Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz Jadro #7398 üzenetére

Még nem láttam magát a bútortt, ezért csak hozzávetőlegesen tudtam kalkulálni. Igen, az volna a helyzet sajnos, amit írtál. Vagyis ugye a háttámla nincs síkban, hanem emelkedik, és kitartaná a támla, legalábbis ahogy kalkulálgattam, ez benne van a pakliban :( Az meg úgy nem buli, hogy a tetthelyen derül ki, hogy nem okés a helyzet. De egyébként igazad van, normál esetben nem fordulna meg a fejemben, hogy mókuskodjak a támlával, hanem rápakolnám a cuccot és csókolom :)

Egyébként 2 db kb 85x90x45-ös elemről volna szó. egy darab beférne, azzal nincs gond, de el kéne hozni mindkettőt, tekintettel arra, hogy ~100 km-t nem szeretnék pluszban megtenni a másikért. Utánfutó pedig nuku, a legegyszerűbb nyilván az lenne. Ja és ilyesmi mértű holmit még nem szállítottam benne, ezért vagyok kicsit gondban a számolgatással és a helyfelméréssel... :U

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés