Lehet hogy nem is gyengébb mint egy 9600...:F

primus inter pares

(#5032) blueMerle válasza Rover623 (#5031) üzenetére


blueMerle
veterán

De nem mászik fel rá a rendes driver. Az, ami a cd-n van, az igen, de speciel a legújabb Catalyst, ami kellene, és hát hogy is mondjam, alap hogy fel kellene menjen, nem megy rá fel. Nem cserélek, és ezek szerint a kari a hibás. Ok, fogyvéd, nem maradt más. :)
Köszi a segítséget.

(#5033) finest válasza blueMerle (#5032) üzenetére


finest
őstag

Legyél találékony, h gariba cseréljék! (Vagy hirdesd meg a PH-n mint különlegességet.)

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#5034) blueMerle válasza finest (#5033) üzenetére


blueMerle
veterán

Az a szitu, hogy megnézték, állítólag letesztelték, és minden Ok. Az, hogy a legújabb Catalyst hibára hivatkozva, miszerint ez nem Radeon nem mászik fel az XP-re, az nem gond szerintük, nem cserélik. Majd kapnak ezek ;]
Egyébként eladó vagy 2 mázsa trágyára cserélhetö. Jelige: sz*rt-sz*rért :DDD
Offtopic vége, thnx :R

(#5035) Matthew válasza TheReMiXeR (#5029) üzenetére


Matthew
senior tag

:R

(#5036) TheReMiXeR


TheReMiXeR
senior tag

Elvtársak, kollégák nem régen (cirka 1 órája) Csillagszóró hadművelet volt minálunk :C
A "legolcsóbb egér" szisztémája bejátszott :DD

(#5037) sutykuru válasza adik (#5004) üzenetére


sutykuru
tag

Ezt nem így kell csinálni!
107 felhív
Jó napot kívánok xy vagyok, yz helyről telefonálok.
107: és?
Bejött hozzánk egy fegyveres ember, de ártalmatlanná tettük.
107: Hogyan?
Természetes lelőttem.
107 kb 3 perc alatt kint lesz:)

Csal aztán qrva morcosak lesznek :D

Amúgy meg örüljél, hogy egyáltalán kimentek:), csak az ilyenek miatt utállom a rendőröket.

(#5038) net84 válasza TheReMiXeR (#5036) üzenetére


net84
őstag

kértek egy egeret?

- milyen legye?
- mind1, a legolcsóbb...

beblokkoltad, oszt már libbent is az igazolvány...?

de minden rendben volt nem?

blueMerle - egyébként garos még? tudod, hogy mire jó a szünetmentes 12V-os aksija, a szünetmentesen kívül?

[ Szerkesztve ]

Read only...

(#5039) rovar1 válasza blueMerle (#5034) üzenetére


rovar1
csendes tag

blueMerlének!alapból igazad van, ez nem vitás!

Nem tudom milyen hangnemben próbáltátok egymást győzködni, de a fogyvéd tök kibaszás egy üzlettel. Próbálj még egy esélyt adni neki, és előbb említsd meg a fogyasztósokat, mindkét félnek jobb így.
Egyébként valszeg mivel 11hónapos (még egy pár hetet állt a polcon), ezért neki már a nagyker sem vizsgálja be.

Ne hidd azt,hogy a boltos kibaszásból nem cseréli ki.
(Aztán dobjál rám egy féltéglát, de amennyiben tényleg nem zavart 11hónapon keresztül...)

Azért az komoly, hogy 2004 óta vagyok újonc :)

(#5040) adik válasza sutykuru (#5037) üzenetére


adik
őstag

:C

Kettő, csipkebokor vessző!

(#5041) TheReMiXeR válasza net84 (#5038) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

ja, valami ilyesmi történt... a srác kiment az ajtón, majd kb. fél perc után jött vissza egy hölgyeménnyel egyetemben... most csak a blokkolást csekkolták...
negyedóra jegyzőkönyvezés, pénz vissza...

kellett volna mondanom nekik, hogy bocsesz de kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el... azaz kösd a töködre az egeret... :))

biztos díjjazták volna egy fél napos ellenőrzéssel :C

(#5042) adik válasza TheReMiXeR (#5041) üzenetére


adik
őstag

azaz kösd a töködre az egeret...

:DD :DD :C

Kettő, csipkebokor vessző!

(#5043) Zewa


Zewa
senior tag

Ma este felé (~7h) körül bent dekollok egyik barátombál egy PC boltban.-probálok kicsit segiteni is.
Beziharzik egy 45év körüli jól öltött úr.(szövetkabát-zako stb..)
Kissé türelmetlen, kérdem tőle miben segíthetek?
-Jó estét!
-Magának is,miben segíthetek?
-Nagyon sürgősen kéne egy menetkész laptop.
-Kicsit kifejtené? Mien laptop? Mennyire sürgősen? -Menetkész=win? :F
-Hát.. legyen rajta windowns+ fel kéne telpíteni a programjait. Holnap reggel 1/4 8-ra. Gyors megbízható és wifis legyen.
-Feldob az asztalra egy szatyrot, benne több tucat cd-vel. :Y
-ezeket kéne feltelepíteni!
-Hát.. Ez rengetek munka ezt mind felrakni. Biztos holanpra kell?
-Igen, hisz ő elutazik és kell neki! Megfizeti csak csináljuk meg.
-Rendben kiválasztott egy Toshiba a100-771-t, adott 100€ előleget és elviharzott.

Végül a laptop árában+2*100€-ban egyeztek meg a barátomal.
Hát iet! -nem csodálkozhattam sokáig neki az üzembe helyezésnek. Meg lesz az esti szorakózás. :)

-

[ Szerkesztve ]

"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

(#5044) sasa311 válasza Zewa (#5043) üzenetére


sasa311
veterán

Wo bist du?
Bezahlen mit Euro an Magyarisztán? :DDD

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#5045) rovar1 válasza Zewa (#5043) üzenetére


rovar1
csendes tag

ez jó :) hasonló már nekem is volt!

vmi apróság miatt nem indult a gép, fél perces (értsd:szó szerint) szervíz után közöltük,hogy viheti és nem kerül semmibe.
erre azt mondja: "ugyan fiúk nekem elment volna vele az egész napom mire rájövök hogy mi a baja" a szervízesemnek és a boltnak is adott egy 5ezrest

Azért az komoly, hogy 2004 óta vagyok újonc :)

(#5046) Zofren


Zofren
aktív tag

van itt egy gép. 2 honapon belul harmadszor jon vissza "unmountabla boot volume" hibával. már csak alaplapot nem cseréltunk a gépbe, de a kedves vevo kozolte, hogy a cpu a hibás. Na jo én kicserélem neki, mert ő ezt kérte. De sztem alaplapot kellene cserélni, de akkor már procit is. Socket A-s lap.

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#5047) Zofren válasza Zofren (#5046) üzenetére


Zofren
aktív tag

nem a cpu, hanem a cpu hűtő.

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#5048) macilaci78 válasza TheReMiXeR (#5041) üzenetére


macilaci78
veterán

biztos díjjazták volna egy fél napos ellenőrzéssel
Legalább papírt adtak volna arról, hogy rendben vagy. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#5049) TheReMiXeR válasza macilaci78 (#5048) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

na ja, karácsonyi forgatagban már csak egy átfogó ellenőrzés hiányzik... így is néha sántít a kiszolgálás... van amikor 10en jönnek be... és ilyenkor jönnek azoka, akik megnéznék, megszagolnák, kipróbálnák a cuccokat, mert ők qrvára ráérnek :))

ellenőrök meg a fél boltot lefoglalják mert annyi papírt szednek és szedetnek elő, hogy 5 asztal is kevés hozzá...

[ Szerkesztve ]

(#5050) _Erik_ válasza ML320 (#4986) üzenetére


_Erik_
csendes tag

A legtöbb embernek fogalma sincs mennyi idő és munka szoftveresen rendberakni egy gépet. A minap bejön egy mutatós kiscsaj, márkás notebook-al, nem megy rajta a mobilos internet csatlakozás. Állítólag mi telepítettünk rá Windowst, bár ez valószínűtlen annak fényében, hogy az az E meghajtón volt...
No mindegy, full újratelepítés, driverek levadászása netről, minden beállítása, számunkra idegen T-Mobil szoftver összehangolása a gépen lévőkkel, vírusirtó és tűzfal, stb... Mondjuk neki, ez lenne 6k, amire elhúzza a száját, hogy ennyit kérni egy órás munkáért? Mondom neki, a kollegám eltöltött vele pár órát, meghát kapott pár "bónusz" cuccot is rá. De azért ő nem teszi be a lábát ide többé...
Biztosan a "szomszéd informatikus" is megoldja neki a problémáját 12 órán belül ennyiért...

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.