Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Ezen kiborultam. De legalább nem OFF
-
bullseye
addikt
-
Peti78
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #25042 üzenetére
kuka
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
For the rescue, no?
-
válasz
Bazze
-
Peti78
őstag
az utóbbi hszek jelentős része off topic
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #25038 üzenetére
Bakemono-t még nem láttam, de tudtam hogy onnan van.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #25038 üzenetére
Mi a jó eget láttam? Nincs olyan szmájli, ami kifejezze a jelen szellemi állapotom.
Gyorsan megosztottam, és ez lett: "most bezárom és megnyitom a csetablakot, és úgy teszünk, mintha ez nem lett volna belinkelve".
-
-=RelakS=-
veterán
Pedig szerintem megszokható
Az avatar is
-
TaaT
nagyúr
Tudom hogy nagyon OFF, de lehet az év üzlete
sik képcsöves monitor
-
pycur
tag
válasz
Synthwave #25025 üzenetére
Hogy lehet ilyen, vagy egyéni avatart beállítani ide? Amikor regeltem akkor még nem lehetett. Anime rulzik
És hogy on is legyen:
Ma voltam számítógép használatot oktatni, ismételni. Mert drága barátunk elfelejtette hogyan kell a fényképezőről a képeket a gépre másolni. Addig eljutott, hogy fényképező bekapcs után a mappája megjelenik, de nem jött rá hogy lehet belemenni. Inkább csinált mégegy mappát, majd a kettő közül nem tudta melyikben vannak a képek és feladta és segítséget kért... -
Speed®
titán
Pedig mintha azt írták volna, hogy akinél aktív, korlátozott ideig frissülni fog.
Itt is ezt írják: * A kártevő-eltávolító eszközt és a Microsoft Security Essentials frissítéseit 2015. július 14-éig biztosítjuk a Windows XP-hez.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #25000 üzenetére
"belekóláztam én is a laptop billentyűzetbe..."
ehh... a drog rossz, érteeem? Drága is szal. ne szórd minden felé!Nekem a bill-hez van kiszedő, évente kb. szétkapom. Nem laptop... szerencsére.
-
Gondwana
addikt
válasz
... és ha lezuhanyzol, csak neked lesz jobb, de a gépnek nem.
(nàlunk a cégnél szinte korlàtlan desztillàltvìz-forràs van, azzal 2-3 évente asztali billentyűzeteket is àtmosok) -
Pötyi
őstag
válasz
Úúú, hogy lehet egy ilyen hülye kérdésre elpazarolni a HUSZONÖTEZREDIK hozzászólást?!?!?
-
Alg
veterán
válasz
T500-nál kivettem, egy magasabb peremű tálcába töltöttem kis szappnos/mosogatószeres langyos vizet és billel lefelé beletunkoltam jópárszor
ne tudd meg mi jött ki belőle.
Aztán zuhany alá vele, és kiszár
ításadás után mintha új lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest