De azért kereskedsz vele...
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ
De azért kereskedsz vele...
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ
Szűz olajjal kell járni. És még az adagolót se veri tökre...
Az már úgy drága.
most látom, enyém volt a 20.000
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
cbmfan el is vonult...
argh! buktam 20k kommentet! így jártam...
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Most volt időm megnézni, de percek óta nem bírom a röhögést abbahagyni.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
A ti problémátokra a 14" a megoldás, vagy a 15.5" összecsukható cuccok.
De, csak, hogy maradjunk a hasznos dolgoknál: Nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
Némi idő kellett, amíg leesett... biztos azért, mert a csomópontokat helytelenül jelölték a kapcsoláson...
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
nem mindegy? egyértelmű a poén már a két hajó alapján is
biztos bennem vagy a szegenyes nemettudasomban van a hiba, de nekem meg mosse esett le
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Te csak várj, míg felkel majd a nap
Demjén
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
semjentomjen? de most tenyleg, kerhetem a kozonseg segitseget?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Az ellenállás hasztalan, mivel párhuzamosan van kötve... Az űrhajókat remélem, nem kell magyarázni...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Ti szavamra mondom néha agy zsibbasztóak vagy tok.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
Nem hittem volna hogy valakinek el kell magyarázni majd.
Live-Die-Respawn
no én meg az űrálomásokat nem értem. Valaki részletes felvilágosítást!
Napokig vártam, hogy vki megkérdezze helyettem. Mentségemre szolgáljon, hogy egyetlen részt sem láttam az Űrszekerekből (?).
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
mijaza űrálomás?
valami hosszú álom?
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
Hejesírásó.
T.ügyfél: segítsek már neki behozni a gépét mert nehéz.
feltételezem nem a kocsiból gondolta a bót elől.
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** Viberen is! NO SMS! brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
Hát nem.
Végül itt van a gép.
Nem értem minek kell újra telepíteni.
Teljesen korrektül működik.
Töredezettség mentesítés + CCleanert kap, formatot nem.
[ Szerkesztve ]
Na igen, ő kimaradt.
Live-Die-Respawn
A gép egy spanyol BIOS-ú IBM ThinkCentre volt. Imádom a spanyolt.
Nem tudtad átállítani?
(#20032) adax01
Akarod mondani Scimitar. M`thai ghai. Ez melyik is?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Mingyárt egy klingom m`thai ghai vészmadárral vagy egy reman simitarral kergetlek meg titeket.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
[ ]2
[ Szerkesztve ]
nem.
Nah nála nem is ellenkeznék. Lehet újra kellene néznem a teljes szériát :-)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Igen Scimitart akartam mondani.
Ö meg a kedvenc vészmadaram.
Kép
Ha akarom térdre kényszerítek vele egy borg kockát vagy akármelyik romulán harci madarat.
[ Módosította: Ndruu ]
Jahogy egy bird of prey. Mé nem azt írod akkor? Ezzel egy Borg kockát? Még egy Gömböt sem.
Live-Die-Respawn
Dehogy is nem 5 perc és vége van neki.
A kép a startrek ng academy ből való.
Ő csak volt Borg. Janeway kapitány és csapata leválasztotta a kollektíváról.
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
Én ezt tudom, alap mindegyik sorozat.
Live-Die-Respawn
Nekem meg írjatok privit ha vége ennek a témának, mert hozzá sem tudok szagolni
Borg avatárral ez nem valami nagy dicsőség...
epic fail!
[ Szerkesztve ]
Én azt hittem ez valami félgülüszemű kutyámajom
Pedig nem is templomba vagy.
Jazzos, nem is mondtad, hogy te egy borg kocka vagy.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
tel: 7o-373-oo29 *** Viberen is! NO SMS! brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
És tényleg. Lol..
Live-Die-Respawn
Áhh a borgot sohase szerettem csak pusztítani de azt nagyon.
A romulán scimitar a legjobb ellenfele nekik.
Ja meg az aminek a képét kiraktam.
[ Szerkesztve ]